XboxLiveVirus
کاربر سایت
کلن bo2 مشکل داره سروراش بازی های دیگه بهترهاین مشکل از پینگ بالا و یا NAT و به طور کلی از اینترنت شماست .
کلن bo2 مشکل داره سروراش بازی های دیگه بهترهاین مشکل از پینگ بالا و یا NAT و به طور کلی از اینترنت شماست .
کلن bo2 مشکل داره سروراش بازی های دیگه بهتره
با جي تگ نميتوني لايو بريسلام دوستان ، یه مشکل دارم ترخدا هرکس که میتونه کمک کنه دریغ نکنه
مشکل من اینه که نمیتونم به اینترنت خونه متصل بشم ، هرچقدر سعی میکنم نمیشه . یه روش توی یوتیوب واسه رفع مشکلم انجام دادم ولی بازم کارساز نبود ( پاک کردن cache و این چیزا )
کسی میدونه مشکل کجاست ؟ ایکس باکس Jtag اسلیم هست
اینم عکس از اروری که دستگاه میده
سلام دوستان ، یه مشکل دارم ترخدا هرکس که میتونه کمک کنه دریغ نکنه
مشکل من اینه که نمیتونم به اینترنت خونه متصل بشم ، هرچقدر سعی میکنم نمیشه . یه روش توی یوتیوب واسه رفع مشکلم انجام دادم ولی بازم کارساز نبود ( پاک کردن cache و این چیزا )
کسی میدونه مشکل کجاست ؟ ایکس باکس Jtag اسلیم هست
اینم عکس از اروری که دستگاه میده
چرا نمیشهبا جي تگ نميتوني لايو بري
اره اما یه ماه یه بار شناسایی میشی دردسر دارهچرا نمیشه
دوست عزیزی که کنسولت وصل نمیشه
یه سرچ بزن تو نت
پلاگین XBLS رو پیدا کن (از سایتای خارجی) و طبق آموزش راه اندازی کن
ولی حواست باشه برای لایو بازی رو از رو دیسک اجرا کنی و وارد xex منو هم نشی
سلام بچه ها من یه پوینت 25 ذلاری برای ایکس باکس گرفتم و ثبتش کردم ولی وقتی میخوام بازی هام رو ارتقا بدم یا چیزی بخرم ایراد میگیره و میگه روش دیگرو امتحان کنین (فکر کنم به دلایل ای پی باشه ) هرچند که تنظیمات ادرس و ... روی امریکا تعیین شده . کسی میدونه چیکار کنم؟
آپدیت کن هیچ مشکلی هم ندارهسلام بچه ها
من امروز یک 360 گرفتم:dفروشنده بهم گفت دستگاه Lt3 هست و بازی فیفا 15 هم گذاشت برام اجرا کرد.ولی گفت اگه به اینترنت وصل کردی یه اپدیت میاد براش که کپی خور دستگاه میپره.حالا من چیکار کنم.اپدیتش کنم یا نه
سلام مجدد
بچه ها من هر گاری می کنم فقط می تونم در حالت bridge mode کنسول رو به نت وصل کنم و حالت ppoe نمیشه