همه چیز درباره ی Xbox Live

یه مشکلی برای Account لایو من بوجود اومده که نمیدونم چیکارش کنم!

چند وقت پیش یکی از دوستان برام با Credit Card پوینت خرید. دقیقا بعد از اون جریان، هر کدی رو میزنم، Redeem نمیکنه و ارور میده! خیلی وقت است گلدم تموم شده و جدید گرفتم، ولی نمیتونم Redeem کنم.:( راه حلی برای این مشکل نیست؟

یه مشکلی برای Account لایو من بوجود اومده که نمیدونم چیکارش کنم!

چند وقت پیش یکی از دوستان برام با Credit Card پوینت خرید. دقیقا بعد از اون جریان، هر کدی رو میزنم، Redeem نمیکنه و ارور میده! خیلی وقت است گلدم تموم شده و جدید گرفتم، ولی نمیتونم Redeem کنم.:( راه حلی برای این مشکل نیست؟

باید کردیتی که تو اکانتتون وارد کردید رو آپدیت کنید.یعنی مشخصات یه کارتی رو بزنید که مثلا تا 2011 اعتبار داره.
خود مایکروسافت هم طی یک پیغام قبلش اعلام می کنه که Credit Card خودتون رو آپدیت کنید.

باید کردیتی که تو اکانتتون وارد کردید رو آپدیت کنید.یعنی مشخصات یه کارتی رو بزنید که مثلا تا 2011 اعتبار داره.
خود مایکروسافت هم طی یک پیغام قبلش اعلام می کنه که Credit Card خودتون رو آپدیت کنید.
ممنون.
ولی اینو یکی دیگه وارد کرده برام! نمیشه کلا حذفش کنم از اکانتم؟

درود-یه ادرس تو انگلیس میخوام- به همراه کد پستی- و اسم شهر!
redeem code دارم میزنم!از این شرووره میخواد!

فوری

پیدا شد-خواهشا جواب ندید

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان من دیروز یه اکانت گلد یه ماهه خریدم ، بعدش دیروز که وصل شدم که یه ذره Bishock 2 آنلاین بازی کنم بعدش یک دفعه وسط بازی اومد بیرون و دیسکانکت شد
حالا هرچی امتحانمی کنم کانتک نمیشه و میگه که باید MTU رو تنظیم بکنی!! :(
Your network does not have a sufficient MTU setting.
خواهش میکنم یکی کمک کنه ! کلی واسه عید برنامه داشتم!!:((:((

سلام
دوستان من دیروز یه اکانت گلد یه ماهه خریدم ، بعدش دیروز که وصل شدم که یه ذره Bishock 2 آنلاین بازی کنم بعدش یک دفعه وسط بازی اومد بیرون و دیسکانکت شد
حالا هرچی امتحانمی کنم کانتک نمیشه و میگه که باید MTU رو تنظیم بکنی!! :(
Your network does not have a sufficient MTU setting.
خواهش میکنم یکی کمک کنه ! کلی واسه عید برنامه داشتم!!:((:((
وسط بازی که آنلاین بازی میکردی اومد بیرون؟یا همون اولش که بازی می ذاری؟

1)دوستان من دو تا سوال داشتم من اگه مثلا از الآن تا یک سال دیگه بازی نکنم و از دوران بن شدن هم بگذرم ممکنه بن شوم؟
2)من یک مدتی CoD6 بازی میکردم الآن فهمیدم که برای لایو مناسب نیست.الآن امکان بن شدنم هست اگه دیگه با دیسک های امنیت دار برم یا نه چون یک بار از این استفاده کردم تمومه؟

لطفا به سوالاتم جواب بدید ممنون

دوستان من یه ویزا کارت خریدم از اونایی که قابل شارژ نیست.الآن همه چیش رو وارد کردم درست بود فقط آدرس می خواد اونم باید برای آمریکا باشه.چه کار کنم؟

1)دوستان من دو تا سوال داشتم من اگه مثلا از الآن تا یک سال دیگه بازی نکنم و از دوران بن شدن هم بگذرم ممکنه بن شوم؟
2)من یک مدتی CoD6 بازی میکردم الآن فهمیدم که برای لایو مناسب نیست.الآن امکان بن شدنم هست اگه دیگه با دیسک های امنیت دار برم یا نه چون یک بار از این استفاده کردم تمومه؟

لطفا به سوالاتم جواب بدید ممنون

1. شما اگر شناسایی بشید بن میشید.ممکنه اصلا وصل نشده باشید،بعد یه IXtreme جدید مثل همین LT که اومده رو نصب کنید و اصلا هم بن نشید.
2. اگر شناسایی شده باشید و وارد Black List شده باشید،مطمئنا بن خواهید شد.

دوستان من یه ویزا کارت خریدم از اونایی که قابل شارژ نیست.الآن همه چیش رو وارد کردم درست بود فقط آدرس می خواد اونم باید برای آمریکا باشه.چه کار کنم؟

شما باید با Credit Card مربوط به USA از خود XBox.Com خرید انجام بدید.اینطوری باید آدرستون هماهنگ باشه با Credit Card.

بهتر هست از این سایت خرید کنید :

Code:
http://www.maximuscards.com/

1. شما اگر شناسایی بشید بن میشید.ممکنه اصلا وصل نشده باشید،بعد یه IXtreme جدید مثل همین LT که اومده رو نصب کنید و اصلا هم بن نشید.
2. اگر شناسایی شده باشید و وارد Black List شده باشید،مطمئنا بن خواهید شد.

شما باید با Credit Card مربوط به USA از خود XBox.Com خرید انجام بدید.اینطوری باید آدرستون هماهنگ باشه با Credit Card.

بهتر هست از این سایت خرید کنید :

Code:
http://www.maximuscards.com/
من ویزا کارت آذربایجان را دارم که از بانک توسعه خریدم.باید کشور رو آذربایجان بزنم یا USA
اگه هر کدام رو بزنم چه آدرسی رو بزنم؟

من ویزا کارت آذربایجان را دارم که از بانک توسعه خریدم.باید کشور رو آذربایجان بزنم یا USA
اگه هر کدام رو بزنم چه آدرسی رو بزنم؟

برای خرید از اکانت خودت توی XBox.Com که وقتی USA انتخاب بشه اصلا نمیشه تغییر داد.
بهترین پیشنهاد خرید از همون سایته که گفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or