cpt mc t4vish
کاربر سایت
ممنون
می دونم بن شدن به معنای قطع دسترسی از لایوه می خوام بدونم فقط کنسولم بن میشه یا اکانتم چون Xone هم دارم میترسم با 360 بازی کنم اکانتم بن شه بعد تو One هم بن بشم...
دقیقا منم به این سوال شما رسیدم چون میخوام در آینده بخرم ولی در مجموع با منطق جور در نمیاد که شما توی x360 بن بشی توی xone هم بن بشی البته موج بن معمولا اکانت و کنسول رو با هم بن میکنه ولی چون xone اورجینال بازی میکنه امکان بن اکانت هم شاید باشه ولی بن xone چون اورجینال هست بازی هاش ((در صورتی که در آینده به فکر هک نباشین چون خطرش 1000 درصد هست به نسبت x360))فک نمیکنم مشکلی برای وان شما پیش بیاد البته این رو اضافه کنم بن اکانت چند نوع هست و بن کنسول یکی اینکه شما یه بازی رو زودتر بازی میکنی کنسول بن میشه و اکانت رو با یه کنسول دیگه میتونی پس بگیری((مثل خودم :d))دومی اینکه اگه در گذشته از لایسنس ترنسفر به صورت غیر قانونی با چند نفر استفاده کنید یعنی توی یک ماه نه بعد از 3 ماهه معمول که این نمونه رو خودم دیدم که شهریور چند نفر اینجوری کرده بودند سیزن پس black ops 2 رو همشون هم بن کنسول شدن هم بن اکانت به خاطر قانون دزدی از marketplace چند ماه قبل فلگ شده بودن توی موج بن صاف شدن و موردهای دیگر...
ولی در مجموع بن اکانت رو میشه به دو بخش شکایت افراد از پروفایل شما avoid گفت بن های کوتاه مدت به نسبت ریپورت شما در همون بخش که با prefer کم تر میشه درصدها و بخش شکایت های مستقیم از پروفایل که بسیار خطرناک تر هست و بن اکانت هم بیشتر ملت به خاطر این میشن File Complaint هست که اگه شکایت های اصلی به ماکروسافت هست و امکان بن اکانت رو هم دارد این گزینه هست اینا رو رعایت کنی بن نمیشی و ترس هم نداشته باش :d