همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان به نظرتون چه زمانی ایکس باکس وان بگیربم بهتره؟؟ اخه الان هم خیلی گرونه هم تعداد کسایی که دارن خیلی زیاد نیس.بعد ایکس باکس لایو قوی تر از psnهست دیگه؟؟

وان الان هم بازي هاش خيلي گرونه هم خودش
بهتره وقتي هك شد بگيريد
در كيفيت و قدرت لايو هم كه شكي نيست

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان به نظرتون چه زمانی ایکس باکس وان بگیربم بهتره؟؟ اخه الان هم خیلی گرونه هم تعداد کسایی که دارن خیلی زیاد نیس.بعد ایکس باکس لایو قوی تر از psnهست دیگه؟؟

وان الان هم بازي هاش خيلي گرونه هم خودش
بهتره وقتي هك شد بگيريد
در كيفيت و قدرت لايو هم كه شكي نيست

دوستان من میخوام مولتی پلیر بازی اسپلینتل بلک لیست رو برم سروراش شلوغه راحت میشه بازی کرد یه توضیحم بدید از مولتیش ممنون میشم

آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام مولتی پلیر بازی اسپلینتل بلک لیست رو برم سروراش شلوغه راحت میشه بازی کرد یه توضیحم بدید از مولتیش ممنون میشم

سرورش که تقریبا شلوغ بود اون موقع که من بازی می کردم ام امشکل بزرگش این بود با خارجی ها اصلا نمی شد بازی کرد چون لگ فضایی داشت . من فقط با ایرانی ها راحت بازی کردم.اگر اشتباه نکنم 3 یا 4 تا Mode هم داشت که خیلی باحال هم هستند.

سلام
بنده بعد از مدتها دیروز تونستم راحت انلاین با خارجی ها بازی کنم پیشنهادمیدم شما هم همین کار رو بکنید
بنده یه چیز پی ان داخلی گیراوردم و با روش ics شیر اینترنتی از کامپیوتر به ایکس باکس تونستم راحت بازی کنم
پینگم در حالت عادی نسبت به 4.2.2.4 250 تا 300 بعضی مواقع به ندرت شاید بیاد روی 180 تا 190 تایم اوتم کمه ولی ...
ولی با چیز پی ان داخلی یا همون کاهش دهنده های پینگ دیروز حدود4 ساعت بازی کردم از 170 بالاتر نرفت میانگینش 158 بود واقعا عالییییی
پیشنهاد میکنم اینطوری تست کنید بنده نتم 256 اسیاتک هست

سلام
بنده بعد از مدتها دیروز تونستم راحت انلاین با خارجی ها بازی کنم پیشنهادمیدم شما هم همین کار رو بکنید
بنده یه چیز پی ان داخلی گیراوردم و با روش ics شیر اینترنتی از کامپیوتر به ایکس باکس تونستم راحت بازی کنم
پینگم در حالت عادی نسبت به 4.2.2.4 250 تا 300 بعضی مواقع به ندرت شاید بیاد روی 180 تا 190 تایم اوتم کمه ولی ...
ولی با چیز پی ان داخلی یا همون کاهش دهنده های پینگ دیروز حدود4 ساعت بازی کردم از 170 بالاتر نرفت میانگینش 158 بود واقعا عالییییی
پیشنهاد میکنم اینطوری تست کنید بنده نتم 256 اسیاتک هست

میشه در مورد شیرینگی که انجام دادی توضیح بدی؟

میشه در مورد شیرینگی که انجام دادی توضیح بدی؟

ببین اگه 4 روش وصل شدن به لایو رو خونده باشی روال کار میاد دستتون فقط باید بجاش چیز پی ان داخلی گیربیاری خواستی بنده دیروز با یه سایت اشنا شدم اکانت 100 مگی تست میده راضی بود بعد میری کاملش رو میخری
شما به دوتا کارت شبکه احتیاج داری
یکی واسه ورود اینترنت به کامپیوتر و دومی برای وصل شدن ایکس باکس به پی سی شما
بعد شما یه چیز پی ان داخلی گیر میاری و کانکشنش رو درست میکنی بعد شیر میکنی رو کارت شبکه ای که ایکس باکس بهش وصله و خودش اتوماتیک به کارت شبکه ای پی میده بعد شما چی پی ان رو روشن وکانکت میشی بعد ایکس باکس رو روشن میکنی و....تمام میتونی با پینگ نهایتا 180 راحت بازی کنی
در واقع شما و کنسول شما بجای اینکه مستقیم فرضا به 4.2.2.4 پینگ بده اول درخواستش رو به چیز پی ان یا همون سرور داخل ایران میده بعد اون براتون درخواست پینگ رو میده و سریعتر روال پیش میره
بنده نسبت به سرور داخل پینگ حدود 40 تا 50 نهایتا هست حالا اونوم فرزضا 120 باشه میشه حدودای 160 تا 180 .... ولی کسای که تو تهران باشن مطمئنن 20 تا 40 تا پینگشون میاد پایین چون در تهران هست این سرور
با سپاس

با سلام..
من isp یم و از آسیاتک به پارس آنلاین تغییر دادم و مودمی که دارم Zyxel چهار پورت هست ولی اکس باکس دیگه در حالت اتوماتیک مودم نمیتونه به لایو وصل بشه!!!!! در حالی که قبلا با آسیاتک اینطور نبود!!حتما باید bridge بسازم که اونم نمیخوام انجام بدم!!آیا کسی اینجا هست که پارس آنلاین داشته باشه و مشکلش و حل کرده باشه؟؟ لطفا راهنمایی کنید! اگرم پیجی سراغ دارید که این مشکل توش مطرح شده لطفا لینک بدین!

داداش با دیسکه 97% بازی کنی نه کنسولت بن میشه نه پروفایل. فقط بازی های انحصاری مهمه ک برنر باشه. 4 ساله لایوم فقط هم ی مدرن 3 و بلک 2م برنر بوده بقیه بازی همه 97% هست به جز استثنا ها مثل تایتان فال . این رو بهت میگم گوش کن الان هیچکی برنر نمیگیره . بن هم نمیشی

هیچکدام بن نمیشه مگه بن شدن الکیه ماکروسافت تا دلیل منطقی پیدا نکنه کسی رو بی مورد بن نمیکنه به دیسک 97 و 100 برنر مکس هم ربطی نداره.

چه دليلي منطقي تر از اينكه يه بازي ١٠٠ تومني رو داريم با قيمت ٥ تومن ازش لذت ميبريم؟؟؟

چه دليلي منطقي تر از اينكه يه بازي ١٠٠ تومني رو داريم با قيمت ٥ تومن ازش لذت ميبريم؟؟؟

اولا هر بازی 49 دلار یا 59 دلار هست که میشه 200 تا 250 متغیر به نسبت دلار هیچ بازی 100 t نیست اورجینال مگه اینکه چند سالی از ریلیز بازی گذشته باشه دوما این همه ما در مورد امنیت در صفحه های قبلی با دوستان بحث کردیم و توضیح دادیم امنیت مال ایرانی ها نسبی هست بگیر نگیر هم داره شانس آوردن و... هم هست ولی یه مواردی قابل پیش بینی هم داره مثلا زودتر از ریلیز بازی کردن سر بعضی بازی های خاص که ماکروسافت روشون انگشت گذاشته که در اخبار ریلیز بازی معمولا میشه پی برد به جزییات و در موارد بازی های انحصاری کپی دیده شده با برنر مکس هم بن شدن بعضی دوستان Gears of War Judgment-halo 4 فورزا و... که ماکروسافت براش اهمیت داره بیشتر بن کنسول میکنن هنوز که هنوزه چون توی این موارد انحصاری حساسیت بیشتری داره لایو حالا مگه بد هست یه بازی 200 تومانی رو با 5 تومان توی لایو آنلاین هم میتونید شما بازی کنید اگه چند تا cd key گیم مال pc خریده باشی شما تفاوت قیمت بازی اورجینال توی pc رو با لایو میفهمید !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or