همه چیز درباره ی Xbox Live

یه خبرایی هست!فک کنم بازی کردن free شده....
از گلد فروشا یکی اس داد که گلدام ۵تومن شده دارم میرم خدمت:)
یکی تست کنه ببیینه چه خبره !!!…

فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk

یه خبرایی هست!فک کنم بازی کردن free شده....
از گلد فروشا یکی اس داد که گلدام ۵تومن شده دارم میرم خدمت:)
یکی تست کنه ببیینه چه خبره !!!…

فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk

هفته پیش با اپدیتی که دادن و طبق اعلام خودشون برای انلاین به گلد نیازی نیست

Sent From My HTC One M7

هفته پیش با اپدیتی که دادن و طبق اعلام خودشون برای انلاین به گلد نیازی نیست

Sent From My HTC One M7

اقا چرا شایعه درست میکنی اصلا بدون گلد نمیشه بازی کرد فقط جدیدا برای استفاده کردن از اپ های ایکس باکس به گلد نیاز نداری.

برای استفاده از App دیگه احتیاجی به Gold نیست در Xbox360 , xboxOne و همچنین بخاطر سالگرد xbox در این ماه که داره میاد تعداد بازی های قابل دانلود برای Gold Membership ها بیشتر است .و همچنین دانلود دو عنوان بازی با داشتن گلد برای Xbox One هم راه اندازی شد. اما برای آنلاین بازی کردن همچنان به داشتن گلد نیازمند هستید.

سلام بنده تا حالا به لایو وصل نشدم ولی به خاطر پاک شدن سیو های fifa 14 برای ابدیت ترکیب می خواستم به لایو وصل بشم همه مراحل رو هم خوندم ولی وقتی واسه dns زنگ به شرکتی که ازش سرویس میگیرم(اسیا تک) میگم dns رو میخوام میگن ما به مشتری هامون نمیگیم از این چرت و پرتا

و وقتی هم میگن واسه چی میخوای؟ میگم واسه لایو اینجوری میشن:| (یه مشت....) خلاصه راهنمایی کنین بنده چطور این زبون نفهمارو حالی کنم مرسی

سلام بنده تا حالا به لایو وصل نشدم ولی به خاطر پاک شدن سیو های fifa 14 برای ابدیت ترکیب می خواستم به لایو وصل بشم همه مراحل رو هم خوندم ولی وقتی واسه dns زنگ به شرکتی که ازش سرویس میگیرم(اسیا تک) میگم dns رو میخوام میگن ما به مشتری هامون نمیگیم از این چرت و پرتا

و وقتی هم میگن واسه چی میخوای؟ میگم واسه لایو اینجوری میشن:| (یه مشت....) خلاصه راهنمایی کنین بنده چطور این زبون نفهمارو حالی کنم مرسی

اصن dns لازم نداره....اگر هم خیلی حساسید برید تو تنظیمات مودم اونجا dns ها رو نوشته

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or