همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان
تعداد محدودی اکانت ایکس باکس لایو با قیمت بسیار مناسب به فروش میرسد.

اکانت 2 ساله ( 24 ماهه ) : 240 هزار تومان
اکانت 1 ساله ( 12 ماهه ) : 120 هزار تومان
اکانت 3 ماهه : 60 هزار تومان

به 5 نفر از اولین خریداران تخفیف ویژه هم خواهیم دادد.

ایمیل : ali.mohammadi.com100@gmail.com
کیک : ali_mohammadi1
اینستاگرام : clashofclans.gem
شماره موبایل (فقط اس ام اس ) : 09359160838

توجه کنید که فروش بسیار محدوده پس برای خرید عجله کنید.

سلام خدمت اساتید، من دو سه روزه به لایو وصل شدم وقتی دستگاهم اپدیت شد بازی gta v من که برنر مکس بود همون ارور یا تمیز کنید یا برین سایت مایکروسافت میده، هیچکاری نمیشه کرد؟ اگه کسی چیزی میدونه بگه بازی های مثله فیفا14 یا اساسین4 کار میکنن ولی این اینجوری شده؟ تا قبلش کار میکرد بعد اپدیت دیگه رفت

دوستان رجیون اکانت لایو ربطی به رجیون email address داره؟؟
یه جا خوندم رجیون اکانت لایو همون رجیونی ست می شه که رجیون ایمیل هستش.
اخه من می خوام dlc هارو استفاده کنم در اینده واسه همین مهمه برام.
ممنون

دوستان رجیون اکانت لایو ربطی به رجیون email address داره؟؟
یه جا خوندم رجیون اکانت لایو همون رجیونی ست می شه که رجیون ایمیل هستش.
اخه من می خوام dlc هارو استفاده کنم در اینده واسه همین مهمه برام.
ممنون
region را هر چی روی دستگاهت Set کرده باشی همان میشه زمانی که داری به لایو Join میشه. چون region من UK بود اما email ماله US بود.شاید جدیدا تغییر کرده باشه. به هر حال شما می توانید Region ایمیلتون را راحت تغییر بدید به هر کشوری که می خواهید که با خیال راحت join بشید.

سلام وقتی تو xbox home sign in میکنم بعز وقتی بخوام برم تو بازی یا برعکس sign out میشه!!!!لطفا کمک کنید:(

ماله اینترنت ایران است که دوباره به مشکل برخورده. خودش قطع میشه وصل میشه sign in/out میکنه به نظر من توی این مواقع ادم وصل نشه خیلی بهتره.

region را هر چی روی دستگاهت Set کرده باشی همان میشه زمانی که داری به لایو Join میشه. چون region من UK بود اما email ماله US بود.شاید جدیدا تغییر کرده باشه. به هر حال شما می توانید Region ایمیلتون را راحت تغییر بدید به هر کشوری که می خواهید که با خیال راحت join بشید.

ماله اینترنت ایران است که دوباره به مشکل برخورده. خودش قطع میشه وصل میشه sign in/out میکنه به نظر من توی این مواقع ادم وصل نشه خیلی بهتره.
اخه من این مشکلو از روز اولی که به لایو وصل شدم داشتم(سال پیش عضو شدم)خیلی رو اعصابه!!!!!)x:|=((:(

دوستان امروز داشتم بتل 4 انلاین میزدم یهو ایکس باکس سه چراغ قرمز روشن شد منم سریع خاموش کردم دستگاه رو

بعدش که یه بار دیگه روشن کردم هیچ مشکلی نداشت وبن هم نشده بودم

این سه چراغه شدن دلیلش چیه؟؟؟؟

دوستان چند روزی هست نت من خیلی خوب داره به لایو وصل میشه ولی متاسفانه تایم اوت میده و کلا ساین اوت میشم
پینگ که گرفتم دیدم که تقریبا تو هر 10 دقیقه 2 تا تایم اوت میده و برای 1 دقیقه مکرر این پیام میاد
Reply from 192.168.1.1: Destination host unreachable
و دوباره فیکس میشه
این مشکل از ای اس پی منه یا جای دیگه !؟

دوستان چند روزی هست نت من خیلی خوب داره به لایو وصل میشه ولی متاسفانه تایم اوت میده و کلا ساین اوت میشم
پینگ که گرفتم دیدم که تقریبا تو هر 10 دقیقه 2 تا تایم اوت میده و برای 1 دقیقه مکرر این پیام میاد
و دوباره فیکس میشه
این مشکل از ای اس پی منه یا جای دیگه !؟

این اروری که نشان می ده به شما مربوطه میشه به عدم ارتباط به مودم
مشکل :
1 . کارت شبکه ای است که مودم را بهش وصل کردید
2.خوده مودم مشکل پیدا کرده باشه که اگر چند تا پورت داره جاش را عوض کن و دوباره امتحان کن.

البته این زمانی بهتر مشخص میشه که شما بیاید تو Network sharing و اون نقشه Network map موجود را ببینید اگر علامت تعجب در سمت چپ قرار داده که مشکل ماله همان دو موردی که گفتم. اما اگر علامت تعجب در سمت راست قرار داشته باشه یعنی در کنار کره اینترنت مشکل از ISP است.

دوستان به نظرتون چه زمانی ایکس باکس وان بگیربم بهتره؟؟ اخه الان هم خیلی گرونه هم تعداد کسایی که دارن خیلی زیاد نیس.بعد ایکس باکس لایو قوی تر از psnهست دیگه؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or