ahmadreza.abta
کاربر سایت
آهان......خوب حالا چه ping خوبه ؟
بدش اين ping متغير هست؟يا هميشه يه چيزه؟
(من ping ام 478ms بود، البته اين اينترنتم سرتش 512kb/s هست)
نه هیچ خطری نداره !!سلام
اگه من پروفایلم که رو ایکس باکس قبلیم که بن شد تو ایکس باکس جدید ریکاور کنم خطر بن شدن رو دارهیکیش رو به لایو وصل نکردم میتنم یجوری تو x360جدید بیارمش
سلام بن که ادامه دارد تا وقتی xbox هست ولی الان با ریختن فریم ور LT و رعایت نکات ایمنی میشه لایو بازی کرد.سلام دوستان من پایه خفن آنلاین هستم قصد خرید آرکید جاسپر رو هم دارم میخواستم بپرسم این قضیه بن شدنها چجوریه هنوزم بن میکنن ؟ یا راه حلی براش پیدا شده ؟
ممنون
شما اگه درایورتون BanQ و Lite on باشه با نصب فریمور LT برای درایورتون مشکلی توی این ضمینه نخواهید داشت !
خیلی ممنون
میتونید یه توضیح کامل بدید چون من الان با توجه به اینکه قیمتها پایین اومده میخوام برم یه آرکید جاسپر با درایوهای لایت بخرم همین رو بگیرم مشکلی برای آنلاین پیدا نمیکنم ؟
نه این یعنی اینکه کلا کانکشنت مشکل داره طریقه ی وصل کردنشآقا من وقتی میخوام وصل شم به لایو Test Conection رو که میزنم بین مرحله Xbox 360 و Network ضربدر قرمز میاد یعنی بن شدم !؟
دوستان من یه چند تا سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید!
1)طریقه ی خرید اکانت لایو چه طوریه؟یعنی رمز بهت میده فروشنده یا ...؟
2)طریقه ی وصل شدن به لایو چه طوریه؟یعنی همین سوکتی که ماله ADSL هست رو که میزنم به PC بزنم به 360؟
3)تو داشبورد برای وصل شدن به لایو و ساخت اکانت کجا باید برم؟
4)فریمورم LT هست!چیکار کنم بن نشم؟!
5)اکانت برای بازی کردنه؟یعنی اگه اکانت نداشته باشم می تونم همین طوری بچرخم تو لایو؟
6)این اکانت گلد چیه؟
7)ممنون میشم چند تا نکته ی اموزشی و مفید رو برام توضیح بدید تا با کمال آرامش به لایو برم!
همین طور اگه می بینید سوال مهمی رو نپرسیدم بهم بگید!یعنی تذکر بدید!
دستتون رو می بوسم!
ممنون!
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27815