من یه سوال دارم رفتم واسه 360 مافیا 2 رو بگیرم free with gold شده بود . گفت برای منطقه شما موجود نیست . از تنظیمات کنسولم مکانو گذاشتم امریکا ولی نشد .
باید روی کنسول وی.پی.ان شِر بشه برادر ...
سلام به همگی من گلد خریدم ریختم تو اکانتم تاریخش هم زده تا ماه بعدی اما تو پارتی و بازی میخوام برم میگه باید اشتراک گلد بگیری کسی است همچین مشکی واسش پیش اومده باشه
چه جوری؟ من هم دیدم ولی فکر کردم اخرش نمی دن گلدو ولی توی تاپیک فرار مالیاتی می تونی کد پستی رو از اونجا برداری .سلام دوستان من میتونم 1 ماه گلد رایگان بگیرم
ولی وقتی میخوام بگیرم billing information میخواد میشه بگین چطور باید پرش کنم که ارور کد پستی نده:d
سلام دوستان خسته نباشید می خواستم بدونم شما نظرتون راجب این دیسک باز ی چیه به اسم برنر مکس خریدم اگه شما باشید با این دیسک می رید لایو ؟
شما میتونید کردیت کارت اعتباری بخرید که از طریق اون بازیهای ارکید بگیریدلطفا جواب بدین دیگه
لطفا جواب بدین دیگه
سلام دوستان
من یه درخواست بزرگ ازتون دارم و ازتون کمک می خوام
اگه میشه کمکم کنید
من می خوام بازی های Arcade از لایو بخرم میگه باید payment method داشته باشیو اینا همینجوری نمیذاره بخرم..باید چکار کنم اگه میشه زود کمکم کنید ممنون
البته توی این مورد خاص یعنی خرید بازی ارکید شما با گیفت کارت اعتباری نمیتونید بازی رو بخرید و باید کردیت کارت وارد کنیدشما باید ابتدا Gift card 5$ 10$ 15$ یا هررقمی که می خواهید خرید کنید از یک سایت معتبر بخرید روی اکانت لایتون Redeem کنید و بعد از طریق شیر کردن وی . پی . .....ان بروی کنسول بازی مورد نظر را خریداری کنید و بعد از خرید می توانید با اینترنت معمولی دانلود بازی را ادامه بدید. فقط حواست باشه که Giftcard که می خرید متناسب با Region اکانتت باشه البته از همه به صرفه تر خرید به دلار است.
البته توی این مورد خاص یعنی خرید بازی ارکید شما با گیفت کارت اعتباری نمیتونید بازی رو بخرید و باید کردیت کارت وارد کنید