سوالالی داشتی بپرس از من
داداش من همه کارای به لایو وصل شدن انجام دادم اما کار با بازی های انلاین بلد نیستم میشه راهنمایی کنید گلد هم گرفتم
سوالالی داشتی بپرس از من
دوستان این یعنی چی
چیز خاصی نیست ؛ میگه چیز هایی که دانلود میکنی رو موقع دانلود شدن اینجا لیست میکنه .
من 15 میام اگه داری ...ممنون جوابم دادی دوستان کسی نیست بیاد فیفا 14 بزنیم
من 15 میام اگه داری ...
سلام دوستان
یه اسلیم 4 گیگ دارم lt3 هست
بازی هامو رو فلش نصب میکنم و بازی میکنم و سیو هام هم روی کنسوله
حالا میخوام بیام و انلاین هم بازی کنم
فلش رو بکشم و انلاین شم خطری نیست ؟
بعد باید برنرمکس بگیرم بازی هارو تا انلاین بیام درسته ؟
گلد از چه سایتی بگیرم ؟
ممنون
سلام دوست عزیزسلام دوستان . من جدیدا اکانتم رو تمدید کردم. امروز جی تی ای آنلاین که رفتم بعدش که می خواستم خاموش کنم یک هو آپدیت خواست . بعد که آپدیت رو می زنم ارور کانکشن میده . بعد کانکشن تست رو که می زنم گزینه آخر تست لایو که میاد باز درخواست آپدیت میده و باز مشکل پیش میاد. یک ارور کدی میده که سرچ کردم سر در نیاوردم به نظروتون باید چه کرد ؟
یه چیزایی داره دانلود میکنه برو قطعش کن اگه اینترنتت حجمیهدوستان این یعنی چی
دی ان اس تغییر بدی باید درست بشه احتمالا از اینترنتت هستسلام من جدیدا به شبکه لایو وصل نمیشم و ارور DNS میده ! قدیم به صورت auto و ISP: Bridge Mode وصل میشدم کسی میدونه چی کار باید کنم ؟ تا دوباره وصل شم ؟
ما با 97 درصد دیگه کلا بازی میکنیم بی خیال برنر داداشپس چرا بعضیا بن و ... میشن؟
الان اگه به لایو وصل بشم مطئنن اتفاق بدی نمیوفته که دستگاه مشگل دار بشه؟
ببخشید زیاد سوال میکنم ولی میخوام خیالم راحت باشه تحت هیچ شرایطی به مشگل نمیخوره
دستگاهم هارد نداره در صدد تهیه یه فلش 16 هستم برای نصب بازیها ( البته یه قسمتیش نصب میشه درسته ؟ باید بازم سی دی رو بذاری )
و اینکه یه سری دی وی دی های ناین هستن که بدون نیاز به نصب اجرا میشن اونام مشگلی ندارن درسته؟
یه چیزایی داره دانلود میکنه برو قطعش کن اگه اینترنتت حجمیه