Points از کجا میشه خرید؟
دوستان من یه ایکس باکس الایت تازه وصل کردم به نت ولی اکانتم گلد نیست مگه مایکروسافت واسه کنسول هاش یک ماه گلد مجانی نمیزاره؟
من خودم قبلا یه ایکس باکس ارکد 512 داشتم یک ماه گلد توش داشت ولی این اینطوری نیست کار خاصی باید انجام بدم؟
سلام عزیزم بفرمایید
7 روزه - تست شدسhttps://ssl.skittles.com/Default.aspx
1- به این سایت برین :
2- گوشه ی سمت راست زده کد رو وارد کنید ، اینو وارد کنین :
M95MN
3- فیلدهارو پر کنید ،
4- اونجایی که گفته xbox gold member :
No رو انتخاب کنید
5- سریع به ایمیلتون فرستاده میشه
دوستان واقعا ممنونم از پاسخ گوییتون ...
پس حتما میگردم دنبال تعویض کنسل و اگه هم نشد میدم همون مادر برد رو عوض کنم...البته خوب اگه کنسل پیدا شد که هیچی ولیکن به نظرتون اگه بتونم یه تضمین مثلا 3_4 روزه بگیرم و ببینم بن میشه یا نه خوبه واسه تعویض مادر برد؟!!
کاملا درست میگید من تجربشو دارم ایکس باکسم بن شده بود مادربوردشو عوض کردم دوباره بعد از 5 روز بن شدم و کنسولو فروختم 500 در کمال تاسفبیخیال تعویض مادربرد بشو امکان پذیر نیست این راه اگر هم بشه دوباره بن میشی من که به شما گفتم من اسلیم بن شده ام رو از 900 t به خاطر بن بودن به 600 دادم تازه من تهران هم که بودم خود تعمیرکارا میگفتن همه که شبکه بازی نمیکنن و نمی فهمن در صورت که در شهر خودمون برعکس این رو میگفتن به من !!! شما به فروشنده ها بگو بن عین جی تگ هست و کنسول شما تمام بازی های آینده رو میخوره و آپدیت هم میشه ازت میخرن اگه آدم حسابی باشه فروشندهه در هر صورت من شماره چند تا تعمیرکار حسابی تهرانی رو دارم خاصتی پیغام خصوصی بده برات میفرستم باهاشون مشورت کن زبون من که دیگه مو در اورد :d
دوستان این لایو چرا اینطوری شده کال آف میزنم بعد 5 دقیقه لاست کانکشن میشه انطوری نبود که مال شما هم اینطوریه؟
دوستان این لایو چرا اینطوری شده کال آف میزنم بعد 5 دقیقه لاست کانکشن میشه انطوری نبود که مال شما هم اینطوریه؟
دوستان سلام. من 1 سالی میشه به لایو وصل نشدم میخاستم بدونم اگر وصل شم آپدیت ماکروسافت میاد ؟! اگر آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد>؟! کنسولم هم lt3 هست! بازی ها هم برنر مکس
مشکلی پیش نمیاددوستان سلام. من 1 سالی میشه به لایو وصل نشدم میخاستم بدونم اگر وصل شم آپدیت ماکروسافت میاد ؟! اگر آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد>؟! کنسولم هم lt3 هست! بازی ها هم برنر مکس