همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان واقعا ممنونم از پاسخ گوییتون ...
پس حتما میگردم دنبال تعویض کنسل و اگه هم نشد میدم همون مادر برد رو عوض کنم...البته خوب اگه کنسل پیدا شد که هیچی ولیکن به نظرتون اگه بتونم یه تضمین مثلا 3_4 روزه بگیرم و ببینم بن میشه یا نه خوبه واسه تعویض مادر برد؟!!

دوستان من یه ایکس باکس الایت تازه وصل کردم به نت ولی اکانتم گلد نیست مگه مایکروسافت واسه کنسول هاش یک ماه گلد مجانی نمیزاره؟
من خودم قبلا یه ایکس باکس ارکد 512 داشتم یک ماه گلد توش داشت ولی این اینطوری نیست کار خاصی باید انجام بدم؟

Points از کجا میشه خرید؟

پوینت رو ماکروسافت با پول کشوری که اکانتتون ثبت شده عوض کرده و اگه میخواید خرید کنید به کردیت کارد یا پی پال احتیاج دارید. سایت ماتریکس گیم و گیم-آی آر هم میفروشه که میتونید تهیه کنید.

- - -ویرایش - - -

دوستان من یه ایکس باکس الایت تازه وصل کردم به نت ولی اکانتم گلد نیست مگه مایکروسافت واسه کنسول هاش یک ماه گلد مجانی نمیزاره؟
من خودم قبلا یه ایکس باکس ارکد 512 داشتم یک ماه گلد توش داشت ولی این اینطوری نیست کار خاصی باید انجام بدم؟

اون گلد رو قبلا میداد و بعدا برا اکانت هند میداد که فک کنم الان اونم نمیده. میتونید از این روش گلد 1 هفته ای مجانی بگیرید. ( میتونید چند تا کد بگیرید با ایمیل های مختلف و هر هفته بزنید. )

سلام عزیزم بفرمایید
:x

7 روزه - تست شدس
1- به این سایت برین :
https://ssl.skittles.com/Default.aspx

2- گوشه ی سمت راست زده کد رو وارد کنید ، اینو وارد کنین :
M95MN

3- فیلدهارو پر کنید ،

4- اونجایی که گفته xbox gold member :
No رو انتخاب کنید

5- سریع به ایمیلتون فرستاده میشه

پ.ن: هر روز هم سرورهاشونو ریست میکنن و ایمیل ها پاک میشه و میتونین با یه ایمیل هر 24 ساعت یبار گلد بگیرید.

آخرین ویرایش:
دوستان واقعا ممنونم از پاسخ گوییتون ...
پس حتما میگردم دنبال تعویض کنسل و اگه هم نشد میدم همون مادر برد رو عوض کنم...البته خوب اگه کنسل پیدا شد که هیچی ولیکن به نظرتون اگه بتونم یه تضمین مثلا 3_4 روزه بگیرم و ببینم بن میشه یا نه خوبه واسه تعویض مادر برد؟!!

بیخیال تعویض مادربرد بشو امکان پذیر نیست این راه اگر هم بشه دوباره بن میشی من که به شما گفتم من اسلیم بن شده ام رو از 900 t به خاطر بن بودن به 600 دادم تازه من تهران هم که بودم خود تعمیرکارا میگفتن همه که شبکه بازی نمیکنن و نمی فهمن در صورت که در شهر خودمون برعکس این رو میگفتن به من !!! شما به فروشنده ها بگو بن عین جی تگ هست و کنسول شما تمام بازی های آینده رو میخوره و آپدیت هم میشه ازت میخرن اگه آدم حسابی باشه فروشندهه در هر صورت من شماره چند تا تعمیرکار حسابی تهرانی رو دارم خاصتی پیغام خصوصی بده برات میفرستم باهاشون مشورت کن زبون من که دیگه مو در اورد :d

بیخیال تعویض مادربرد بشو امکان پذیر نیست این راه اگر هم بشه دوباره بن میشی من که به شما گفتم من اسلیم بن شده ام رو از 900 t به خاطر بن بودن به 600 دادم تازه من تهران هم که بودم خود تعمیرکارا میگفتن همه که شبکه بازی نمیکنن و نمی فهمن در صورت که در شهر خودمون برعکس این رو میگفتن به من !!! شما به فروشنده ها بگو بن عین جی تگ هست و کنسول شما تمام بازی های آینده رو میخوره و آپدیت هم میشه ازت میخرن اگه آدم حسابی باشه فروشندهه در هر صورت من شماره چند تا تعمیرکار حسابی تهرانی رو دارم خاصتی پیغام خصوصی بده برات میفرستم باهاشون مشورت کن زبون من که دیگه مو در اورد :d
کاملا درست میگید من تجربشو دارم ایکس باکسم بن شده بود مادربوردشو عوض کردم دوباره بعد از 5 روز بن شدم و کنسولو فروختم 500 در کمال تاسف

سلام دوستان.امروز بعد 5 ماه یه آکانت گلد از سایت ماتریکس گرفتم و از طریق pc رفتم که شارژ کنم متاسفانه pass آکانتم یادم رفته بود و خلاصه مجبور شدم ریست کنم از طریق ایمیل.بعد رفتم تو آکانت یک ماه گلد شارژ کردم و ایکس باکس و روشن کردم بعد 2/3 ساعت آپدیت اومدم وصل لایو بشم که نتونستم الانم هر چی تو قسمت گیمرتگ ایمیل و pass جدید میزنم ارور میده .در ضمن وقتی از طریق خود سایت xbox وصل میشم به آکانتم هم گیمرتگم عوض شده هم دوستامم پاک شدن خیلی گیج شدم اگه کسی میتونم لطفا راهنماییم کنه.ممنونم.

دوستان سلام. من 1 سالی میشه به لایو وصل نشدم میخاستم بدونم اگر وصل شم آپدیت ماکروسافت میاد ؟! اگر آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد>؟! کنسولم هم lt3 هست! بازی ها هم برنر مکس

چندتا سوال :
اینکه هیچ رقمه نمیشه با پروگسی وصل شد به لایو مثلا وی پی ای چیزی ؟ یا اینکه به یه برازر دیگه نصب کرد فایرفاکسی کرومی چیزی لول این آی‌ای احمق حتی فلش هم ساپورت نمیکنه !!
دوم اینکه جز اپ های خودش چیز دیگه ای نمیشه نصب کرد ؟ ( کرم اندروید اینجا هم رسوخ کرده : دی )
و اخر اینکه بچه های قدیمی چند تا از اپ های خوب لایو رو بگن ما نصب کنیم کلا چند از از اپلیکیشن های خوبش رو معرفی کنید . :noob xboxer:

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

دوستان سلام. من 1 سالی میشه به لایو وصل نشدم میخاستم بدونم اگر وصل شم آپدیت ماکروسافت میاد ؟! اگر آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد>؟! کنسولم هم lt3 هست! بازی ها هم برنر مکس

با خیال راحت آپديت کن و بازی کن مشکلی پیش نمیاد

سلام دوستان دستگاه من به لایو وصل میشه ولی تو نت ورک تست matchmaking service alert میده وقتی هم که فیفا لایو بازی میکنم وسط ای بازی 4 5 ثانیه بازی متوقف میشه بعد 4 5 ثانیه میتونی بازی این روند تا اخر بازی تکرار میشه مشکل از چیه راهنمایم کنین لطفا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or