همه چیز درباره ی Xbox Live

روشی نیست واسه گلد رایگان ؟ گلد خودتون از کجا تهیه میکنید ؟
ممنون میشم یه توضیح کلی و ساده راجب لایو و آنلاین بازی کردن بدید منم تا حالا تجربه نکردم

دوستان این یعنی چی
mh7t7levkgqwcnu0yros.jpg

آقا من تازه کارم چیزی از آنلاین سرم نمیشهِ....گیریم لایو زدم ...اونموق بازی مثل بتلفیلد 4 یا فارکرای4 چطوری آنلاین میشه...یعنی اینا رو چطوری با دیگران میشه بازی کرد.؟؟؟ از لحاظ نحوه آوردن بخش آنلاین نه...منظورم گیم پلی هست...گیم پلی چجوری میشه؟

سلام دوستان
یه اسلیم 4 گیگ دارم lt3 هست
بازی هامو رو فلش نصب میکنم و بازی میکنم و سیو هام هم روی کنسوله
حالا میخوام بیام و انلاین هم بازی کنم
فلش رو بکشم و انلاین شم خطری نیست ؟
بعد باید برنرمکس بگیرم بازی هارو تا انلاین بیام درسته ؟
گلد از چه سایتی بگیرم ؟
ممنون

سلام دوستان
یه اسلیم 4 گیگ دارم lt3 هست
بازی هامو رو فلش نصب میکنم و بازی میکنم و سیو هام هم روی کنسوله
حالا میخوام بیام و انلاین هم بازی کنم
فلش رو بکشم و انلاین شم خطری نیست ؟
بعد باید برنرمکس بگیرم بازی هارو تا انلاین بیام درسته ؟
گلد از چه سایتی بگیرم ؟
ممنون

سلام به دوست عزیز من اطلاعی چندانی ندارم اما خودم برن مکس میگیرم تا الان هم مشکلی پیش نیومده و واسه خرید گلد من از این سایت خرید میکنم قیمتش خیلی خوبه فروشگاه پردیس‌گیم

سلام دوستان . من جدیدا اکانتم رو تمدید کردم. امروز جی تی ای آنلاین که رفتم بعدش که می خواستم خاموش کنم یک هو آپدیت خواست . بعد که آپدیت رو می زنم ارور کانکشن میده . بعد کانکشن تست رو که می زنم گزینه آخر تست لایو که میاد باز درخواست آپدیت میده و باز مشکل پیش میاد. یک ارور کدی میده که سرچ کردم سر در نیاوردم به نظروتون باید چه کرد ؟
سلام دوست عزیز
والا ما با 97 درصدم با کنسول داییم بازی میکنیم بن نشدیم کلا مایکروسافت از خیر این کنسول گذشته

سلام من جدیدا به شبکه لایو وصل نمیشم و ارور DNS میده ! قدیم به صورت auto و ISP: Bridge Mode وصل میشدم کسی میدونه چی کار باید کنم ؟ تا دوباره وصل شم ؟
دی ان اس تغییر بدی باید درست بشه احتمالا از اینترنتت هست
از اینا پینگ بگیر 8.8.8.8
4.2.2.2
ببین پینگ داری؟

پس چرا بعضیا بن و ... میشن؟
الان اگه به لایو وصل بشم مطئنن اتفاق بدی نمیوفته که دستگاه مشگل دار بشه؟
ببخشید زیاد سوال میکنم :) ولی میخوام خیالم راحت باشه تحت هیچ شرایطی به مشگل نمیخوره
دستگاهم هارد نداره در صدد تهیه یه فلش 16 هستم برای نصب بازیها ( البته یه قسمتیش نصب میشه درسته ؟ باید بازم سی دی رو بذاری )
و اینکه یه سری دی وی دی های ناین هستن که بدون نیاز به نصب اجرا میشن اونام مشگلی ندارن درسته؟
ما با 97 درصد دیگه کلا بازی میکنیم بی خیال برنر داداش
نه من خیلی ها دیگه مایکروسافت قید 360 رو زده بن نمیکنه داداش
البته من مسیولیت نمی پذیرم ولی نا که 97 درصد بازی میکنیم هیچین نشده
مایکروسافت بیخیال 360 شده

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or