سلام اگه منظورتون اپدیت داشبور هست اینجا کلیک کنیدآقا از كجا ميشه فهميد آپديت كنسولمون چيه ؟ اصلا راهي هست كه بفهميم ؟
آقا برا من كه الان LT هستش و تازه هم گرفتم ميشه با خيال راحت ميشه رفت لايو ؟( يه وقت بن من نشم) اگه ميشه سوال قبلمو هم جواب بدين .
دوستان من خیلی به این پ تو دیت نیاز دارم!ولی می ترسم برم لایو!می گم این لینک دانلودش را می شه تو اینترنت پیدا کرد؟بعد می شه آپ تو دیت را از طریق فلش ریخت رو دستگاه یا باید هارد را به کامپیوتر وصل کنم؟
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم,وقتی بن می شیم,دستگاه خودش کار می کنه دیگه؟یعنی می شه آفلاین بازی کرد دیگه؟
لطفا جواب بدید سوالموسلام من گلدم تموم شد و میخوام یه کارت بخرم ولی تو پسورد یوزرم شک دارم و نمیدونم برایukیاusاز کجا باید این هارو بفهمم
برای postal codeش میگمگلد هم مگه UK و US داره ؟؟؟
یعنی اگه اپدیت رو آفلاین انجام بدیم اصلا احتمال شتاسایی کنسول فلش شده وجود نداره لازم نیست کنسولو به حالت stuck برگردونیمش دوباره ال تی بریزیم چرا آنلاینش خطرناکه؟؟؟منتظر بمونی،فایل آفلاینش هم میاد برای آپدیت.
آقا کسی نیس کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام
من تا حالا به لایو وصل نشدم. بازی لایو هم نمیخوام بکنم. فقط برا همین که بعدا اگه نیاز شد ریکاوری کنم میخوام وصل شم. کنسول رو هم تازه گرفتم. باید حتما کارت داشته باشم یا نه؟ یا این که اصلا میشه با دایل آپ وصل شد؟
شما اصلا نیازی به کارت نداری@یه اکانت بساز 1ماه گلد داره که میتونی بازی کنی!وقتی هم گلدت تموم بشه میشه سیلور!که اپ کردن پروفایل رو میشه باهاش انجام داد!نیازی به کارت گلد و از این جور چیزا نداره!فقط کافیه با پروفایلت Sing in و کانکت بشی به لایو!همینآقا کسی نیس کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب دقیقا از کجا میتونم بفهمم LT یه؟شما اصلا نیازی به کارت نداری@یه اکانت بساز 1ماه گلد داره که میتونی بازی کنی!وقتی هم گلدت تموم بشه میشه سیلور!که اپ کردن پروفایل رو میشه باهاش انجام داد!نیازی به کارت گلد و از این جور چیزا نداره!فقط کافیه با پروفایلت Sing in و کانکت بشی به لایو!همین
فقط توجه کن که فریم ویر درایوت LT باشه!چون اگه نباشه بن میشیا!