aha2012
کاربر سایت
سلامسلام میخاستم بدونم این دایره سفید که توش یه Gنوشته دقیقا چیه؟ باهاش چیکار میشه کرد بغله آواتارم نوشته. یکی توضیح بده ممنون
gamerscore ه
یجورایی برای کل کل کردنه
سلامسلام میخاستم بدونم این دایره سفید که توش یه Gنوشته دقیقا چیه؟ باهاش چیکار میشه کرد بغله آواتارم نوشته. یکی توضیح بده ممنون
region را هر چی روی دستگاهت Set کرده باشی همان میشه زمانی که داری به لایو Join میشه. چون region من UK بود اما email ماله US بود.شاید جدیدا تغییر کرده باشه. به هر حال شما می توانید Region ایمیلتون را راحت تغییر بدید به هر کشوری که می خواهید که با خیال راحت join بشید.دوستان رجیون اکانت لایو ربطی به رجیون email address داره؟؟
یه جا خوندم رجیون اکانت لایو همون رجیونی ست می شه که رجیون ایمیل هستش.
اخه من می خوام dlc هارو استفاده کنم در اینده واسه همین مهمه برام.
ممنون
سلام وقتی تو xbox home sign in میکنم بعز وقتی بخوام برم تو بازی یا برعکس sign out میشه!!!!لطفا کمک کنید
اخه من این مشکلو از روز اولی که به لایو وصل شدم داشتم(سال پیش عضو شدم)خیلی رو اعصابه!!!!!)xregion را هر چی روی دستگاهت Set کرده باشی همان میشه زمانی که داری به لایو Join میشه. چون region من UK بود اما email ماله US بود.شاید جدیدا تغییر کرده باشه. به هر حال شما می توانید Region ایمیلتون را راحت تغییر بدید به هر کشوری که می خواهید که با خیال راحت join بشید.
ماله اینترنت ایران است که دوباره به مشکل برخورده. خودش قطع میشه وصل میشه sign in/out میکنه به نظر من توی این مواقع ادم وصل نشه خیلی بهتره.
اخه من این مشکلو از روز اولی که به لایو وصل شدم داشتم(سال پیش عضو شدم)خیلی رو اعصابه!!!!!)x
درود:dاقا یکی جواب بده؟؟؟؟
دوستان چند روزی هست نت من خیلی خوب داره به لایو وصل میشه ولی متاسفانه تایم اوت میده و کلا ساین اوت میشم
پینگ که گرفتم دیدم که تقریبا تو هر 10 دقیقه 2 تا تایم اوت میده و برای 1 دقیقه مکرر این پیام میاد
Reply from 192.168.1.1: Destination host unreachable
Reply from 192.168.1.1: Destination host unreachable
و دوباره فیکس میشه
این مشکل از ای اس پی منه یا جای دیگه !؟