همه چیز درباره ی Xbox Live

من اگر هارد رفیقم رو به دستگام وصل کنم و لایو وصل شم و براش codec دانلود کنم من رو بن نمیکنن؟LT نصبه رو دستگاهم.بعد از اکانت گلد من استفاده میشه چون خودش میگه که تو با پروفایل من میری بالا؟
گلد تنها برای یک اکانت هستش و شما نمیتونی برای پروفایل رفیقتون از گلد اکانتتون استفاده کنید .

آخه به من گفته.یعنی نمیشه هارد اون رو وصل کنم و کدک رو براش دانلود کنم و تو هاردش بریزم؟یا حتما باید خودش دانلود کنه؟

خوب به نظرم به یه چیزای توجه کنی.
مثلا اینکه هاردش هک شده نباشه یعنی هارد ارجینال دستگاه باشه نه از اینا که هارد لپ تا گذاشتن داخلش.(مخصوصا این 250 گیگ ها)
این یکی از موارد خیلی مهم بود که به ذهنم رسید.
دوستان اگه نظری دیگه ای دارن به دوستنون کمک کنن.

شما میتونید هاردش رو وصل کنید و پروفایلش رو به gamertag تبدیل کنید و بعد اون رو براش dl کنید تنها بدی این کار اینه که یک ماه gold free اون پروفایل میپره

شما میتونید هاردش رو وصل کنید و پروفایلش رو به gamertag تبدیل کنید و بعد اون رو براش dl کنید تنها بدی این کار اینه که یک ماه gold free اون پروفایل میپره

دستگاهش الیت هست و هاردش هم هک شده نیست.میشه بیشتر توضیح بدید

ولی تنها مشکلی که دارد این اس که پرداخت اینترنتی ندارد.جایی برای رفتن حضوری سراغ ندارید؟
دوست عزیز کمتر جایی فروش داره به نظرم بهترین راه پیدا کردن یه راه برای خرید اینترنتی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or