همه چیز درباره ی Xbox Live

بچه ها
امروز که توافق هسته ای شد با ساپورت مایکروسافت حرف زدم
Judie T.: Hello Nikan, how are you today?
nikan: hi
nikan: thank you
nikan: why i cant register to xbox live?
nikan: im in iran
Judie T.: Thank you for letting me know and I'm sorry to hear you're having trouble registering to Xbox Live. Let me help.
nikan: my friends only can register with fake locations
nikan: america
Judie T.: I understand.
Judie T.: At the moment, the Xbox Live isn't yet available in Iran, I'm afraid. However, we are upgrading our system from time to time and we do recommend to please go to xbox.uservoice.com to start a feedback link so everyone can also participate and voice out what they think of adding your country as one of the Xbox Live countries.
Judie T.: We monitor that link as we want to make sure that we hear all of our customers view.
nikan: ok
nikan: but
nikan: when iran add to the list?
nikan: we are microsoft and xbox fans
Judie T.: We truly appreciate being a loyal Microsoft and Xbox fans and we would like all of you to be part of Xbox.
Judie T.: To be honest with you, we don't have a specific date yet on when it'll be available.
Judie T.: Although, the xbox.uservoice.com is the best link to get in touch with our Development Team. This is a link where you can send all your wishlist and suggestion and we highly suggest to post on the forum.
Judie T.: Once it's been read and voted by others, it may be available sooner and I'm positive for it.
nikan: ok thanks
nikan: bye
nikan: thanks for support
Judie T.: You're most welcome, Nikan!
Judie T.: If that's everything, thank you for contacting Xbox Customer Support!
Judie T.: Take care and have a wonderful day!
Judie T.: You've been very great and understanding. :)
Judie T.: Bye for now!

آخرین ویرایش:
بچه ها
امروز که توافق هسته ای شد با ساپورت مایکروسافت حرف زدم
Judie T.: Hello Nikan, how are you today?
nikan: hi
nikan: thank you
nikan: why i cant register to xbox live?
nikan: im in iran
Judie T.: Thank you for letting me know and I'm sorry to hear you're having trouble registering to Xbox Live. Let me help.
nikan: my friends only can register with fake locations
nikan: america
Judie T.: I understand.
Judie T.: At the moment, the Xbox Live isn't yet available in Iran, I'm afraid. However, we are upgrading our system from time to time and we do recommend to please go to xbox.uservoice.com to start a feedback link so everyone can also participate and voice out what they think of adding your country as one of the Xbox Live countries.
Judie T.: We monitor that link as we want to make sure that we hear all of our customers view.
nikan: ok
nikan: but
nikan: when iran add to the list?
nikan: we are microsoft and xbox fans
Judie T.: We truly appreciate being a loyal Microsoft and Xbox fans and we would like all of you to be part of Xbox.
Judie T.: To be honest with you, we don't have a specific date yet on when it'll be available.
Judie T.: Although, the xbox.uservoice.com is the best link to get in touch with our Development Team. This is a link where you can send all your wishlist and suggestion and we highly suggest to post on the forum.
Judie T.: Once it's been read and voted by others, it may be available sooner and I'm positive for it.
nikan: ok thanks
nikan: bye
nikan: thanks for support
Judie T.: You're most welcome, Nikan!
Judie T.: If that's everything, thank you for contacting Xbox Customer Support!
Judie T.: Take care and have a wonderful day!
Judie T.: You've been very great and understanding. :)
Judie T.: Bye for now!

بهش گفتی دستگاهت کوپی خوره ؟
ولی جدا از شوخی تا وقتی نمایندگی درست حسابی تو ایران نزنن فایده نداره چون اینجوری تمام خرید های ما (از گلد و پوینت بگیر تا بازی ها اوریج) داره به اسم کشور های عربی شیپ میشه و مايكروسافت هم که آمار خوبى نداره به این نتیجه میرسه که نمایندگی زدن تو ايران براش صرف نداره .
درست مثل همون نظرسنجی فیفا که هرسال لیگ ایران توش اول میشد ولی اخرش لیگ عربستانو اضافه کردن به بازی :|
ولی با این حال من میرم اون لینکه و رای رو میدم

سلام به حضار محترم
من ایکس باکسم jtag شدست اونم از نوع سخت افزاری
از بس با هوش مصنوعی بازی کردم (مثل COD یا gears of war) خسته شدم دوس دارم با هوشای واقعی بازی کنم!!!:d
کسی جایی سراغ داره ک بشه اونجا XBL بازی کرد یا راهی سراغ داره ک بتونم با ایکس باکسم به XBL وصل بشم

دوستان من میخوام یه بازی از XBl بخرم، 50$ تو حسابم هست، چیز پی ان مربوط به اکانتم رو هم با 360 شیر کردم ولی موقع خرید بازم ارور مربوط به تحریم رو میده
مشکل کجاست به نظرتون ؟

با سلام به همه دوستان عزيز
تا حالا كسي ايميل مربوط به پروفايل خودش رو عوض كرده؟
ايميل من از قديم ياهو بوده ، حالا با اومدن ويندوز 10 ميخوام ايميل رو با هات ميل جديدم عوض كنم.
توي 360 يه جائي تو منوها بود كه من نتونستم از اونجا عوض كنم، با اينكه يك ماه از ساختن هات ميل جديدم هم ميگذشت ولي باز توي مرحله آخر ارور ميداد... توي وان هم جائي تو منوها نديدم براي تعويض ايمل اكانت !...
حالا دوستان كسي ميدونه كه راه حلي ديگه اي واسه اين وجود داره با نه ؟
كسي تا حالا ايميل اكانت خودشو عوض كرده ؟
ممنون از دوستان
:(:(:(

با سلام به همه دوستان عزيز
تا حالا كسي ايميل مربوط به پروفايل خودش رو عوض كرده؟
ايميل من از قديم ياهو بوده ، حالا با اومدن ويندوز 10 ميخوام ايميل رو با هات ميل جديدم عوض كنم.
توي 360 يه جائي تو منوها بود كه من نتونستم از اونجا عوض كنم، با اينكه يك ماه از ساختن هات ميل جديدم هم ميگذشت ولي باز توي مرحله آخر ارور ميداد... توي وان هم جائي تو منوها نديدم براي تعويض ايمل اكانت !...
حالا دوستان كسي ميدونه كه راه حلي ديگه اي واسه اين وجود داره با نه ؟
كسي تا حالا ايميل اكانت خودشو عوض كرده ؟
ممنون از دوستان
:(:(:(

Move Your Gamertag To Another Microsoft Account | Xbox Live

سلام
من وقتی از گوشی هات اسپات میکنم این مشکلو دارم کسی راه حلشو میدونه؟؟؟
xjwzqn5j3qpkfm9fez3z.jpg

سلام من وقتي ميخوام مترو لست نايت يا ٢٠٣٣ رو بگيرم از سايت ايكس باكس در حالي كه چيز شكن استقاده ميكنم ميگه نحوه برداختو عوض كن..در حالي كه قبلا راحت ميخويدم مشكل چيه؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

سلام من وقتي ميخوام مترو لست نايت يا ٢٠٣٣ رو بگيرم از سايت ايكس باكس در حالي كه چيز شكن استقاده ميكنم ميگه نحوه برداختو عوض كن..در حالي كه قبلا راحت ميخويدم مشكل چيه؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
دوست عزیز سلام مربوط به نحوه پرداخت نیست اولش اینکه چون لوکیشن اکانت نمیخونه با کدهای اونا ایم مشکل هست.قند شکن قدیمی پی.... استفاده کن همسرور با ریجن اکانت و دستگاهت باشه

- - -ویرایش - - -

سلام
من وقتی از گوشی هات اسپات میکنم این مشکلو دارم کسی راه حلشو میدونه؟؟؟

xjwzqn5j3qpkfm9fez3z.jpg
سلام امیر جان باید یه سر به تنظیمات مودمت حتما بزنی .نت رو باز کن و اکسسز پوینت چنل رو اکتیو کن بعد تعداد رو بذار رو اتوماتیک.اگه از نت شرکت های خصوصی استفاده میکنی اعلام خرابی USSD ID PORT کن

دوستان سلام عذر می خوام می خواستم بدونم هنوز هم برای بازی در Live استفاده از دیسک برنر ضرورت داره یا نه؟ چون می خواستم یه بازی اسپلینتر سفارش بدم برام بیارن گفتم بپرسم که برنر بگیرم یا دیسک ها عادی هم جواب میده

ممنون

نه عزیز دیسکت برنرمکس کامل نیست راحت میفهمن کپی بازی میکنی
اصله کاری stealth که ارور داده اون دوتا دیگه هم مهمه ولی این یکی مهمتره
من بالا 100تا برنرمکس میزنم بدون هیچ مشکلی نه سوختن نه ارور دار

اوه بازی هم کردم چند دست همون موقع دیگه گذشت ...:d

البت الان چن وقتیه لاو نیستم .. نمی دونم وضعیتش چه جوریه گیری اپدیت ی چیزی داره یانه ..

راستی شما کجای استان البرز هستی؟؟ شاید قسمت شد زیارت ات کردیم

سلام
دوستان من یه اسکس باکس خریدم چند وقت پیش کارکرده .. مشکلی نداشتم تا چند روز پیش که حافظه جانبی رو نمیخوند میگفت باید اپدیت کنی .. ه اونم اپدیت کردم و الان میگه برای فعال کردنش باید ایکس باکس لایو رو فعال کنی .. مشکل چیه و راه حلش ؟ ممنون

- - -ویرایش - - -

سلام
دوستان من یه اسکس باکس خریدم چند وقت پیش کارکرده .. مشکلی نداشتم تا چند روز پیش که حافظه جانبی رو نمیخوند میگفت باید اپدیت کنی .. ه اونم اپدیت کردم و الان میگه برای فعال کردنش باید ایکس باکس لایو رو فعال کنی .. مشکل چیه و راه حلش ؟ ممنون

اکانت لایو ساختم حالا میگه واسه فعال شدن حافظه باید گلد بشی دوستان راهنمایی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or