همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام
من تو لايو كه ميخوام بچه ها رو دعوت كنم join نميشن ! يكي از بچه ها گفت مال NAT هستش و NAT تت بستس گفتم دوستان من چطوري ميتونم بازش كنم ؟؟
ممنون

دوست خوبم Console یه تاپیک گذاشت برام که توش روش بررسی دیسک بود که یک وقت تو لایو بر اثر دیسک بن نشیم!
بعد این تاپیک خیلی بزرگ و گسترده بود من گیج شدم!
کدوم قسمت این تاپیک رو من بخونم فقط برای اینکه دیسک سالم باشه و خطری تو لایو نداشته باشه؟
منظورم این تاپیکه:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27815
در ضمن!از کجا بهفمم فریمورم چیه؟!

کدوم قسمت این تاپیک رو من بخونم فقط برای اینکه دیسک سالم باشه و خطری تو لایو نداشته باشه؟
همون صفحه اول رو بخوني حله ! منم فقط صفحه اول رو خوندم ! فيرمورت هم خودت بايد بدوني ديگه مثلا با چه wave هايي بازي ميكني و ...
اگر دستگات همه ي wave ها رو ميخونه يعني Lt و خوراكه لايو

همون صفحه اول رو بخوني حله ! منم فقط صفحه اول رو خوندم ! فيرمورت هم خودت بايد بدوني ديگه مثلا با چه wave هايي بازي ميكني و ...
اگر دستگات همه ي wave ها رو ميخونه يعني Lt و خوراكه لايو
من اصلا از Wave و دیسک های اکتیو استفاده نمی کنم!
بازی های جدیدی مثل BC 2 و ME 2 و اینا رو هم باش بازی کردم!
حالا با این همه LT ــیه؟

حالا با این همه LT ــیه؟
آره ديگه اينطوري كه معلومه LT ـه ، خيالت راحت برو لايو :biggrin1:

حالا با این همه LT ــیه؟
دوست عزیز بازیهایی که الان عرضه میشن اکثرا wave شون رو تغییر دادن به چند مرحله پایین تر که با فریمورهای I-xtream هم کار کنن.تا از wave بازیهات مطمئن نشدی لایو نرو.
مثلا Bf:bc2 ویوش 6 هست و اگر برای شما پایین تر بود بری لایو بن میشی و شاید هم فریمورت LT نباشه...

دوستان من یه شوال دارم. برادرم که عضو سایتتون هست راهنمای نصب فریمور LT رو گرفته. به نظرتون میتونه

با اون خودش x360 منو آپدیت کنه؟

منظورم اینه که به نظرم میاد که کار سختی نباشه چون تقریبا همه بلدن و میگن تو 10 دقیقه تموم میشه.

باید بری تنظیمات مودم رو عوض کنی/192.168.1.1 ....
دستت درد نكنه ! حالا اين IP رو از xbox ميگي ديگه ، يعني تو xbox واردش كنم ؟؟؟ آخه الان IP لَن رو كه نگاه ميكنم همينه كه شما نوشتي

آخرین ویرایش:
دستت درد نكنه ! حالا اين IP رو از xbox ميگي ديگه ، يعني تو xbox واردش كنم ؟؟؟ آخه الان IP لَن رو كه نگاه ميكنم همينه كه شما نوشتي
نه دوست عزیز این آی پی رو باید توی آدرس مرورگرت وارد کنی تا بتونی وارد به تنظیمات مودمت بشی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or