همه چیز درباره ی Xbox Live

من یه سوال دارم رفتم واسه 360 مافیا 2 رو بگیرم free with gold شده بود . گفت برای منطقه شما موجود نیست . از تنظیمات کنسولم مکانو گذاشتم امریکا ولی نشد .

سلام به همگی من گلد خریدم ریختم تو اکانتم تاریخش هم زده تا ماه بعدی اما تو پارتی و بازی میخوام برم میگه باید اشتراک گلد بگیری کسی است همچین مشکی واسش پیش اومده باشه

سلام ، حدود نیم ساعت باید صبر کنید بعضی مواقع تا فعال بشه.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان من میتونم 1 ماه گلد رایگان بگیرم
ولی وقتی میخوام بگیرم billing information میخواد میشه بگین چطور باید پرش کنم که ارور کد پستی نده:d
چه جوری؟ من هم دیدم ولی فکر کردم اخرش نمی دن گلدو ولی توی تاپیک فرار مالیاتی می تونی کد پستی رو از اونجا برداری .

سلام دوستان خسته نباشید می خواستم بدونم شما نظرتون راجب این دیسک باز ی چیه به اسم برنر مکس خریدم اگه شما باشید با این دیسک می رید لایو ؟
:|
0cvwzmg9s7ykviwpn5lz.jpg

سلام دوستان خسته نباشید می خواستم بدونم شما نظرتون راجب این دیسک باز ی چیه به اسم برنر مکس خریدم اگه شما باشید با این دیسک می رید لایو ؟
:|
0cvwzmg9s7ykviwpn5lz.jpg

نه عزیز دیسکت برنرمکس کامل نیست راحت میفهمن کپی بازی میکنی
اصله کاری stealth که ارور داده اون دوتا دیگه هم مهمه ولی این یکی مهمتره
من بالا 100تا برنرمکس میزنم بدون هیچ مشکلی نه سوختن نه ارور دار

سلام دوستان من تا چندروز پیش از طریق لب تاپ و با کابل لن به لایو وصل میشدم میخواستم ببینم الان میتونم مودم رو نزدیک تی وی ببرم و با کابل لن مستقیما به ایکس باکس بزنم وصل بشه ؟ ایا میشه ممنون میشم سریعتر جواب بدید

سلام دوستان
من یه درخواست بزرگ ازتون دارم و ازتون کمک می خوام
اگه میشه کمکم کنید
من می خوام بازی های Arcade از لایو بخرم میگه باید payment method داشته باشیو اینا همینجوری نمیذاره بخرم..باید چکار کنم اگه میشه زود کمکم کنید ممنون

لطفا جواب بدین دیگه

شما باید ابتدا Gift card 5$ 10$ 15$ یا هررقمی که می خواهید خرید کنید از یک سایت معتبر بخرید روی اکانت لایتون Redeem کنید و بعد از طریق شیر کردن وی . پی . .....ان بروی کنسول بازی مورد نظر را خریداری کنید و بعد از خرید می توانید با اینترنت معمولی دانلود بازی را ادامه بدید. فقط حواست باشه که Giftcard که می خرید متناسب با Region اکانتت باشه البته از همه به صرفه تر خرید به دلار است.

سلام دوستان
من یه درخواست بزرگ ازتون دارم و ازتون کمک می خوام
اگه میشه کمکم کنید
من می خوام بازی های Arcade از لایو بخرم میگه باید payment method داشته باشیو اینا همینجوری نمیذاره بخرم..باید چکار کنم اگه میشه زود کمکم کنید ممنون

1. مایکروسافت پوینت 5دلاری تا 50دلاری
2. شیر کردن v*n رو اکسباکس
3. order

شما باید ابتدا Gift card 5$ 10$ 15$ یا هررقمی که می خواهید خرید کنید از یک سایت معتبر بخرید روی اکانت لایتون Redeem کنید و بعد از طریق شیر کردن وی . پی . .....ان بروی کنسول بازی مورد نظر را خریداری کنید و بعد از خرید می توانید با اینترنت معمولی دانلود بازی را ادامه بدید. فقط حواست باشه که Giftcard که می خرید متناسب با Region اکانتت باشه البته از همه به صرفه تر خرید به دلار است.
البته توی این مورد خاص یعنی خرید بازی ارکید شما با گیفت کارت اعتباری نمیتونید بازی رو بخرید و باید کردیت کارت وارد کنید

البته توی این مورد خاص یعنی خرید بازی ارکید شما با گیفت کارت اعتباری نمیتونید بازی رو بخرید و باید کردیت کارت وارد کنید

من جدیدا این کار را انجام ندادم ، اما قبلا چند بار از طریق همین گیفت کارت ابتداء پول را واریز کردم روی حسابم و بعد هم راحت از طریق خوده کنسول خرید کردم،متاسفانه جدیدا امتحان نکردم ، چند وقت پیش فقط DLC بازی خریدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or