warningنمیده یعنی چکار کنم دوباره باید بخرم از pc چطور میتونم شارژ کنم؟زمانی که گلد را از طریق کنسول وارد می کنی قبل از این که کار تمام بشه بهت یک warning می ده که مثلا این کد مربوط به گلد یک ماه است می خواهید براتون فعال کنم .اگر این پیغام را بهت نمی ده این کدی که گرفتی مشکل داره.اگر این ارور را می ده و ایراد می گیره یکبار با اینترنت ف.ی.ل.ت.ر شده روی کنسول امتحان کن.
دوستان برای live بازی کردن پینگم باید چند باشه ؟
warningنمیده یعنی چکار کنم دوباره باید بخرم از pc چطور میتونم شارژ کنم؟
از سایتkey98خریدمچه اروری بهت می ده زمانی که این کد را می زنی ؟ از سایت با f.i.l.t.e.r شکن بزن ببین بازهم نمیشه.؟! از کدام سایت خریدی؟ ایرانی بوده؟! شما یکم توضیحات بیشتر بهتر دوستان بهتر بتوانند راهنمایی کنند.
سلام
کسی به این مشکلی که میگم بر نخورده؟
تایتل آپدیت mgs:ground zero رو که دانلود میکنم تا آخر دانلود میشه آخرش ارور
4174-0000-d080-0200-8007-2ee2
help me pls
اول همونجا رو تست کردم اصلا آپدیت gound zero موجود نیست تو xbucاز سایت xbuc تایتل اپدیت رو دانلود کن و منتقل کن ب دستگاه.
اره خوبهمن پینگم با آلمان و انگلیس و کلن کشور های اروپایی بین 100 تا 150 هست خوبه دیگه؟
با pc هم تست کردم ارور داد سایتشم بالا نمیاد = پول توی جوب ینی الان)x~x(~x(از سایتkey98خریدم
کد رو که وارد میکنم استارت رو میزنم پیغام میده code not valid یه کد دیگه وارد کنید
گلد یک ماهه
خوب دوست عزیز این کد مشکل داره دیگه . شما به فروشنده بگو مطمئنا برات عوض می کنه. معمولا بعداز همان پیغام که بهت گفتم ارور می ده .یا اگر مشکل از جایی دیگه باشه مشکل Region می ده یا credit card info می خواهد ازت. الان مشکل شما دقیقا بر میگرده به این که احتمال کد شما یا استفاده شده قبلا یا داری اشتباه تایپ می کنی یا برات اشتباه ارسال شده.از سایتkey98خریدم
کد رو که وارد میکنم استارت رو میزنم پیغام میده code not valid یه کد دیگه وارد کنید
گلد یک ماهه
با pc هم تست کردم ارور داد سایتشم بالا نمیاد = پول توی جوب ینی الان)x~x(~x(
دوستان محترم حالا یک فروشگاه نمیشناسید که قیمت بالا نباشه و کیفیت مناسب خودتون ازش خرید کرده باشید چون اولین باریه که میخوام گلد بخرم
داداش دستت درد لینک دادی این رو دیده بودم ولی آپدیت دومی اصلا دانلود نمیشه ارور میدههست ، شما خوب نگشتی :d آپدیت MGS:GZ