همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام یه سوال.این پویینت بدرد چی میخوره.چطوری بدست میاد.باید بخری یا تو بازی گیرت میاد؟:confused:

Microsoft Point واحد پولی مایکروسافت هست که در سیستم خرید و فروش های زیرمجموعه خودش از جمله XBox Live استفاده می کنه.
شما باید Microsoft Point رو خریداری کنی که می تونی از Store.Bazicenter.Com خریداریش کنی.
مصارفش هم برای خرید بازی ها،Theme ها،Gamer Picture ها،لباس های مربوط به آواتارها و ... هست.

نه فرت نشده که.
شما باید اطلاعات رو توی اکانتت وارد کنی.
فقط بهتره که IP ت رو به آی پی کشوری که کردیت کارت مربوط به اونجاست تغییر بدی.
کجا می تونم کشور رو عوض کنم؟من ویزا کارتم برای آذزبایجان هست اصلا آذربایجان بین کشورهاش داره؟:blushing::blushing::blushing::blushing::(:(:(:(:(:(

کجا می تونم کشور رو عوض کنم؟من ویزا کارتم برای آذزبایجان هست اصلا آذربایجان بین کشورهاش داره؟:blushing::blushing::blushing::blushing::(:(:(:(:(:(

اگر Gamertag کشورش رو آمریکا زدی می تونی از سایت زیر بخری :

Code:
http://www.maximuscards.com/

در ضمن کشوری که انتخاب کردی قابل تغییر نیست.

اگر Gamertag کشورش رو آمریکا زدی می تونی از سایت زیر بخری :

Code:
http://www.maximuscards.com/
در ضمن کشوری که انتخاب کردی قابل تغییر نیست.
آره چون خیلی سعی کردم ولی نشد.راستی از این سایتی که می گویید بخرم از چه طریقی بخرم ؟ پی پال؟اگه از پی پال برای ساخت اکانت توی پی پال چه کشوری را انتخاب کنم؟آدرس هم که وارد می کنم مهمه؟

ممنون

آره چون خیلی سعی کردم ولی نشد.راستی از این سایتی که می گویید بخرم از چه طریقی بخرم ؟ پی پال؟اگه از پی پال برای ساخت اکانت توی پی پال چه کشوری را انتخاب کنم؟آدرس هم که وارد می کنم مهمه؟

ممنون

همه چیز باید مطابق مشخصات کارت باشه.
در ضمن PayPal هم باید IP شما ایران نباشه اگر نه اکانت PayPal شما بسته میشه.
توی سایت Paypal هم فکر کنم باید آذربایجان رو انتخاب کنید.از اون جایی که خرید کردید کارت رو.بپرسید شاید آدرسی بهتون بدن.

همه چیز باید مطابق مشخصات کارت باشه.
در ضمن PayPal هم باید IP شما ایران نباشه اگر نه اکانت PayPal شما بسته میشه.
توی سایت Paypal هم فکر کنم باید آذربایجان رو انتخاب کنید.از اون جایی که خرید کردید کارت رو.بپرسید شاید آدرسی بهتون بدن.
دوبار اکانت سااختم هر دوش گفت کشور شما تحریم شده.:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

دوبار اکانت سااختم هر دوش گفت کشور شما تحریم شده.:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

خوب که من زبونا" دارم میگم IP شما رو نباید Paypal به عنوان ایران شناسایی کنه.به نظر من که به اون کسی که ازش کارت رو خریدید بگید راهنماییتون کنه.

مثل اینکه مایکروسافت یه نقشه هایی دارخ علاوه بر این اکانت مجانی و آپدیت این DLC بازی محبوب Modern Warfare 2 هم اومده که همه رو همچنین خودم رو تو دام انداخته :confused:

Kavian+H.png

آخرین ویرایش:
اگر بازی تو هارد باشه چی؟؟! :cheesygri یادمه توی یه فروم خوندم که مشکلی ایجاد نمیشه!

بازی روی هارد هم نصب بشه،شما باز باید دیسک بازی رو در دستگاه قرار بدید.

لطفا تصویر اطلاعات گیمرتگ رو توی امضا بذار!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or