همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان من حدود 1 هفته ای میگذره که بعد از اون بن ویو "بن"شدم و حالا میخوام یه ایکس باکس دیگه بخرم و فقط بازی های اورجینال بذارم میخواستم بدونم تو ایران یا بچه های سایت بازی اورجینال دارند اگه این کار کنم دیگه بن نخواهم شد
(اگه از هارد ایکس باکس دیگه ام که بازی کپی توش ریختم و خواهم ریخت رو ایکس باکس کخصوص لایو استفاده کنم باز هم اشکال داره )
سلام دوست عزیز.
بازی اورجینالاش به همین راحتی پیدانمیشه. خوب شما ps3 دارید پس دیگه online بازی کردن مشکلی ندارید.

در مورد سوال دوم هم راستشو بخواهید متوجه نشدم منظورتون چیه؟
:(

بهترین گزینه LIVE بازی کردن دوستان فقط و فقط کنسول اورجینال با دیسک اورجینال هست ! یا اینکه یه PS3 بخرید ! این طور که مشخص هست تا یه مدت دیگه کلک LT دوباره کنده میشه و موج بن دوباره شروع میشه ! و دوباره کنسول ها رو حروم میکنه ! دوست من هم بعد از بن کردن دو کنسول یه کنسول اورجینال خرید و کپی خور هم نکرد ! دیسکهای اورجینال هم از دبی دادش واسش میفرسه ! تنها راه همینه ! ولی خدایی این دیسک اورجینال با یه دستگاه کپی خور نشده چه عالی کار میکنه ! سرعت درایور دستگاه در تمام دیسکها یکسان هست و سرعت چرخش خیلی سریع به نظر میاد !:eek: سر و صدایی هم اصلا به اون صورت از دستگاه در نمیاد !:eek:

Last edited by a moderator:
من الان گلد خریدم وقتی وارد میکنم میگه باید آدرس بدی هر چی هم آدرس الکی میدم قبول نمیکنه.حالا من آدرس تو ناف لندن از کجام بیارم؟:biggrin1:
ویرایش:پیدا کردم.آدرس سونی تو لندن رو دادم:biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام
من تا حالا با دستگام به live نرفتم ولی میخوام بدم LT بریزم روش خدایی نکرده که بن نمیشم....:confused:

اگه LT بریزی! و از دیسک های مناسب استفاده کنی بن نمیشی(امنیت داشتن دیسکها خیلی مهمه!!)

بهترین گزینه LIVE بازی کردن دوستان فقط و فقط کنسول اورجینال با دیسک اورجینال هست ! یا اینکه یه PS3 بخرید ! این طور که مشخص هست تا یه مدت دیگه کلک LT دوباره کنده میشه و موج بن دوباره شروع میشه ! و دوباره کنسول ها رو حروم میکنه ! دوست من هم بعد از بن کردن دو کنسول یه کنسول اورجینال خرید و کپی خور هم نکرد ! دیسکهای اورجینال هم از دبی دادش واسش میفرسه ! تنها راه همینه ! ولی خدایی این دیسک اورجینال با یه دستگاه کپی خور نشده چه عالی کار میکنه ! سرعت درایور دستگاه در تمام دیسکها یکسان هست و سرعت چرخش خیلی سریع به نظر میاد !:eek: سر و صدایی هم اصلا به اون صورت از دستگاه در نمیاد !

به نظر من الان دیگه سونی پیشرفت خوبی در psn داشته و بهتر هست که ادم ps3 بگیره ون بازیهاش خیلی خیلس راحت پیدا میشه ولی xbox360 بازیاش پیدا هم بشه نسبتا گرونتر از همون بازی تد ps3 در میاد به دلیل کمبودش.
نظرم کاملا شخصی بود و اصلا قصد توهین به دوستا live بازو نداشتم

دوستان یه سوال داشتم,الان دوره ی بن تموم شده یا این دوره همیشگیه؟
بعد اگر بن بشیم,چه اتفاقی برای کنسول می افته و چه دسترسی هایی قطع می شه؟
این که می گن هارد خراب می شهmحالا مثلا با یک آرکید وصل شیمmیا مموری داخلی هم آسیب می زنه؟
و سرانجام بری فقط انجام دادن بازی ها باید پوینت بخریم؟یا فقط انجام دان بازی مجانیه؟

به نظر من الان دیگه سونی پیشرفت خوبی در psn داشته و بهتر هست که ادم ps3 بگیره ون بازیهاش خیلی خیلس راحت پیدا میشه ولی xbox360 بازیاش پیدا هم بشه نسبتا گرونتر از همون بازی تد ps3 در میاد به دلیل کمبودش.
نظرم کاملا شخصی بود و اصلا قصد توهین به دوستا live بازو نداشتم
به هيچ وجه لايو رو با psn مقايسه نكن.
تعداي از دوستان كه به همين اميد ps3 خريدن بعد از مدتي دوباره برگشتن لايو!!
ميدونيد هر كسي توي يك محيط راحته... .

کلا -در حال مقایسه برابر و کسی که هیچ کدوم رو تست نکرده باشه!100% لایو بهتره!اگه مایه داره و بازی اورجینال رحت گیر بیاره- لایو جدا بهتره-هم از لحاظ server هم از لحاظ گیمر و هم اینکه بخوای با کسی بازی کنی به مراتب راحت تری!اونم با سرعتای افتضاح میهن مون!
در کل دنیا هم همین طوره- اونوریا که کلی امکانات اضافه هم دارند که ما تو ایران ازشون بی بهره ایم!

دوستان من یه سوال داشتم.
یکی از دوستام در کانادا برام یه کارت پوینت 1400 تایی خریده ولی نمیدونم چرا میگه اشنباه هست.
البته اکانت من آمریکا هستش.
حالا نمیدونم برای اکانتم هست یا ...

اگر کسی میدونه باید چه خاکی بر سرم بریزم بگه:biggrin1:

باید گیمر تگی که ساختی مال کانادا باشه تا قابل استفاده باشه.

ای بابا ... کانادا با آمریکا که فاصله نداره چسبیده بهم ... در اصل یه ریجن حساب میشن .. مثل بازی هایی که میاد براشون.
این ماکروسافت هم دیگه شورش رو در آورده:mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or