همه چیز درباره ی Xbox Live

من آپدیت جدید ریختم از سایت ایکس باکس وصل لایو شد ولی پیغام ساخت گیمر تگ نیومد چه باید کنم؟ بعد من میخوام گیمر تگ رو بسازم این پیغامو میده باید چیکار کنم؟ یه عکس گرفتم از تست این برا بازی انلاین آماده اس؟
http://upload7.ir/imgs/2014-05/33770332013017129146.jpg

http://upload7.ir/imgs/2014-05/76163738651109519436.jpg

شما زمانی که Join Live را می زنی اطلاعات را ازت می گیره و بعد برات بصورت اتوماتیک یک Gamertag می سازه که شما بعد می توانی یکبار بصورت رایگان این Gamertag را تغییر بدی.بعد از تغییر دادن Gamertag بصورت فری شما اگر بخواهید بازهم تغییر بدید باید یک مبلغ جزئی پرداخت کنید. من نمی دونم منظور شما از ساخت گیمر تگ همین بود که من گفتم یا چیزه دیگه ای بود.این لینک هم با تصویر توضیح داده که چطوری Gamertag را تغییر بدید.

اون ارور هم که نشان دادید مربوطه میشه به سرویس های Matchmaking که زمانی که شما داخل بازی هستید در بخش انلاین زمانی که وارد یک session میشید برای اینکه این session پیدا بشه و همچنین که کسانی که با شما و اینترنت شما مشکلی ندارند براحتی وارد این session بشند از این سرویس استفاده می کنند که متاسفانه به علت بسته شدن یا قطع و وصل شدن خیلی زیاد اینترنت ایران بعضی مواقع این سرویس در تست ارور می ده که البته مانع از بازی کردن نمیشه.البته اگر DC ها مکرر براتون اتفاق نیافته.

داداش من تمام مراحل ثبت گیمرتگو انجام میدم مرحله آخر این ارور رو میده .ببخشید زیاد مزاحم شدم ولی خیلی دوست دارم به لایو وصل شم ممنون میشم کمکم کنی
http://upload7.ir/imgs/2014-05/42108578887352699946.jpg
شما زمانی که Join Live را می زنی اطلاعات را ازت می گیره و بعد برات بصورت اتوماتیک یک Gamertag می سازه که شما بعد می توانی یکبار بصورت رایگان این Gamertag را تغییر بدی.بعد از تغییر دادن Gamertag بصورت فری شما اگر بخواهید بازهم تغییر بدید باید یک مبلغ جزئی پرداخت کنید. من نمی دونم منظور شما از ساخت گیمر تگ همین بود که من گفتم یا چیزه دیگه ای بود.این لینک هم با تصویر توضیح داده که چطوری Gamertag را تغییر بدید.

اون ارور هم که نشان دادید مربوطه میشه به سرویس های Matchmaking که زمانی که شما داخل بازی هستید در بخش انلاین زمانی که وارد یک session میشید برای اینکه این session پیدا بشه و همچنین که کسانی که با شما و اینترنت شما مشکلی ندارند براحتی وارد این session بشند از این سرویس استفاده می کنند که متاسفانه به علت بسته شدن یا قطع و وصل شدن خیلی زیاد اینترنت ایران بعضی مواقع این سرویس در تست ارور می ده که البته مانع از بازی کردن نمیشه.البته اگر DC ها مکرر براتون اتفاق نیافته.

داداش من تمام مراحل ثبت گیمرتگو انجام میدم مرحله آخر این ارور رو میده .ببخشید زیاد مزاحم شدم ولی خیلی دوست دارم به لایو وصل شم ممنون میشم کمکم کنی
http://upload7.ir/imgs/2014-05/42108578887352699946.jpg

اگه اشتباه نکنم سنت رو زیر 18 سال زدی میگه به اندازه کافی بزرگ نیستی که ثبت نام کنی.موقع زدن سن توی ثبت نام دقت کن طوری انتخاب کنی که بالای 18 سال باشه.

مرسی دوستان من به لایو بلاخره وصل شدم .از دوستان عزیزم farbodkain و863110435 ممنونم که منو کمک کرد.من الان گلد 1 ماهه رایگان از کجا بگیرم.میشه چند نوع بازی آنلاین رایگان لایو معرفی کنید بهم؟ من گیمر تگم​
amirrezagamer76
ممنون میشم ادم کنید

آخرین ویرایش:
مرسی دوستان من به لایو بلاخره وصل شدم .از دوستان عزیزم farbodkain و863110435 ممنونم که منو کمک کرد.من الان گلد 1 ماهه رایگان از کجا بگیرم.میشه چند نوع بازی آنلاین رایگان لایو معرفی کنید بهم؟ من گیمر تگم​
amirrezagamer76
ممنون میشم ادم کنید
خواهش میکنم دوست عزیز
اکثر بازی ها رو میشه رایگان بازی کرد البته گلد رو حتما باید داشته باشی بدون اون نمیتونی هیچ بازی آنلاینی رو انجام بدی.
برو تو این تایپیک پست 779 روش گرفتن گلد مجانی 7 روزه رو توضیح داده هر چقدر بخوای میتونی گلد 7 روزه بگیری:

http://forum.bazicenter.com/thread69441/page52/

سلام دوستان من چند ماهی هست نیومدم لایو و شنیدم جدیدا یه مشکلاتی تو لایو بازی کردن پیش اومده الان ابدیت جدید این مشکلا رو حل کرده؟

سلام دوستان من چند ماهی هست نیومدم لایو و شنیدم جدیدا یه مشکلاتی تو لایو بازی کردن پیش اومده الان ابدیت جدید این مشکلا رو حل کرده؟
تا اونجایی که من میدونم مشکل از نت ایران(پروتکلupd. اگه درست بگم ) بوده والانم مشکل حل شده مثل اینکه

دوستان من وقتی‌ می‌خوام به لایو وصل شم میگه که شما شماره تلفنت رو بده واست یه کد امنیتی اس‌م‌اس می‌کنیم اون رو برو در اکانت.لایو.کام تأیید کن
واسه من اس‌م‌اس نمیاد
تو سایت اکانت لایو هم که میرم یه ایمیل آدرس دوم می‌خواد من جیمیل خودم رو وارد می‌کنم
بعدش میرم اونجا کدی واسم نمیفرستند که تو سایت اکانت لایو تائیدش کنم
حدود یه ساله این مشکل در دارم و باید Xbox360 رو خاموش روشن کنم تا دیگه نپرسند:|
کسی‌ راه حلش رو میدونه؟
Code: 80049C0B

آخرین ویرایش:
نه توی لایو مشکلی نیست !!! توی اینترنت ایران مشکلی هست که پدر بچه ها رو توی لایو در اورده !!!

- - -ویرایش - - -

من الان میخوام هیتمن بازی کنم بخش کنتراستشو میگه ریدیم کد میخواد وقتی میرم تو سایت ایکس باکس میگهThis offer is not valid in your region.باید چیکارکنم من؟>
تا جایی که من خبر دارم hitman absolution پولیه آنلاینش عزیز اگه میخوای بخری اون یه مسأله دیگه هست.

- - -ویرایش - - -

دوستان من وقتی‌ می‌خوام به لایو وصل شم میگه که شما شماره تلفنت رو بده واست یه کد امنیتی اس‌م‌اس می‌کنیم اون رو برو در اکانت.لایو.کام تأیید کن
واسه من اس‌م‌اس نمیاد
تو سایت اکانت لایو هم که میرم یه ایمیل آدرس دوم می‌خواد من جیمیل خودم رو وارد می‌کنم
کسی‌ راه حلش رو میدونه؟

فک میکنم برای خرابی های شرکت نت شماست که کنسول قاطی میکنه این رو هر بار میپرسه من هم توی اینترنت شبانه این موضوع برام پیش میاد بعضی وقت ها ولی روزها این مشکل رو ندیدم.

سلام دوستان من برای gta v کنسول سوپر اسلیم 250 سری جدید گرفتم که فروشنده گفت ال تی 3 هستش
می خوام انلاین بازی کنم جی تی ای رو چه کارایی باید بکنم؟ ایا راهی داره؟

سلام دوستان من برای gta v کنسول سوپر اسلیم 250 سری جدید گرفتم که فروشنده گفت ال تی 3 هستش
اول باید گلد یا تریال باشید بعد بازی رو بذارید داخل دستگاه اجرا و اپدیت کنید .ترجیحا دیسکتون برنرمکس باشه بهتره

- - -ویرایش - - -

چرا عزیز این چند وقت ک خیلی مشکل داشت ولی چند روزه خیلی بهتر شده
اپدیت جدید هم 100 مگ هست مشکل هم ربطی ب لایو نداره ک با اپدیت حل بشه از نت ایران هست

- - -ویرایش - - -

واسه من اس‌م‌اس نمیاد
کسی‌ راه حلش رو میدونه؟
منم این مشکلو دارم. هروقت ازتون کد رو خواست کنسل کنید اینجوری ب لایو وصل میشید ولی با پروفایل خودتون ساینینگ نکردین بعدش ک کامل وصل شدین برید و ساین کنید با پروفایلتون

نوشته شده توسط dannynazary

اول باید گلد یا تریال باشید بعد بازی رو بذارید داخل دستگاه اجرا و اپدیت کنید .ترجیحا دیسکتون برنرمکس

باشه بهتر

حالا این تریال یا گلد چیه؟
برا ثبت نام اکانت ایکسباکس لایو کجا باید برم

نوشته شده توسط dannynazary

اول باید گلد یا تریال باشید بعد بازی رو بذارید داخل دستگاه اجرا و اپدیت کنید .ترجیحا دیسکتون برنرمکس

باشه بهتر

حالا این تریال یا گلد چیه؟
برا ثبت نام اکانت ایکسباکس لایو کجا باید برم

برای بازی کردن به گلد نیاز داری که یه کد هس که باید بخری و برای یه مدتی میتونی لایو بازی کنی مثلا گلد1ماهه یا3ماهه یا12ماهه میتونی تهییه کنی.
بعد برای ساختن اکنت هم از روی خود ایکس باکس وقتی به اینترنت وصل بشی یه سری اطلاعات رو پر میکنی و با همون پروفایلت بازی میکنی برای وارد کردن گلد هم میتونی هم توی خود ایکس باکس کدت رو وارد کنی هم از سایت ایکس باکس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or