AMIRREZA-GAME
کاربر سایت
من بخوام کال آف گاست بازی کنم باید چی داشته باشم میشه اگه بخوام با فلش آپدیت بریزم باید کدوم آپدیت رو دانلود کنم ممنون میشم یه توضیح بدید
من بخوام کال آف گاست بازی کنم باید چی داشته باشم میشه اگه بخوام با فلش آپدیت بریزم باید کدوم آپدیت رو دانلود کنم ممنون میشم یه توضیح بدید
سلام
میخواستم GTA V ONLINE بازی کنم، پس از مدتی بازی دستگاه هنگ (یا گیر یا فریز) کرد.
من این مشکل رو در بازی Ascend: Hand of Kul هم داشتم که اون هم آنلاین بود
من قبلان فکر میکردم شاید این باگ باشه
اما الان به شک و تردید افتادم
شما هم با این مشکل تا حالا روبه رو شدید؟
یعنی مشکل از دستگاه؟
چون سرعت اینترنتم خوبه
- - -ویرایش - - -
این مشکل هم رو اعصابمه
کسی راه حلی نداره که این قضیه واسه همیشه حل بشه و دیگه بهم گیر نده
سلام
میخواستم GTA V ONLINE بازی کنم، پس از مدتی بازی دستگاه هنگ (یا گیر یا فریز) کرد.
من این مشکل رو در بازی Ascend: Hand of Kul هم داشتم که اون هم آنلاین بود
من قبلان فکر میکردم شاید این باگ باشه
اما الان به شک و تردید افتادم
شما هم با این مشکل تا حالا روبه رو شدید؟
یعنی مشکل از دستگاه؟
چون سرعت اینترنتم خوبه
- - -ویرایش - - -
این مشکل هم رو اعصابمه
کسی راه حلی نداره که این قضیه واسه همیشه حل بشه و دیگه بهم گیر نده
دوستان یه سوال کسی میدونه این License Transfer من چی میگه :d
this will transfer the console licenses for previously purchased content to this console.
you can transfer licenses between consoles a limited number of times per year
یعنی تا یک سال تعطیل شدم ؟!؟!؟!؟!؟
نه مشکلم همین جاست که هیچی ترنسفر نکردم گفته دیگه نمیتونی استفاده کنی :dقبلا ترنسفر کردی ؟ اگه آره فکر کنم گفته که الان دیگه نمیتونی انجام بدی. چون من امروز دیدم تو خوده کنسول گفته محدودیت داره واسه هر سال.
دو تا پست بالاتر هم پرسیدم که توی یه سال چقدر یا توی یه بار چندتا گیم و dlc میشه گرفت که کسی هنوز جواب نداده
مشکلی نداره دیگه ! این مسیج میگه تو یه سال تعداد محدودی میشه ترنسفر کرد(هر 4 ماه یک بار)نه مشکلم همین جاست که هیچی ترسفر نکردم گفته دیگه نمیتونی استفاده کنی :d
العان که میخوام استفاده کنم اینو میگه...
وقتی لایسنس ترنسفر میکنی هر چیزی که خریدی روی اون کنسول ترنسفر میشه و اگه دانلود کنی رو اون کنسول توی تمام پروفایل های روی اون کنسول قابل اجراست.بعد کلا توی همون یه باری که میخوای ترنسفر کنی چه تعداد میشه میدونی ؟ مثلا چندتا گیم یا dlc میشه یه جا ترنسفر کرد یا نکنه کلا یه دونه میشه هر 4 ماه یه بار؟
یادم نبود این یکی رو سوال اخرم در مورد ترنسفر اینکه اگه یکی مثلا پروفایل رو داده باشه واسه یه کار دیگه به یه نفر بعد اون ترنسفر باهاش انجام بده بعدا میفهمه طرف یا معلوم نیست اگه چک نکنه ؟