همه چیز درباره ی Xbox Live

آره ولی اگه کنسولت کپی باشه بن میشی

یعنی چی العان این !!! کی گفته کنسول کپی بن میشه 100 درصد این همه آدم تو کل دنیا و ایران خودمون چند ساله دارن کپی بازی میکنن بن هم نشدن بچه رو چرا میترسونی:d

- - -ویرایش - - -

سلام به همه اساتید.من تازه به لایو وصل شدم میخاستم کسی فیفا باز هست گیمرتگشو بده من درخواست بهش بدم؟اگه کسی هست یا همین جا بزارین یا پ.خ بدین.زمان انلاین شدنتونم بگین ممنون.باهم فیفا بزنیم

شما بهتره در تاپیک http://forum.bazicenter.com/thread84180/page20/ در مورد FIFA 14 هست مراجعه کنید اونجا دوستان فن باز فیفا 14 هستن:d

دوستان من از اینترنت گلد خریدم الان هرچی واردش میکنم میگه قابل قبول نیست
همه چیزشم چک کردم
مشکل چیه؟
زمانی که گلد را از طریق کنسول وارد می کنی قبل از این که کار تمام بشه بهت یک warning می ده که مثلا این کد مربوط به گلد یک ماه است می خواهید براتون فعال کنم .اگر این پیغام را بهت نمی ده این کدی که گرفتی مشکل داره.اگر این ارور را می ده و ایراد می گیره یکبار با اینترنت ف.ی.ل.ت.ر شده روی کنسول امتحان کن.

زمانی که گلد را از طریق کنسول وارد می کنی قبل از این که کار تمام بشه بهت یک warning می ده که مثلا این کد مربوط به گلد یک ماه است می خواهید براتون فعال کنم .اگر این پیغام را بهت نمی ده این کدی که گرفتی مشکل داره.اگر این ارور را می ده و ایراد می گیره یکبار با اینترنت ف.ی.ل.ت.ر شده روی کنسول امتحان کن.
warningنمیده یعنی چکار کنم دوباره باید بخرم از pc چطور میتونم شارژ کنم؟

آخرین ویرایش:
دوستان برای live بازی کردن پینگم باید چند باشه ؟:-/

پینگ هر قدر به عدد 0 نزدیک باشه بهتره ولی 100 110 بهترین حالت هست که توی تابستون امکان نداره((مخصوصا عصرها فاجعه هست)) شرکتی پینگ خوب داشته باشه همین العان مال خود من 290 هست همیشه همیجوریه تابستون بازی آنلاین بای بای !!!

warningنمیده یعنی چکار کنم دوباره باید بخرم از pc چطور میتونم شارژ کنم؟

چه اروری بهت می ده زمانی که این کد را می زنی ؟ از سایت با f.i.l.t.e.r شکن بزن ببین بازهم نمیشه.؟! از کدام سایت خریدی؟ ایرانی بوده؟! شما یکم توضیحات بیشتر بهتر دوستان بهتر بتوانند راهنمایی کنند.

چه اروری بهت می ده زمانی که این کد را می زنی ؟ از سایت با f.i.l.t.e.r شکن بزن ببین بازهم نمیشه.؟! از کدام سایت خریدی؟ ایرانی بوده؟! شما یکم توضیحات بیشتر بهتر دوستان بهتر بتوانند راهنمایی کنند.
از سایتkey98خریدم
کد رو که وارد میکنم استارت رو میزنم پیغام میده code not valid یه کد دیگه وارد کنید
گلد یک ماهه

سلام
کسی به این مشکلی که میگم بر نخورده؟
تایتل آپدیت mgs:ground zero رو که دانلود میکنم تا آخر دانلود میشه آخرش ارور
4174-0000-d080-0200-8007-2ee2
help me pls:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or