همه چیز درباره ی Xbox Live

داداش اگه دوس داشتی شماره وایبرمو بهت بدم صحبت کنیم
اگه خواستی با نرم افزار team view یه نگاه به مودمت میندازم
ببین داداش گلم یه چیزی تو مودم داریم به اسم NAT که از اون جا یه سری پورت ها رو باز یا بسته میکنه
مثلا برای بازی باید یه سری پورت ها باز باشه
یه راه ساده هم دادی که بفهمی نت مودم شما چیه
اگه بازی CALL OF DUTY GHOST رو داری بزار تو دستگاه ، برو لایو اون پایین سمت راست زده نتت چیه
یه نگاه بکن به من بگو
گروه وایبر برای ایکس باکس ندارین؟

سلام چرا واسه من همین که سی دی رو میرم بازی کنم اولش از لایو میاد بیرون باز وصل میشه وقتی هم میخوتم سی دی رو عوض کنم باز از لایو قطع میشه باید وصلش کنم مشکل از کجاست

سلام چرا واسه من همین که سی دی رو میرم بازی کنم اولش از لایو میاد بیرون باز وصل میشه وقتی هم میخوتم سی دی رو عوض کنم باز از لایو قطع میشه باید وصلش کنم مشکل از کجاست

بازی شما آپدیت میخواد انجام بده شما میگی انجام نده میاد از بازی بیرون به لایو مجدد وصل میشه:d

سلام خدمت همه.یه مشکل واسم پیش اومده .داشتم بازی میکردم به لایو وصل بودم وقتی خارج شدم اومد رو داشبرد پیغام داد نمیتونید به لایو وصل شید بعد این کدو نوشت 8007065b ..حواسم نبود پروفایلمو پاک کردم الان هرچی میخام پروفایلمو دوباره دانلود کنم باز همون کد رو میده مینویسه نمیتونید ..یه پروفایل جدید ساختم وصل شدم به لایو گیمرتگ هم داد ولی باز میخاد وصل بشه همون پیغام میاد..صفححه داشبردم معمولیه ولی ایمیلو بالایه صفحه مینویسه..ولی به لایو وصل نمیشه ...تو ستینگ نتورکم رفتم وصل میشه ولی رو صفحه داشبر بر میگردم وصل نمیشه ..خواهشا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون

سلام دوستان ، یه مشکل دارم ترخدا هرکس که میتونه کمک کنه دریغ نکنه
مشکل من اینه که نمیتونم به اینترنت خونه متصل بشم ، هرچقدر سعی میکنم نمیشه . یه روش توی یوتیوب واسه رفع مشکلم انجام دادم ولی بازم کارساز نبود ( پاک کردن cache و این چیزا )
کسی میدونه مشکل کجاست ؟ ایکس باکس Jtag اسلیم هست
اینم عکس از اروری که دستگاه میده

مشکل من اینه که نمیتونم به اینترنت خونه متصل بشم ، هرچقدر سعی میکنم نمیشه . یه روش توی یوتیوب واسه رفع مشکلم انجام دادم ولی بازم کارساز نبود ( پاک کردن cache و این چیزا )
با جي تگ نميتوني لايو بري

با جي تگ نميتوني لايو بري
چرا نمیشه :|
دوست عزیزی که کنسولت وصل نمیشه
یه سرچ بزن تو نت
پلاگین XBLS رو پیدا کن (از سایتای خارجی) و طبق آموزش راه اندازی کن
ولی حواست باشه برای لایو بازی رو از رو دیسک اجرا کنی و وارد xex منو هم نشی

چرا نمیشه :|
دوست عزیزی که کنسولت وصل نمیشه
یه سرچ بزن تو نت
پلاگین XBLS رو پیدا کن (از سایتای خارجی) و طبق آموزش راه اندازی کن
ولی حواست باشه برای لایو بازی رو از رو دیسک اجرا کنی و وارد xex منو هم نشی
اره اما یه ماه یه بار شناسایی میشی دردسر داره :|

آریا خان توی همین انجمن این پلاگین که شما میگی رو نمیشه گیر اورد ؟ آخه گشتن توی سایت های خارجی خیلی دردسر داره .. بهرحال مرسی از اینکه کمک کردی ، داشتم ناامید میشدم

سلام به همه ی دوستان
مودم من Dlink هست و الان حدود دو ماه هست که از سرویس های پارس آنلاین استفاده میکنم متاسفانه مشکلی که همه ی دوستان دارن من هم نمیتونم وصل بشم به اینترنت و در نهایت به لایو هم متصل نمیشم راستیتش من آشنایی کافی برای بریج کردن و متصل شدن به Live رو ندارم اگه میشه منو راهنمایی کنین و یک آموزش کامل که بتونم از اول مودم و ایکس باکس رو به هم وصل کنم و بعدش بریج کنم بدید ممنون میشم کمکم کنید
لطفا همکاری کنید ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or