همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان من ADSL محدود دارم(سه ماه 5 گیگ)می خواستم بدونم بازی کردن تو لایو خیلی استفاده می کنه؟

بستگی به بازی و خیلی چیزهای دیگه داره ولی معمولا بین 25Mb تا 35Mb و به ندرت تا 40Mb برای یک ساعت بازی از شارژت کم می کنه

یه مشکلی برای Account لایو من بوجود اومده که نمیدونم چیکارش کنم!

چند وقت پیش یکی از دوستان برام با Credit Card پوینت خرید. دقیقا بعد از اون جریان، هر کدی رو میزنم، Redeem نمیکنه و ارور میده! خیلی وقت است گلدم تموم شده و جدید گرفتم، ولی نمیتونم Redeem کنم.:( راه حلی برای این مشکل نیست؟

یه مشکلی برای Account لایو من بوجود اومده که نمیدونم چیکارش کنم!

چند وقت پیش یکی از دوستان برام با Credit Card پوینت خرید. دقیقا بعد از اون جریان، هر کدی رو میزنم، Redeem نمیکنه و ارور میده! خیلی وقت است گلدم تموم شده و جدید گرفتم، ولی نمیتونم Redeem کنم.:( راه حلی برای این مشکل نیست؟

باید کردیتی که تو اکانتتون وارد کردید رو آپدیت کنید.یعنی مشخصات یه کارتی رو بزنید که مثلا تا 2011 اعتبار داره.
خود مایکروسافت هم طی یک پیغام قبلش اعلام می کنه که Credit Card خودتون رو آپدیت کنید.

باید کردیتی که تو اکانتتون وارد کردید رو آپدیت کنید.یعنی مشخصات یه کارتی رو بزنید که مثلا تا 2011 اعتبار داره.
خود مایکروسافت هم طی یک پیغام قبلش اعلام می کنه که Credit Card خودتون رو آپدیت کنید.
ممنون.
ولی اینو یکی دیگه وارد کرده برام! نمیشه کلا حذفش کنم از اکانتم؟

درود-یه ادرس تو انگلیس میخوام- به همراه کد پستی- و اسم شهر!
redeem code دارم میزنم!از این شرووره میخواد!

فوری

پیدا شد-خواهشا جواب ندید

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان من دیروز یه اکانت گلد یه ماهه خریدم ، بعدش دیروز که وصل شدم که یه ذره Bishock 2 آنلاین بازی کنم بعدش یک دفعه وسط بازی اومد بیرون و دیسکانکت شد
حالا هرچی امتحانمی کنم کانتک نمیشه و میگه که باید MTU رو تنظیم بکنی!! :(
Your network does not have a sufficient MTU setting.
خواهش میکنم یکی کمک کنه ! کلی واسه عید برنامه داشتم!!:((:((

سلام
دوستان من دیروز یه اکانت گلد یه ماهه خریدم ، بعدش دیروز که وصل شدم که یه ذره Bishock 2 آنلاین بازی کنم بعدش یک دفعه وسط بازی اومد بیرون و دیسکانکت شد
حالا هرچی امتحانمی کنم کانتک نمیشه و میگه که باید MTU رو تنظیم بکنی!! :(
Your network does not have a sufficient MTU setting.
خواهش میکنم یکی کمک کنه ! کلی واسه عید برنامه داشتم!!:((:((
وسط بازی که آنلاین بازی میکردی اومد بیرون؟یا همون اولش که بازی می ذاری؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or