با abgx تست بگیر- روی high!عکسهای کل صفحه ی Cmd که برای تست میاد رو بگیر- بده من- من بهت بگم!دوستان ببخشید از کجا مطمئن بشم که دیسک کاملا مطمئن هست؟
دوستان من 2 سال پیش با آی دی gamekhor2007 لایو بازی کردم.حالا بخوام دوباره لایو بزنم باید اکانت جدید بسازم یا با همین ای دی که دارم میتونم بازی کنم؟
می تونی از گزینه Recover Gamertag استفاده کنی که اکانتت رو برگردونی.
کدوم قسمت باید برم؟باعث بن شدن نمیشه؟
کدوم قسمت باید برم؟باعث بن شدن نمیشه؟
box live gold 48 hours free:confused:این 48 ساعته ها بصورت هدیه یک وقتایی به اعضای silver میدن!سلام به همگی
من یه سوال داشتم. الان تو گوگل بودم چنتا جا نوشته بود :confusedbox live gold 48 hours free:confused:
از کجا میتونم این لایو های 48 ساعته رو بگیرم ؟؟
این 48 ساعته ها بصورت هدیه یک وقتایی به اعضای silver میدن!
مثلا عید هوای پاک:biggrin1:3روز اکانتت از سیلور تبدیل به گلد میشه!(کنسول در حالت عادی میتونی باهاش 3 بار اکانت برای لایو بسازی هرکدوم 1 ماه مجانی(بصورت تریال!) داره!-یکی تموم شد بعدی رو بساز!!!)
همون قسمتی که پرو فایل جدید میسازی!وقتی ساختی -وارد پرو فایل شو- بعد اونجایی کهاواتارت رو نشون میده واردش شو(گزینهی سمت راست دیسک) گزینه ی connect to xboblive رو بزن!اونجا ازت یک مشت سوال میپرسه!مثلا نام گیمر تگت چی باشه!ادرس ایمیل- پسورد!و چنتا چیز شرو ور!چجوری؟باید gamertag جدید ساخت؟
ایمیل جدید باید بزنی!وگرنه میگه قبلا ثبت نام کردی!:biggrin1:چون اطلاعات توی Data base بخش LIVE ذخیره میشه!یه سوال اونجا که email را می خواد اگه همون email قبلی که برای ساخت gamertag اولمون استفاده کردیم را بزنیم مشکلی پیش نمیاد یا نه حتما یه email جدید باید بهش بدیم ؟
اگه دستگاه بن بشه بخوای هارد را به دستگاه دیگه بزنیم برای آپدیت امتیازات خودمونو میشه ؟
اگه بن نشده باشه میشه ؟
((شندیم که این آپدیت آخری دیگه اجازه این کارو نمیده))