همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام به همگی من گلد خریدم ریختم تو اکانتم تاریخش هم زده تا ماه بعدی اما تو پارتی و بازی میخوام برم میگه باید اشتراک گلد بگیری کسی است همچین مشکی واسش پیش اومده باشه

سلام دوستان
من به تازگی یک کنسول 360 250 گیگ از این مشکی ها که استوک هست خریدم.
می خواستم بدونم مشکی پیش نمیاد اگه به نت متصل کنمش؟
ممنون میشم اگه چیز خاصیو باید بدونم بهم بگید.تشکر

سلام دوستان
من به تازگی یک کنسول 360 250 گیگ از این مشکی ها که استوک هست خریدم.
می خواستم بدونم مشکی پیش نمیاد اگه به نت متصل کنمش؟
ممنون میشم اگه چیز خاصیو باید بدونم بهم بگید.تشکر
هیچ مشکلی برایِ هیچ مدلی وجود نداره با خیال راحت میتونی به net وصلش کنی.

سلام دوستان من میتونم 1 ماه گلد رایگان بگیرم
ولی وقتی میخوام بگیرم billing information میخواد میشه بگین چطور باید پرش کنم که ارور کد پستی نده:d

سلام
دوستان بعضی ها توی لایو از gamertag خودشون دوتا دارند. یعنی بازی های مختلف وقتی میرم میبینم هستند کسایی که مثلا اگر گیمرتگشون X باشه یک دونه (1)X هم توی بازی هست. اینو چه جوری میسازن؟

سلام
دوستان بعضی ها توی لایو از gamertag خودشون دوتا دارند. یعنی بازی های مختلف وقتی میرم میبینم هستند کسایی که مثلا اگر گیمرتگشون X باشه یک دونه (1)X هم توی بازی هست. اینو چه جوری میسازن؟

معمولا توی آنلاین کالاف این جوری می بینی.
طرف دسته دو رو فعال می کنه و به عنوان guest ساین این می شه. این طوری صفحه اسپلیت می شه و جلوی اسم گیمر guest هم "(1) گیمرتگ" دیده می شه.

من یه سوال دارم رفتم واسه 360 مافیا 2 رو بگیرم free with gold شده بود . گفت برای منطقه شما موجود نیست . از تنظیمات کنسولم مکانو گذاشتم امریکا ولی نشد .

سلام به همگی من گلد خریدم ریختم تو اکانتم تاریخش هم زده تا ماه بعدی اما تو پارتی و بازی میخوام برم میگه باید اشتراک گلد بگیری کسی است همچین مشکی واسش پیش اومده باشه

سلام ، حدود نیم ساعت باید صبر کنید بعضی مواقع تا فعال بشه.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان من میتونم 1 ماه گلد رایگان بگیرم
ولی وقتی میخوام بگیرم billing information میخواد میشه بگین چطور باید پرش کنم که ارور کد پستی نده:d
چه جوری؟ من هم دیدم ولی فکر کردم اخرش نمی دن گلدو ولی توی تاپیک فرار مالیاتی می تونی کد پستی رو از اونجا برداری .

سلام دوستان خسته نباشید می خواستم بدونم شما نظرتون راجب این دیسک باز ی چیه به اسم برنر مکس خریدم اگه شما باشید با این دیسک می رید لایو ؟
:|
0cvwzmg9s7ykviwpn5lz.jpg

سلام دوستان خسته نباشید می خواستم بدونم شما نظرتون راجب این دیسک باز ی چیه به اسم برنر مکس خریدم اگه شما باشید با این دیسک می رید لایو ؟
:|
0cvwzmg9s7ykviwpn5lz.jpg

نه عزیز دیسکت برنرمکس کامل نیست راحت میفهمن کپی بازی میکنی
اصله کاری stealth که ارور داده اون دوتا دیگه هم مهمه ولی این یکی مهمتره
من بالا 100تا برنرمکس میزنم بدون هیچ مشکلی نه سوختن نه ارور دار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or