همه چیز درباره ی Xbox Live

به نظر من الان دیگه سونی پیشرفت خوبی در psn داشته و بهتر هست که ادم ps3 بگیره ون بازیهاش خیلی خیلس راحت پیدا میشه ولی xbox360 بازیاش پیدا هم بشه نسبتا گرونتر از همون بازی تد ps3 در میاد به دلیل کمبودش.
نظرم کاملا شخصی بود و اصلا قصد توهین به دوستا live بازو نداشتم
به هيچ وجه لايو رو با psn مقايسه نكن.
تعداي از دوستان كه به همين اميد ps3 خريدن بعد از مدتي دوباره برگشتن لايو!!
ميدونيد هر كسي توي يك محيط راحته... .

کلا -در حال مقایسه برابر و کسی که هیچ کدوم رو تست نکرده باشه!100% لایو بهتره!اگه مایه داره و بازی اورجینال رحت گیر بیاره- لایو جدا بهتره-هم از لحاظ server هم از لحاظ گیمر و هم اینکه بخوای با کسی بازی کنی به مراتب راحت تری!اونم با سرعتای افتضاح میهن مون!
در کل دنیا هم همین طوره- اونوریا که کلی امکانات اضافه هم دارند که ما تو ایران ازشون بی بهره ایم!

دوستان من یه سوال داشتم.
یکی از دوستام در کانادا برام یه کارت پوینت 1400 تایی خریده ولی نمیدونم چرا میگه اشنباه هست.
البته اکانت من آمریکا هستش.
حالا نمیدونم برای اکانتم هست یا ...

اگر کسی میدونه باید چه خاکی بر سرم بریزم بگه:biggrin1:

باید گیمر تگی که ساختی مال کانادا باشه تا قابل استفاده باشه.

ای بابا ... کانادا با آمریکا که فاصله نداره چسبیده بهم ... در اصل یه ریجن حساب میشن .. مثل بازی هایی که میاد براشون.
این ماکروسافت هم دیگه شورش رو در آورده:mad:

دوستان من 2 سال پیش با آی دی gamekhor2007 لایو بازی کردم.حالا بخوام دوباره لایو بزنم باید اکانت جدید بسازم یا با همین ای دی که دارم میتونم بازی کنم؟

دوستان من 2 سال پیش با آی دی gamekhor2007 لایو بازی کردم.حالا بخوام دوباره لایو بزنم باید اکانت جدید بسازم یا با همین ای دی که دارم میتونم بازی کنم؟

می تونی از گزینه Recover Gamertag استفاده کنی که اکانتت رو برگردونی.

کدوم قسمت باید برم؟باعث بن شدن نمیشه؟

نه نمیشه.یکی از تب ها هست به اسم Recover Gamertag.قبل از این که Profile ت لاگین بشه وقتی کنسول روشن می کنی این گزینه وجود داره.در اصل باید Sign Out بشی با پروفایلت و از این بخش استفاده کنی.

کدوم قسمت باید برم؟باعث بن شدن نمیشه؟

قسمتی که پرو فایل هات رو نشون میده- گزینه ی اخر یا یکی مونده به اخر!میزنی
چنتا سوال مثل
ادرس E-mail(همونی که برای این پروفایلت وارد کردی که میخوای برش گردونی!) - اسم پروفایلت که میخوای بر گردونی- پسورد همون پروفایل! +چنتا چیز دیگه که اگه اونا رو درست وارد کنی میاد مثل اسم - نام خانوادگی(اینا رو از قبل که نوشتی هست -اگه بخوای میتونی تغییرش بدی!)

-بعد باید چندین دقیقه صبر کنی تا سیو هات رو و گیم اسکور های سابقت رو دانلود کنه!!:smile:
همین

باعث بن شدن نمیشه:biggrin1:

سلام به همگی
من یه سوال داشتم. الان تو گوگل بودم چنتا جا نوشته بود :confused:xbox live gold 48 hours free:confused:
از کجا میتونم این لایو های 48 ساعته رو بگیرم ؟؟
این 48 ساعته ها بصورت هدیه یک وقتایی به اعضای silver میدن!
مثلا عید هوای پاک:biggrin1:3روز اکانتت از سیلور تبدیل به گلد میشه!(کنسول در حالت عادی میتونی باهاش 3 بار اکانت برای لایو بسازی هرکدوم 1 ماه مجانی(بصورت تریال!) داره!-یکی تموم شد بعدی رو بساز!!!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or