دوبار اکانت سااختم هر دوش گفت کشور شما تحریم شده.:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri
خوب که من زبونا" دارم میگم IP شما رو نباید Paypal به عنوان ایران شناسایی کنه.به نظر من که به اون کسی که ازش کارت رو خریدید بگید راهنماییتون کنه.
دوبار اکانت سااختم هر دوش گفت کشور شما تحریم شده.:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri
خیلی ممنونخوب که من زبونا" دارم میگم IP شما رو نباید Paypal به عنوان ایران شناسایی کنه.به نظر من که به اون کسی که ازش کارت رو خریدید بگید راهنماییتون کنه.

پس گفتین نریم لایو دیگه؟؟ آخه این DLC جدید MW2 حیفه و خیلی حال میده (XP دوبرابر میده!!!)

اگر بازی تو هارد باشه چی؟؟! :cheesygri یادمه توی یه فروم خوندم که مشکلی ایجاد نمیشه!
این آپدیت واقعا لازمه خیلی بهش احتیاج دارم ولی بازم از بن شدن میترسم.حوصله فلش کردن دوباره هم ندارم.قضیه مشکوکه
1م تا5م اپریل لایو فری هستش
6ام هم آپدیت جدید دشبورد
بوی banned wave جدید میاد
این آپدیت واقعا لازمه خیلی بهش احتیاج دارم ولی بازم از بن شدن میترسم.حوصله فلش کردن دوباره هم ندارم.
سلام اگه منظورتون اپدیت داشبور هست اینجا کلیک کنیدآقا از كجا ميشه فهميد آپديت كنسولمون چيه ؟ اصلا راهي هست كه بفهميم ؟
آقا برا من كه الان LT هستش و تازه هم گرفتم ميشه با خيال راحت ميشه رفت لايو ؟( يه وقت بن من نشم) اگه ميشه سوال قبلمو هم جواب بدين .
دوستان من خیلی به این پ تو دیت نیاز دارم!ولی می ترسم برم لایو!می گم این لینک دانلودش را می شه تو اینترنت پیدا کرد؟بعد می شه آپ تو دیت را از طریق فلش ریخت رو دستگاه یا باید هارد را به کامپیوتر وصل کنم؟
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم,وقتی بن می شیم,دستگاه خودش کار می کنه دیگه؟یعنی می شه آفلاین بازی کرد دیگه؟