همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان LIVE امنه.خبری از BAN نیست.بیایم تو.؟؟؟
فعلا نيست ، تا آپديت جديد خبري نيست (ما كه هر شب هستيم) .
آخر كسي نبود اين NAT رو به ما بگه ؟؟؟ (تو هر تاپيكي كه مربوط به لايو ميشد پرسيدم )

من میخوام یه مودم adsl برای وصل شدن به live بگیرم.به نظرشما چه مدلی رو بگیرم

در کل بهت توصیه میکنم مدمی بگیری که حتما پورت LAN (ادرنت-ethernet) داشته باشه!
از لحاظ مدلی فرقی نمیکنه!من یک مدل مودم 30 هزار تومنی نچندان معروف Skynet گرفتم!فوق العاده عالیه!قبلا SMC- D-Link و غیره هم کار کردم همش خوب بوده!

کلا مودم تاثیری نداره روی سرعت های پایین کشور ما!اگه سرعت چندین مگی داشتیم -اونجا فرق میکرد قضیه!:biggrin1:

در کل PING و سرعت اینترنت از همه چی مهم تره!:smile:

فعلا نيست ، تا آپديت جديد خبري نيست (ما كه هر شب هستيم) .
آخر كسي نبود اين NAT رو به ما بگه ؟؟؟ (تو هر تاپيكي كه مربوط به لايو ميشد پرسيدم )

۱. ابتدا کد ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ رو Address bar اینترنت اکسپلولر تایپ کنید .

۲. Username و Password را Admin وارد کرده . ( در اکثر مدم ها به این گونه است . )

2. در قسمت تضیمات مودم به Advanced Setup رفته و Nat را انتخاب کنید .

3 . گزینه Virtual Servers را انتخاب کرده .

۴. حالا گزینه Add را زده .

۵. گزینه Custom Server را انتخاب کرده و نام آن را XboxLive1 بگذارید .

۶. IP Address را 192.168.1.10 وارد کرده . ( به جای 10 هر عدد دیگری می توان گذاشت . )

7. حالا مطابق با عکس فیلد ها را پر کنید . ( برای دیدن عکس کلیک کنید . )

اقا منم میخوام بیام لایو یه lt باید بریزم ؟؟؟
این کارت های اروپا و امریکا قضیش چیه ؟؟
اروپا بگیرم به بکس داخل ایران هم میشه بازی کرد اره ؟؟

1. وقتی شما iXtreme LT ‏رو روی دستگاه نصب می کنید امنیت بیشتری تو محیط لایو دارید . پس حتما بریزید .

2. اگر شما موقع ساخت Gamertag یک کشور اروپایی انتخاب کردید باید از کارت های اروپا (Eu) استفاده کنید و اگر یک کشور آمریکایی انتخاب کردید باید از کارت های آمریکا (US) استفاده کنید .( یرای مثال ما دو نوع Microsoft Point داریم یکی US و یکی EU .)

3. فرقی نداره چه اروپا چه آمریکا می تونید با ایرانی ها بازی کنید .​

سلام دوستان دیروز هر کاری کردم نتونستم bad company 2 بازی کنم.در صورتی که با بازی های دیگه مشکل نداشتم.(اولین بار بود میخواستم bad company 2 بازی کنم. الان باید چی کار کنم؟

آخرین ویرایش:
الان ایکس باکس من 1 ماه اکانت رایگان داره ؟ بعد از کجا تهیه کنم و چه قیمت هست اکانت 1 ساله ؟

بله هر XBox 360 وقتی روش Gamertag میسازی،بهت 1 ماه اکانت گُلد رایگان میده.1 ساله رو هم می تونی از آدرس زیر خریداری کنی در صورت موجود بودنش :

Code:
[URL]http://store.bazicenter.com[/URL]

سلام دوستان دیروز هر کاری کردم نتونستم bad company 2 بازی کنم.در صورتی که با بازی های دیگه مشکل نداشتم.(اولین بار بود میخواستم bad company 2 بازی کنم. الان باید چی کار کنم؟

خوب شما می خواستید آنلاین بازی کنید؟آیا NAT رو Open کردی؟

سلام دوستان.این اکانت های gold چیه؟

کنسول XBox 360 برای بخش XBox Live دارای 2 تا اکانته.یکی Silver و دیگری Gold.شما وقتی اکانت Silver داشته باشی،می تونی توی محیط XBox Live بگردی و حتی بازی های Arcade و ... رو هم دانلود کنی.اما اکانت Gold که داشته باشی می تونی غیر از این کارها به صورت Online با کاربران دیگه این کنسول مشغول بازی بشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or