همه چیز درباره ی Xbox Live

اگر میشه یک آدرس برای ساخت اکانت به من بدید؟فرق میکنه که آدرس آمریکا یا جای دیگه باشه؟

خوب باید حواستون باشه که ID تونو برا کجا میسازید تا موقعه ی اکانت گرفتن با مشکل رو به رو نشید.

سلام
اگه من پروفایلم که رو ایکس باکس قبلیم که بن شد تو ایکس باکس جدید ریکاور کنم خطر بن شدن رو داره
یکیش رو به لایو وصل نکردم میتنم یجوری تو x360جدید بیارمش

سلام
اگه من پروفایلم که رو ایکس باکس قبلیم که بن شد تو ایکس باکس جدید ریکاور کنم خطر بن شدن رو داره
یکیش رو به لایو وصل نکردم میتنم یجوری تو x360جدید بیارمش
نه هیچ خطری نداره !!
فقط آچیو هایی که بعد از بن شدنت گرفتی روی هوا میپره !!

سلام دوستان یه سوال هم داشتم ! ...
1::من با دوستم با یه کنسول با 4 نفر دیگه که هر کدومشون یه کنسول جدا دارن میخوایم لایو بزنیم ! خوب ؟ ...
حالا من میگم میشه من و دوستم وقتی میخوایم با اون 4 نفر دیگه که هر کدوم یه کنسول دارن به صورت لایو بازی بکنیم منو دوستم پای یه کنسول باشیم و باون 4 نفر دیگه که هر کدومشون یه کنسول دارن بازی بکنیم ؟ ... به چه صورت هست ؟

سلام دوستان من پایه خفن آنلاین هستم قصد خرید آرکید جاسپر رو هم دارم میخواستم بپرسم این قضیه بن شدنها چجوریه هنوزم بن میکنن ؟ یا راه حلی براش پیدا شده ؟
ممنون

سلام دوستان من پایه خفن آنلاین هستم قصد خرید آرکید جاسپر رو هم دارم میخواستم بپرسم این قضیه بن شدنها چجوریه هنوزم بن میکنن ؟ یا راه حلی براش پیدا شده ؟
ممنون
سلام بن که ادامه دارد تا وقتی xbox هست ولی الان با ریختن فریم ور LT و رعایت نکات ایمنی میشه لایو بازی کرد.

شما اگه درایورتون BanQ و Lite on باشه با نصب فریمور LT برای درایورتون مشکلی توی این ضمینه نخواهید داشت !

خیلی ممنون

میتونید یه توضیح کامل بدید چون من الان با توجه به اینکه قیمتها پایین اومده میخوام برم یه آرکید جاسپر با درایوهای لایت بخرم همین رو بگیرم مشکلی برای آنلاین پیدا نمیکنم ؟

دوستان من یه چند تا سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید!
1)طریقه ی خرید اکانت لایو چه طوریه؟یعنی رمز بهت میده فروشنده یا ...؟
2)طریقه ی وصل شدن به لایو چه طوریه؟یعنی همین سوکتی که ماله ADSL هست رو که میزنم به PC بزنم به 360؟
3)تو داشبورد برای وصل شدن به لایو و ساخت اکانت کجا باید برم؟
4)فریمورم LT هست!چیکار کنم بن نشم؟!
5)اکانت برای بازی کردنه؟یعنی اگه اکانت نداشته باشم می تونم همین طوری بچرخم تو لایو؟
6)این اکانت گلد چیه؟
7)ممنون میشم چند تا نکته ی اموزشی و مفید رو برام توضیح بدید تا با کمال آرامش به لایو برم!
همین طور اگه می بینید سوال مهمی رو نپرسیدم بهم بگید!یعنی تذکر بدید!
دستتون رو می بوسم!
ممنون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or