erfan-shojaei
کاربر سایت
مرسی از همه . پس وصل میکنم طبق معمول همینجوری با فلش و با بازی های معمولی میرم تو بازی .
ممنون
ممنون
والا داداش قانونا باید برنر مکس بری تا خطر بن شدن نداشته باشه ولی من و با چند تا از بچه ها لایو با 97 درصد بازی می کنیموبن هم نشدیم گویا مایکروسافت بیخیال ایکس باکس 360 شده حالا بازم سوال کنمرسی از همه . پس وصل میکنم طبق معمول همینجوری با فلش و با بازی های معمولی میرم تو بازی .
ممنون
داداش به نظر من احتمال زیاد واسه اینترنتت هست ، مودمت چیه ؟ open nat هست ؟آقا ما باز با مشکل روبرو شدیم . هفته پیش من گلد بک ماهه ام تموم شد و خریدم. یک روز بازی کردم ولی از فرداش می خوام جی تی ای برم 15, 20 دقیقه که بازی می کنم یک هو قطع می شم از لایو . دوباره که وصل می شم سریع میره تو لایو (قبلا اگه اتفاقی قطع می شدم بیشتر از این برای دوباره وصل شدن طول می کشید ) باز یکم بعد قطع می شم . جالبه بازی های دیگه رو که آنلاین نمی رم ولی به لایو وصل باشم میره تو قطع هم نمیشه . ولی تو بازی آنلاین و وفتی تو پارتی جوین هستم یک مدت به یک مدت قطع میشه . اینترنتم 5 مگه . تو دانلود و گردش نت کامپیوتر و موبایل مشکلی ندارم و همیشه وقتی می خوام آنلاین شم تمام وسایل ارتباطی که با اینترنت کار می کنن رو یا خاموش می کنم یا دسترسی اشون رو قطع می کنم . باز این مشکل رو دارم و خیلی رو مخه.هی جون می کنم نصف ماموریت رو می رم تا به تهش میرسه زرتی قطع می شم
به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه ؟
داداش به نظر من احتمال زیاد واسه اینترنتت هست ، مودمت چیه ؟ open nat هست ؟
مودمت رو یه ریست بکنآخه یک هو این مشکل شروع شد تا قبلش مشکلی نداشتم باهاش . مودم ip link
مودمت رو یه ریست بکن
مودم شما نت اپن هست ؟؟؟
گروه وایبر برای ایکس باکس ندارین؟داداش اگه دوس داشتی شماره وایبرمو بهت بدم صحبت کنیم
اگه خواستی با نرم افزار team view یه نگاه به مودمت میندازم
ببین داداش گلم یه چیزی تو مودم داریم به اسم NAT که از اون جا یه سری پورت ها رو باز یا بسته میکنه
مثلا برای بازی باید یه سری پورت ها باز باشه
یه راه ساده هم دادی که بفهمی نت مودم شما چیه
اگه بازی CALL OF DUTY GHOST رو داری بزار تو دستگاه ، برو لایو اون پایین سمت راست زده نتت چیه
یه نگاه بکن به من بگو
من تو جایی نیستم داداشگروه وایبر برای ایکس باکس ندارین؟
سلام چرا واسه من همین که سی دی رو میرم بازی کنم اولش از لایو میاد بیرون باز وصل میشه وقتی هم میخوتم سی دی رو عوض کنم باز از لایو قطع میشه باید وصلش کنم مشکل از کجاست
سلام من به لایو وصل شدم یه گلد 2 روزه هم خریدم ولی وقتی میخوام black ops2 بازی کنم اصلا host نمیاره مشکل کجاست؟