همه چیز درباره ی Xbox Live

خیلی ممنون

میتونید یه توضیح کامل بدید چون من الان با توجه به اینکه قیمتها پایین اومده میخوام برم یه آرکید جاسپر با درایوهای لایت بخرم همین رو بگیرم مشکلی برای آنلاین پیدا نمیکنم ؟

ببنید در این زمان فقط برای benQ و Lite on فریمور ixtreme LT اومده که باعث ایمن شدن شما در برابر بن شدن میشه شما به خود فروشنده بگید ! ...
اینم نحوه تشخیص درایور ها :

xbox_360_dvd_model_identification.jpg

البته توجه داشته باشید برای بن نشدن باید بازی های شما Stealth patch شده باشه که میتونید با برنامه abgx360 این کارو انجام بدید اموزشش هست توی بخش ! ...

الان دفعه ی اوله میخوایید وصل شید؟ یا تازگی ها این مشکل پیش امده؟

اینجا ها رو 1 نگاه بندازین
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=5873

http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=365323&postcount=6

دوستان من یه چند تا سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید!
1)طریقه ی خرید اکانت لایو چه طوریه؟یعنی رمز بهت میده فروشنده یا ...؟
2)طریقه ی وصل شدن به لایو چه طوریه؟یعنی همین سوکتی که ماله ADSL هست رو که میزنم به PC بزنم به 360؟
3)تو داشبورد برای وصل شدن به لایو و ساخت اکانت کجا باید برم؟
4)فریمورم LT هست!چیکار کنم بن نشم؟!
5)اکانت برای بازی کردنه؟یعنی اگه اکانت نداشته باشم می تونم همین طوری بچرخم تو لایو؟
6)این اکانت گلد چیه؟
7)ممنون میشم چند تا نکته ی اموزشی و مفید رو برام توضیح بدید تا با کمال آرامش به لایو برم!
همین طور اگه می بینید سوال مهمی رو نپرسیدم بهم بگید!یعنی تذکر بدید!
دستتون رو می بوسم!
ممنون!

1. چیزی به اسم Redeem Code هست که به شما داده میشه و در اکانتتون این Redeem Code رو وارد می کنید و استفاده می کنید از Point یا XBox Live Account تون.
2. بله.اما یه سری تنظیمات باید انجام بدید،این تنظیمات و آموزش وصل شدن هم در تاپیک 4 روش وصل شدن به XBox Live موجود هست.مشکلی هم داشتید با سوال کردن در همون تاپیک به شما پاسخ داده میشه.
3. توی تب های موجود در داشبورد گزینه ساخت اکانت مشخص هست.شما کافیه یه مقدار وقت بذارید و جستجو کنید.
4. شما سعی کنید تمامی Disc هاتون Full Stealth Patch باشن و مواردی که در تاپیک زیر اومده هم به صورت کامل رعایت کنید.

Code:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27815

5. در کل شما در زمان وصل شدن،بهتون گفته میشه که باید Gamertag بسازید که بتونید هر کاری که می خواید توی XBL انجام بدید.
6. XBox 360 جهت ارائه خدمات به صورت آنلاین.دو نوع اکانت در اختیار شما قرار میده.اکانت سیلور که رایگان هست و می تونید باهاش توی XBox Live چرخ بزنید و بازی های آرکید و ... دانلود کنید.اما اکانت گُلد پولی هست و برای 1 ماه به صورت رایگان بعد از ساختن Gamertag در اختیار شما قرار داده میشه و بعد از اون یک ماه باید اکانت رو خریداری کنید.با اکانت گُلد شما می تونید آنلاین به بازی با دوستانتون بپردازید یا توی سرورهای بازی های مختلف مشغول بازی بشید.

7.همین 6 مورد رو مد نظر داشته باشی،مخصوصا مورد 4 رو،همه چیز ردیف خواهد بود.

سلام دوستان!
من یه فروشگاه می خواستم تو تهران یا کرج که اکانت گلد و پوینت داشته باشه!البته به نکست جن زنگ زدم گفت پوینت داره ولی گلد نداره!اگر می شه خیلی سریع یا همینجا آدرس و شماره تلفن بدید یا تو پروفایلم!دوستان فقط شرمنده باز هم می گم,لطفا سریع بگید!چون برای عید لازم دارم!اگر فروشگاه تهران بود ترجیحا اگر می تونست بفرسته خیلی خوب می شد!نمی خواد به کرج بفرسته ی جا تو تهران آدرس می دم!
PLZ سریع!!!

آخرین ویرایش:
سلام بر اساتید
چند سوال
1- من مخوام گلد بخرم کجا قیمتاش بهتره ؟
2- من اولین آیدی گلد ایکس باکسم تموم شد و این آیدی رو همینجوری ساختم آیا باید برای آیدی ساختن کشور حاصی رو اونجا انتخاب میکردم مثلا من اگر با همین آیدی بخوام پوینت بخرم و بازی آرکید یا dlc دانلود کنم میشه یا نه .
3- پسر داییم آمریکاست بگم از اونجا اون کد رو برام بخره و ایمیل کنه بنظرتون بصرفه تر هستش.

سلام دوستان!
من یه فروشگاه می خواستم تو تهران یا کرج که اکانت گلد و پوینت داشته باشه!البته به نکست جن زنگ زدم گفت پوینت داره ولی گلد نداره!اگر می شه خیلی سریع یا همینجا آدرس و شماره تلفن بدید یا تو پروفایلم!دوستان فقط شرمنده باز هم می گم,لطفا سریع بگید!چون برای عید لازم دارم!اگر فروشگاه تهران بود ترجیحا اگر می تونست بفرسته خیلی خوب می شد!نمی خواد به کرج بفرسته ی جا تو تهران آدرس می دم!
PLZ سریع!!!
دوستان کمک کنید!خیلی سریع...طفا!!!!!

من آخرین بار حدود 6 ماه پیش رفتم Live . تاحالا هیچ بازی هم تو Live نکردم. (به غیر از Arcade های Marketplace) . می خواستم ببینم اگه من الان وصل شم به Live و فقط برم یه بازی Arcade دانلود کنم احتمال داره بن شم ؟ البته Xbox من کپی خور شده.

یه 2 تا سول خیلی مهم دارم ممنون میشم کمکم کنید خیلی فوریه !

ایا توی لایو غیر از DLC هایی که برای بازی میاد چیز دیگه ای هم برای اضافات و .. بازی میادش؟
و میخواستم بدونم من میتونم برای وصل شدن به لایو از کابل ETHERNET خوده کنسول استفاده بکنم؟

پشت مودم من 3 تا جای کابل LAN داره !

خیلی ممنون میشم کمکم کنید !

سلام دوستان!
PLZ سریع!!!
دوستان بازییسنتر کمک می خوام کمک می خوام...هی دوستان بازیسنتر کمک می خوام کمک می خوام...هی دوستان بازیسنتر کمک می خوام کمک می خوام...هی دوستان بازیسنتر کمک می خوام کمک می خوام......
فقط دوستن به فروشگه بازیسنتر هم رفتم!اگر می شه چچند جای دیگه هم که تهران یا کرج باشه بگید!دوستان لطفا سریع!
دوستان بازییسنتر کمک می خوام کمک می خوام...هی دوستان بازیسنتر کمک می خوام کمک می خوام...هی دوستان بازیسنتر کمک می خوام کمک می خوام...هی دوستان بازیسنتر کمک می خوام کمک می خوام......

فقط دوستن به فروشگه بازیسنتر هم رفتم!اگر می شه چچند جای دیگه هم که تهران یا کرج باشه بگید!دوستان لطفا سریع!

فروشگاه فتحی یا فروشگاه سونی یک سوال کن.برای گرفتن آدرس یا شماره تلفنشون برو اینجا:
http://www.forum.persiantools.com/f34.html

یه 2 تا سول خیلی مهم دارم ممنون میشم کمکم کنید خیلی فوریه !

ایا توی لایو غیر از DLC هایی که برای بازی میاد چیز دیگه ای هم برای اضافات و .. بازی میادش؟
و میخواستم بدونم من میتونم برای وصل شدن به لایو از کابل ETHERNET خوده کنسول استفاده بکنم؟

پشت مودم من 3 تا جای کابل LAN داره !

خیلی ممنون میشم کمکم کنید !

سلام.
1.خوب به غیر از اونا بازی های ارکید هم هست.
2.بله دوست عزیز میتونید از همون کابل استفاده کنید

من آخرین بار حدود 6 ماه پیش رفتم Live . تاحالا هیچ بازی هم تو Live نکردم. (به غیر از Arcade های Marketplace) . می خواستم ببینم اگه من الان وصل شم به Live و فقط برم یه بازی Arcade دانلود کنم احتمال داره بن شم ؟ البته Xbox من کپی خور شده.

سلام.
این تاپیک ها رو بخونید...

DOWNLOAD
DOWNLOAD

آخرین ویرایش:
سلام بر اساتید
چند سوال
1- من مخوام گلد بخرم کجا قیمتاش بهتره ؟
2- من اولین آیدی گلد ایکس باکسم تموم شد و این آیدی رو همینجوری ساختم آیا باید برای آیدی ساختن کشور حاصی رو اونجا انتخاب میکردم مثلا من اگر با همین آیدی بخوام پوینت بخرم و بازی آرکید یا dlc دانلود کنم میشه یا نه .
3- پسر داییم آمریکاست بگم از اونجا اون کد رو برام بخره و ایمیل کنه بنظرتون بصرفه تر هستش.

کسی به ما کمک نمیکنه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or