همه چیز درباره ی Xbox Live

این 48 ساعته ها بصورت هدیه یک وقتایی به اعضای silver میدن!
مثلا عید هوای پاک:biggrin1:3روز اکانتت از سیلور تبدیل به گلد میشه!(کنسول در حالت عادی میتونی باهاش 3 بار اکانت برای لایو بسازی هرکدوم 1 ماه مجانی(بصورت تریال!) داره!-یکی تموم شد بعدی رو بساز!!!)

چجوری؟باید gamertag جدید ساخت؟

چجوری؟باید gamertag جدید ساخت؟
همون قسمتی که پرو فایل جدید میسازی!وقتی ساختی -وارد پرو فایل شو- بعد اونجایی کهاواتارت رو نشون میده واردش شو(گزینهی سمت راست دیسک) گزینه ی connect to xboblive رو بزن!اونجا ازت یک مشت سوال میپرسه!مثلا نام گیمر تگت چی باشه!ادرس ایمیل- پسورد!و چنتا چیز شرو ور!
بعدش هم وارد لایو میشی!((چنجا هم کتن نوشته باید تایید کنی -قوانین هست)
یک جا ازت میپرسه گلد 1 ماهه میخوای بخری 3 ماه یا 1 ساله!تو روی اون 3 تا شکل بالا نرو بزن گلد نمیخوام- 1 ماه بصورت تریال بهت میده(گزینه ی پایینی رو اانتخاب کن-)

یکجا هم ازت میپرسه میخوای کد کارت پولیت رو بزنی- اونجا هم گزینه ی دوم رو انتخاب کن(یعنی نمیخوام بعدا وارد میکنم)!!!
بعد ساخته میشه!و تمام

یه سوال اونجا که email را می خواد اگه همون email قبلی که برای ساخت gamertag اولمون استفاده کردیم را بزنیم مشکلی پیش نمیاد یا نه حتما یه email جدید باید بهش بدیم ؟

یه سوال اونجا که email را می خواد اگه همون email قبلی که برای ساخت gamertag اولمون استفاده کردیم را بزنیم مشکلی پیش نمیاد یا نه حتما یه email جدید باید بهش بدیم ؟
ایمیل جدید باید بزنی!وگرنه میگه قبلا ثبت نام کردی!:biggrin1:چون اطلاعات توی Data base بخش LIVE ذخیره میشه!

اگه دستگاه بن بشه بخوای هارد را به دستگاه دیگه بزنیم برای آپدیت امتیازات خودمونو میشه ؟

اگه بن نشده باشه میشه ؟

((شندیم که این آپدیت آخری دیگه اجازه این کارو نمیده))

اگه دستگاه بن بشه بخوای هارد را به دستگاه دیگه بزنیم برای آپدیت امتیازات خودمونو میشه ؟

اگه بن نشده باشه میشه ؟

((شندیم که این آپدیت آخری دیگه اجازه این کارو نمیده))

سلام بله دویست عزیز اگه به دستگاه دیگه وصل کنید کا save ها و profile میپره.
اگه بن نشده باشه که خوب هیچ مشکلی پیش نمیاد دیگه.
کلا شما اگه دستگاتون بن شده باشه نیمتونید هارد یه مموری کارتش رو به دستگاه دیگه بزنید چون تمام چیز هایی که تو هارد یه مموری هست خراب میشه.

1 سوال فنی الان بدون LT یعنی همون جوری که اول بوده کنسول بازی موج 4 و 5 هم باهاش بازی شده باشه وصل لایو کنی واسه اپدیت نه بازی چقدر احتمال داره بن بشی؟ ممنون

سلام بله دویست عزیز اگه به دستگاه دیگه وصل کنید کا save ها و profile میپره.
اگه بن نشده باشه که خوب هیچ مشکلی پیش نمیاد دیگه.
کلا شما اگه دستگاتون بن شده باشه نیمتونید هارد یه مموری کارتش رو به دستگاه دیگه بزنید چون تمام چیز هایی که تو هارد یه مموری هست خراب میشه.

الان من احتمال داره دستگام بن شده باشه

میخوام بدونم که الان که بن نشدم میتونم به یه دستگاه دیگه بزنم و امتیازاتمو ثبت کنم ؟

شنیدم جدیدا فقط با دستگاهی که پروفالیو تو لایو ثبت کردی میشه بروز کرد امتیازاتو

آخرین ویرایش:
الان من احتمال داره دستگام بن شده باشه

میخوام بدونم که الان که بن نشدم میتونم به یه دستگاه دیگه بزنم و امتیازاتمو ثبت کنم ؟

شنیدم جدیدا فقط با دستگاهی که پروفالیو تو لایو ثبت کردی میشه بروز کرد امتیازاتو

بله دوست عزیز میتونید .
چون هنوز دستگاه بن نشده و اطلاعاتی در دستگاه شما ثبت نشده.

بله دوست عزیز میتونید .
چون هنوز دستگاه بن نشده و اطلاعاتی در دستگاه شما ثبت نشده.

شما خودت جدیدا همچین کاری کردی که با یک دستگاه که قبلا لایو رفته
( آپدیت 2.0.8955.0+Avatar)

امتیاز بازی رو ثبت کنی و الان به دستگاه دیگه وصل کنی هارد و دوباره ثبت کنی امتیاز بازی ؟:confused:

شما خودت جدیدا همچین کاری کردی که با یک دستگاه که قبلا لایو رفته
( آپدیت 2.0.8955.0+Avatar)

امتیاز بازی رو ثبت کنی و الان به دستگاه دیگه وصل کنی هارد و دوباره ثبت کنی امتیاز بازی ؟

سلام
یه ذره سوالتون مبهم بود ولی در کل میتونم بگم شما الان بن نشدید(تا زمانی که به لایو وصل بشید بنویسه که کنسول شما از طرف ماکرو سافت بن شده) میتونید با اطمینان هارد دستگاه خود رو دستگاه های دیگه وصل کنید:love:

آقا من 2 ماه میشه که کنسول خریدم دیشب دل و زدم به دریا و به لایو مصل شدم ولی الحمدالله بن نشدم pes2010 . gta iv هم بازی کردم مشکلی نداشت

همونطور که دوست عزیزمون گفتن حتما LT بریزید و اینجا هم بخونید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or