همه چیز درباره ی Xbox Live

ممنون
می دونم بن شدن به معنای قطع دسترسی از لایوه می خوام بدونم فقط کنسولم بن میشه یا اکانتم چون Xone هم دارم میترسم با 360 بازی کنم اکانتم بن شه بعد تو One هم بن بشم...

دقیقا منم به این سوال شما رسیدم چون میخوام در آینده بخرم ولی در مجموع با منطق جور در نمیاد که شما توی x360 بن بشی توی xone هم بن بشی البته موج بن معمولا اکانت و کنسول رو با هم بن میکنه ولی چون xone اورجینال بازی میکنه امکان بن اکانت هم شاید باشه ولی بن xone چون اورجینال هست بازی هاش ((در صورتی که در آینده به فکر هک نباشین چون خطرش 1000 درصد هست به نسبت x360))فک نمیکنم مشکلی برای وان شما پیش بیاد البته این رو اضافه کنم بن اکانت چند نوع هست و بن کنسول یکی اینکه شما یه بازی رو زودتر بازی میکنی کنسول بن میشه و اکانت رو با یه کنسول دیگه میتونی پس بگیری((مثل خودم :d))دومی اینکه اگه در گذشته از لایسنس ترنسفر به صورت غیر قانونی با چند نفر استفاده کنید یعنی توی یک ماه نه بعد از 3 ماهه معمول که این نمونه رو خودم دیدم که شهریور چند نفر اینجوری کرده بودند سیزن پس black ops 2 رو همشون هم بن کنسول شدن هم بن اکانت به خاطر قانون دزدی از marketplace چند ماه قبل فلگ شده بودن توی موج بن صاف شدن و موردهای دیگر...
ولی در مجموع بن اکانت رو میشه به دو بخش شکایت افراد از پروفایل شما avoid گفت بن های کوتاه مدت به نسبت ریپورت شما در همون بخش که با prefer کم تر میشه درصدها و بخش شکایت های مستقیم از پروفایل که بسیار خطرناک تر هست و بن اکانت هم بیشتر ملت به خاطر این میشن File Complaint هست که اگه شکایت های اصلی به ماکروسافت هست و امکان بن اکانت رو هم دارد این گزینه هست اینا رو رعایت کنی بن نمیشی و ترس هم نداشته باش :d

این Free شدن خیلی بدرد ما ایرانی ها نمی خوره بخاطر اینکه برای استفاده از این برنامه مثل netflex,youtube ,... اگر احتیاج به لایو هم نباشه یا مشکل کردیت کارت را می ده یا عدم سرویس دهی در کشور ما.بنابراین خیلی بدرد ما نمی خوره.

من موقع کانکت شدن به gta online این اررور رو میده

the rockstar game services are unavailable right now gta online

چیکارش کنم

خوب این مربوط به برقرار نشدن ارتباط شما با سرور های gta هست که یا از سرعت نت شما است یا اینکه مشکل از اون طرفه که بعید!!!

سلام دوستان من یه چند ماهیه تو live نرفتم الانم مثل قبلا شلوغ یا با اومدا ps4 و xo دیگه کسی نمیاد؟برا 360x.گفتم ببینم اگه هنوز کسی هست راش بندازم.یه سوال دیگه مثلا یه نفر xo داره یه نفر x360 تولایو میتونن با هم بازی کنن یا نه.اق کلا اوضاع لایو چطوریه؟:d

سلام دوستان من یه چند ماهیه تو live نرفتم الانم مثل قبلا شلوغ یا با اومدا ps4 و xo دیگه کسی نمیاد؟برا 360x.گفتم ببینم اگه هنوز کسی هست راش بندازم.یه سوال دیگه مثلا یه نفر xo داره یه نفر x360 تولایو میتونن با هم بازی کنن یا نه.اق کلا اوضاع لایو چطوریه؟:d

الان چون موقع امتحاناته خلوته ولي به زودي شلوغ ميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان پينگم بايد چقدر باشه بواي لگ كم

Last edited by a moderator:
سلام
من دستگام جی تگه ، میخوام برم لایو زیرا اسیر کال آف شدم ، در کل اصلا نمیدونم لایو چیه (یعنی این طوری بگم که هیچی نمیدونم)
یه تعمیر کار گفته ، 100 تومن میگیرم دستگاتو ال تی 3 میکنم
خواستم بدونم اصلا با ال تی 3 نمیشه رو هارد آفلاین و آنلاین بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
از یکی شنیدم برای لایو باید حتما دیسک بزاری تو دستگاه تا بشه رفت (100% برنر مکس) ؟
بنظرتون لایو به غیر از اکانت گلدش ، هزینه دیگه و دردسر های دیگه ای نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا با همین جی تگ راضی باشم و فشار تنهایی ، یا ال تیش کنم و خودمو از کف یه هم رده در بیارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی حجم میبره بخش بیگانگان گوستس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر و پوزش بابت ، زیادی سوال کردن

تو لایو هیچ tv هست که ایران رو تحریم نکرده باشه یعنی واقعا ما چقدر بدبخت هستیم
از این طرف اینا ف.ی.ل.ت.ر میکنن از اون طرف اونا تحریم
تا به حال پنج تا برنامه دانلود کردم هیچ کدوم کار نمیکنه به همین دلیلی که اشاره کردم
اصلا میشه از تی وی استفاده کرد؟

تو لایو هیچ tv هست که ایران رو تحریم نکرده باشه یعنی واقعا ما چقدر بدبخت هستیم
از این طرف اینا ف.ی.ل.ت.ر میکنن از اون طرف اونا تحریم
تا به حال پنج تا برنامه دانلود کردم هیچ کدوم کار نمیکنه به همین دلیلی که اشاره کردم
اصلا میشه از تی وی استفاده کرد؟

من چند وقت پیش دنبالش گشتم تمام برنامه ها را تست کردم هیچ کدام در ایران جواب نمی ده. اگر شما پیدا کردی یک خبری اینجا بزار لطفا.

من چند وقت پیش دنبالش گشتم تمام برنامه ها را تست کردم هیچ کدام در ایران جواب نمی ده. اگر شما پیدا کردی یک خبری اینجا بزار لطفا.

البته اون برنامه ها مثل Netflix که برای فیلم ها و سریال ها هستن و کلا برای ایران ضرر داره!!!
از سه تا نرمافزار هم که برای tv قرار دادن یکی که کاملا پولی هست یکی تحریم بود فقط xfinity اجرا شد که تو اون لحظه پیغام داد سرور رفته زیر آب دوباره تست میکنم میگم ولی بعید میدونم

سلام
می‌خواستم GTA V ONLINE بازی کنم، پس از مدتی‌ بازی دستگاه هنگ (یا گیر یا فریز) کرد.
من این مشکل رو در بازی Ascend: Hand of Kul هم داشتم که اون هم آنلاین بود
من قبلان فکر می‌کردم شاید این باگ باشه
اما الان به شک و تردید افتادم
شما هم با این مشکل تا حالا رو‌به رو شدید؟
یعنی‌ مشکل از دستگاه؟
چون سرعت اینترنتم خوبه:-/

- - -ویرایش - - -

دوستان من وقتی‌ می‌خوام به لایو وصل شم میگه که شما شماره تلفنت رو بده واست یه کد امنیتی اس‌م‌اس می‌کنیم اون رو برو در اکانت.لایو.کام تأیید کن
واسه من اس‌م‌اس نمیاد
تو سایت اکانت لایو هم که میرم یه ایمیل آدرس دوم می‌خواد من جیمیل خودم رو وارد می‌کنم
بعدش میرم اونجا کدی واسم نمیفرستند که تو سایت اکانت لایو تائیدش کنم
حدود یه ساله این مشکل در دارم و باید Xbox360 رو خاموش روشن کنم تا دیگه نپرسند:|
کسی‌ راه حلش رو میدونه؟
Code: 80049C0B
این مشکل هم رو اعصابمه
کسی‌ راه حلی‌ نداره که این قضیه واسه همیشه حل بشه و دیگه بهم گیر نده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or