همه چیز درباره ی Xbox Live

1)دوستان من دو تا سوال داشتم من اگه مثلا از الآن تا یک سال دیگه بازی نکنم و از دوران بن شدن هم بگذرم ممکنه بن شوم؟
2)من یک مدتی CoD6 بازی میکردم الآن فهمیدم که برای لایو مناسب نیست.الآن امکان بن شدنم هست اگه دیگه با دیسک های امنیت دار برم یا نه چون یک بار از این استفاده کردم تمومه؟

لطفا به سوالاتم جواب بدید ممنون

دوستان من یه ویزا کارت خریدم از اونایی که قابل شارژ نیست.الآن همه چیش رو وارد کردم درست بود فقط آدرس می خواد اونم باید برای آمریکا باشه.چه کار کنم؟

1)دوستان من دو تا سوال داشتم من اگه مثلا از الآن تا یک سال دیگه بازی نکنم و از دوران بن شدن هم بگذرم ممکنه بن شوم؟
2)من یک مدتی CoD6 بازی میکردم الآن فهمیدم که برای لایو مناسب نیست.الآن امکان بن شدنم هست اگه دیگه با دیسک های امنیت دار برم یا نه چون یک بار از این استفاده کردم تمومه؟

لطفا به سوالاتم جواب بدید ممنون

1. شما اگر شناسایی بشید بن میشید.ممکنه اصلا وصل نشده باشید،بعد یه IXtreme جدید مثل همین LT که اومده رو نصب کنید و اصلا هم بن نشید.
2. اگر شناسایی شده باشید و وارد Black List شده باشید،مطمئنا بن خواهید شد.

دوستان من یه ویزا کارت خریدم از اونایی که قابل شارژ نیست.الآن همه چیش رو وارد کردم درست بود فقط آدرس می خواد اونم باید برای آمریکا باشه.چه کار کنم؟

شما باید با Credit Card مربوط به USA از خود XBox.Com خرید انجام بدید.اینطوری باید آدرستون هماهنگ باشه با Credit Card.

بهتر هست از این سایت خرید کنید :

Code:
http://www.maximuscards.com/

1. شما اگر شناسایی بشید بن میشید.ممکنه اصلا وصل نشده باشید،بعد یه IXtreme جدید مثل همین LT که اومده رو نصب کنید و اصلا هم بن نشید.
2. اگر شناسایی شده باشید و وارد Black List شده باشید،مطمئنا بن خواهید شد.

شما باید با Credit Card مربوط به USA از خود XBox.Com خرید انجام بدید.اینطوری باید آدرستون هماهنگ باشه با Credit Card.

بهتر هست از این سایت خرید کنید :

Code:
http://www.maximuscards.com/
من ویزا کارت آذربایجان را دارم که از بانک توسعه خریدم.باید کشور رو آذربایجان بزنم یا USA
اگه هر کدام رو بزنم چه آدرسی رو بزنم؟

من ویزا کارت آذربایجان را دارم که از بانک توسعه خریدم.باید کشور رو آذربایجان بزنم یا USA
اگه هر کدام رو بزنم چه آدرسی رو بزنم؟

برای خرید از اکانت خودت توی XBox.Com که وقتی USA انتخاب بشه اصلا نمیشه تغییر داد.
بهترین پیشنهاد خرید از همون سایته که گفتم.

سلام
من یکباره از live دیسکانکت شدم و ارور MTU به من میده که گویا از نتظیمات مودم هست
باید چی کار کنم؟ به توی تست به اینترنت وصل میشه اما در اتصال به LIVE ارور میده

1باPCكانكت مي شم. 2در حالي كه كانكتم سيم Ethernalرو از pcمي كنم و به x360وصل مي كنم. 3.اطلاعات خودش وارد مي شه ولي پيغامي مبني بر ساخت گيمر تگ نمي بينم.
حالا مي رم از تو كنسول مي زنم تست كانكشن.
networkرو با موفقيت جواب مي ده ولي اتصال به اينترنت روfailمي ده.
thumbdown.gif

جان هر کی دوست دارين کمکم کنيد!

Arcade Games

سلام
میخوام 4 تا بازی Arcade از market place بگیرم و فقط offline بازی کنم، امکانش هست ؟
کارت Gold قیمتش چنده ؟میشه باهاش بازی Download کرد ؟
Xbox هم LT روش نصبه، مشکلی نیست ؟
راستی قضیه این Credit Card چیه؟ Point Card کافیه ?
Gold membership رو ازکجا میشه گرفت ؟

ممنون

1باPCكانكت مي شم. 2در حالي كه كانكتم سيم Ethernalرو از pcمي كنم و به x360وصل مي كنم. 3.اطلاعات خودش وارد مي شه ولي پيغامي مبني بر ساخت گيمر تگ نمي بينم.
حالا مي رم از تو كنسول مي زنم تست كانكشن.
networkرو با موفقيت جواب مي ده ولي اتصال به اينترنت روfailمي ده.
thumbdown.gif

سلام
یه چند تا سوال داشتم ممنوم می شم راهنماییم کنید ؟
1) از کجا می تونم بهفمم درایم lt شده یا نه ( موقع خرید به فروشنده گفتم اونم با وصل کردن فلش مموری یه update انجام داد) ؟
2) من تا حالا به لایو وصل نشدم بازی هایی که تا الان به صورت offline انجام دادم موارد مربوط به Stealth Patch توشون نبود الان یه یکی دو تا بازی دارم که از لحاظ Stealth Patch مشکلی ندارن اگه بخوام اینا رو آنلاین بازی کنم به خاطر اینکه بازی های قبلی تو هاردم هستن و Stealth Patch هم نیستن مشکلی پیش نمیاد؟

سلام.یه مشکلی برام پیش اومده
میخواستم فایلهای mp4 رو Xbox ام پخش کنه،رفتم به Live وصل شدم،Updateاش رو گرفتم.امّا الان رو فایلها که کلیک میکنم هشدار میده باید Update بشه.در صورتی که همون موقع که Update رو گرفتم پخش میکرد.امّا الان میگه باید Update بشه دوباره.اگه میشه کمکم کنید.:confused::confused::confused::confused::confused:

یکی در مورد امتیاز ها برای خرید در مارکت توضیح بده من بالای صفحه می نویسه 790G بعد که میرم تو ماکت هیچی نمی تونم بخرم می نویسه balance 0 چی کار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or