همه چیز درباره ی Xbox Live

بله میخواستم انلاین بازی کنم. نمیدونم چه جوری open میشه.

اول این که شما اگر تنظیمات Network توی کنسولتون روی Automatic هست باید بذارید روی Manual.پس باید IP ها و DNS ها رو دستی وارد کنید.
بعد همون آی پی که برای کنسول وارد کردید،مثلا 192.168.1.5 باید برای همین IP برید توی کنترل پنل مودم در بخش NAT و پورت های زیر رو وارد کنید :

ردیف اول 88 که UDP هست.
ردیف دوم 3074 که UDP هست.
ردیف سوم 3074 که TCP هست.

من 3روز قبل عید خریدم لایو هم بازی کردم مشکلی نداشتم می خوام ببینم از کجا می تونم بفهمم که LT هست یا نه؟

باید از جایی که خریدید بپرسید.
همیشه سعی کنید قبل از وصل شدن به XBox Live اطمینان حاصل کنید از بازی ها و ...

میبینم که از امشب اگه اشتب نکنم لایو از 1 آپریل تا 5 آپریل مجانیه شانس منو داشته باش همین امشب گلدم تموم میشد دست مایکروسافت درد نکنه وگرنه یه چند روزی تو کف بودیم

:confused:

سلام دوستان اگه من بخوام مثلا با ویزا کارت مجازی (10 دلاری) با ایکس باکس 500 تا مایکروسافت پوینت بخرم مشکلی برای اکانتم پیش میاد؟؟

Kavian+H.png

آخرین ویرایش:
اول این که شما اگر تنظیمات Network توی کنسولتون روی Automatic هست باید بذارید روی Manual.پس باید IP ها و DNS ها رو دستی وارد کنید.
بعد همون آی پی که برای کنسول وارد کردید،مثلا 192.168.1.5 باید برای همین IP برید توی کنترل پنل مودم در بخش NAT و پورت های زیر رو وارد کنید :

ردیف اول 88 که UDP هست.
ردیف دوم 3074 که UDP هست.
ردیف سوم 3074 که TCP هست.

ببخشید. ولی من درست متوجه نشدم.

سلام دوستان اگه من بخوام مثلا با ویزا کارت مجازی (10 دلاری) با ایکس باکس 500 تا مایکروسافت پوینت بخرم مشکلی برای اکانتم پیش میاد؟؟

Kavian+H.png

ممکنه بعدا وقتی تاریخ انقضای کارت سر رسید،مایکروسافت اکانتتون رو ساسپند کنه تا کردیت کارت جدید وارد کنید.بهتر هست پوینت رو به صورت همین Redeem Code هایی که بازیسنتر می فروشه بخرید.

ببخشید. ولی من درست متوجه نشدم.

خیلی ساده هست که.طبق آموزش تاپیک 4 روش اتصال به XBox Live پیش برید.باید از بخش Network Settings تنظیمات رو به صورت Manual انجام بدید.

Kavian+H.png
من یه ویزا کارت خریدم از بانک توسعه هر کاری کردم لایو رو تمدید کنم نشد.ویزا کارتم هم مال آذربایجان است.50 دلاری هر کاری کردم یک ساله بگیرم نشد.:(:(:(:(:(
لطفا کمک کنید.

میبینم که از امشب اگه اشتب نکنم لایو از 1 آپریل تا 5 آپریل مجانیه شانس منو داشته باش همین امشب گلدم تموم میشد دست مایکروسافت درد نکنه وگرنه یه چند روزی تو کف بودیم
منم منتظرش بودم ولی امروز ساعت 3:40 که رفتم نبود.:(:(:(

قضیه مشکوکه
1م تا5م اپریل لایو فری هستش
6ام هم آپدیت جدید دشبورد

بوی banned wave جدید میاد

سعی کنید توی این روزا پسرای خوبی باشید :دی
اگه بخوان بن کنن هم ایشالا نوامبر 2010.الان شناساییمون می کنن :دی
این روزا آنلاین و اینا نزنید شاید خدا خواست و بن نشدیم.

من فکر کردم که کارت های مجازی این دردسر ها رو نداره!!

بهترین حالت خرید Redeem Code ها هست.بی دردسر واسه خودت خرید می کنی.

لطفا کمکم کنید ویزا کارت گرفتم برای تمدید لایو.یعنی 50 دلار فرت؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!:((:((:((:((:((:((

نه فرت نشده که.
شما باید اطلاعات رو توی اکانتت وارد کنی.
فقط بهتره که IP ت رو به آی پی کشوری که کردیت کارت مربوط به اونجاست تغییر بدی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or