همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام من گلدم تموم شد و میخوام یه کارت بخرم ولی تو پسورد یوزرم شک دارم و نمیدونم برایukیاusاز کجا باید این هارو بفهمم
گلد هم مگه UK و US داره ؟؟؟
دوستان چطوري ميشه فهميد كه كسي تو black list هست يا نه ؟؟ اصلا راهي هست

دوستان من خیلی به این پ تو دیت نیاز دارم!ولی می ترسم برم لایو!می گم این لینک دانلودش را می شه تو اینترنت پیدا کرد؟بعد می شه آپ تو دیت را از طریق فلش ریخت رو دستگاه یا باید هارد را به کامپیوتر وصل کنم؟
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم,وقتی بن می شیم,دستگاه خودش کار می کنه دیگه؟یعنی می شه آفلاین بازی کرد دیگه؟

آقا از كجا ميشه فهميد آپديت كنسولمون چيه ؟ اصلا راهي هست كه بفهميم ؟
سلام اگه منظورتون اپدیت داشبور هست اینجا کلیک کنید
آقا برا من كه الان LT هستش و تازه هم گرفتم ميشه با خيال راحت ميشه رفت لايو ؟( يه وقت بن من نشم) اگه ميشه سوال قبلمو هم جواب بدين .

برای اینکه با خیال اسوده لایو بازی کنید (البته فعلا) و اینم بگم همیشه امکان بن شده هست
1. lt
2.بازی ویو پچ نباشه
3.بازی استیلت باشه
و اینکه اینجا رو بخون
دوستان من خیلی به این پ تو دیت نیاز دارم!ولی می ترسم برم لایو!می گم این لینک دانلودش را می شه تو اینترنت پیدا کرد؟بعد می شه آپ تو دیت را از طریق فلش ریخت رو دستگاه یا باید هارد را به کامپیوتر وصل کنم؟
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم,وقتی بن می شیم,دستگاه خودش کار می کنه دیگه؟یعنی می شه آفلاین بازی کرد دیگه؟

سلام.
بله دوست عزیز هیچ نیازی نیست برای اپدیت داشبورد حتما به لایو وصل بشید و میتونید با یه فلش اپدیت رو با خیال اسوده انجام بدید.
وقتی دستگاه بن میشه شما ه دیگه نمیتونید به لایو وصل بشید هم دیگه نمیتونید بازی رو تو هارد بریزید

سلام من گلدم تموم شد و میخوام یه کارت بخرم ولی تو پسورد یوزرم شک دارم و نمیدونم برایukیاusاز کجا باید این هارو بفهمم
لطفا جواب بدید سوالمو
گلد هم مگه UK و US داره ؟؟؟
برای postal codeش میگم

و یک سوال دیگه یه بار هواسم نبود به لایو وصل شدم و بازی که ویو اصلی نبود و اصلا استیل پچ هم نبود و کلا ایراد داشت گذاشتم تو دستگاه و رفتم تو بازی ولی تو قسمت ملتی پلیرش نرفتم کلا 20دیقه هم بازی نکردم
آیا دوباره تو black listمیریم :(
دیشب من از دوستم شنیدم تا فردا یک اپدیت میاد و متخلفین رو میفرسته تو بلک لیست
آیا حقیقت داره ؟
من وقتی دستگامو دادمltکنه طرف گفت اگه از تو لایو اپدیت نکنی و بعد از فلش یا سی دی اپدیت کنی و بعد به لایو وصل شم دیگه شناسایی نمیکنه (روی ایکس باکس جدید از اول ltبود آیا باز میریم تو بلک لیست)

منتظر بمونی،فایل آفلاینش هم میاد برای آپدیت.
یعنی اگه اپدیت رو آفلاین انجام بدیم اصلا احتمال شتاسایی کنسول فلش شده وجود نداره لازم نیست کنسولو به حالت stuck برگردونیمش دوباره ال تی بریزیم چرا آنلاینش خطرناکه‌؟؟؟

سلام
من تا حالا به لایو وصل نشدم. بازی لایو هم نمیخوام بکنم. فقط برا همین که بعدا اگه نیاز شد ریکاوری کنم میخوام وصل شم. کنسول رو هم تازه گرفتم. باید حتما کارت داشته باشم یا نه؟ یا این که اصلا میشه با دایل آپ وصل شد؟

سلام
من تا حالا به لایو وصل نشدم. بازی لایو هم نمیخوام بکنم. فقط برا همین که بعدا اگه نیاز شد ریکاوری کنم میخوام وصل شم. کنسول رو هم تازه گرفتم. باید حتما کارت داشته باشم یا نه؟ یا این که اصلا میشه با دایل آپ وصل شد؟
آقا کسی نیس کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا کسی نیس کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما اصلا نیازی به کارت نداری@یه اکانت بساز 1ماه گلد داره که میتونی بازی کنی!وقتی هم گلدت تموم بشه میشه سیلور!که اپ کردن پروفایل رو میشه باهاش انجام داد!نیازی به کارت گلد و از این جور چیزا نداره!فقط کافیه با پروفایلت Sing in و کانکت بشی به لایو!همین

فقط توجه کن که فریم ویر درایوت LT باشه!چون اگه نباشه بن میشیا!

شما اصلا نیازی به کارت نداری@یه اکانت بساز 1ماه گلد داره که میتونی بازی کنی!وقتی هم گلدت تموم بشه میشه سیلور!که اپ کردن پروفایل رو میشه باهاش انجام داد!نیازی به کارت گلد و از این جور چیزا نداره!فقط کافیه با پروفایلت Sing in و کانکت بشی به لایو!همین

فقط توجه کن که فریم ویر درایوت LT باشه!چون اگه نباشه بن میشیا!
خب دقیقا از کجا میتونم بفهمم LT یه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or