AMIRREZA-GAME
کاربر سایت
من سی دی رو که میزارم میگه284مگ باید دانلود بشه درصورتی که من بخوام با ایکس باکس دانلود کنم خیلی طول میکشه .نمیشه آفلاین ریخت؟
آخرین ویرایش:
میشه خرید کرد ولی دیگه پوینت نیست تبدیل به واحد پول ریجن یا locale شده برای من شده £دوستان من میخوام دی ال سی یه بازی دانلود کنم موقع دانلود منو میفرسته به صفحه
change payment option
دی ال سی هم که میخوام دانلود کنم رایگانه
چه کار کنم ؟
راستی مگه با پوینت دیگه نمیشه خرید کرد ؟
آقا من میخوام دی ال سی مجانی دانلود کنم ولی نمیتونم
میگه کردیت کارت وارد کن لطفا راهنمایی کنید
من وقتی میخوام با پی سی از سایت xbox دانلود کنم وقتی روی گزینه دانلود میزنم صفحه ای باز میشه مینویسه change payment option وقتی روی این گزینه رو میزنم صفحه ای باز میشه که باید کردیت کارت رو وارد کنمهیچ DLC مجانی نمیگه کردیت کارت وارد کن !!! مگه شما چی رو میخوای دانلود کنی ؟؟؟
من وقتی میخوام با پی سی از سایت xbox دانلود کنم وقتی روی گزینه دانلود میزنم صفحه ای باز میشه مینویسه change payment option وقتی روی این گزینه رو میزنم صفحه ای باز میشه که باید کردیت کارت رو وارد کنم
من قبلا دی ال سی های رایگان رو خیلی راحت دانلود میکردم
خوب راهی نداره که دانلود کرد ؟بله از سایت XBOX این مشکل رو داره هر چیز رایگانی رو شما بخواد دانلود کنی میگه کردیت کارت اراعه بده !!!
از سایت که راهی نداره نه والا سراغ ندارم چون مستقیم دانلود میکنم تا حالا مشکلی از بابت سرعت اینترنت نداشتم.ولی احتمالا دوستان میدونند.خوب راهی نداره که دانلود کرد ؟
یا سایتی سراغ دارید که دی ال سی ها رو بشه از اونجا دانلود کرد ؟
سلام
من دستگام جی تگه ، میخوام برم لایو زیرا اسیر کال آف شدم ، در کل اصلا نمیدونم لایو چیه (یعنی این طوری بگم که هیچی نمیدونم)
یه تعمیر کار گفته ، 100 تومن میگیرم دستگاتو ال تی 3 میکنم
خواستم بدونم اصلا با ال تی 3 نمیشه رو هارد آفلاین و آنلاین بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
از یکی شنیدم برای لایو باید حتما دیسک بزاری تو دستگاه تا بشه رفت (100% برنر مکس) ؟
بنظرتون لایو به غیر از اکانت گلدش ، هزینه دیگه و دردسر های دیگه ای نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا با همین جی تگ راضی باشم و فشار تنهایی ، یا ال تیش کنم و خودمو از کف یه هم رده در بیارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی حجم میبره بخش بیگانگان گوستس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر و پوزش بابت ، زیادی سوال کردن
آقا خیلی ممنوندرود در مورد دستگاه جی تگ که اصلا این کنسول فاقد ارزش لایو اومدن هست و بعد از چند ساعت در لایو گشت و گذار و بازی حتما بن خواهد شود به دلیل تغییرات سخت افزاری کنسول فاتحش دیگه خونده شده و LT3 هم به دردش نمیخوره اگه نظر من رو میخوای شما به جای اینکه هزینه کنی جی تگ رو برگردونی که شاید هم بشه شاید نشه کاری ندارم شما این کنسول رو بفروش و یه دسته دوم سالم بخر چون جی تگ جایی توی لایو راه نمیده ماکروسافت این جواب اون سوال.
من بیشتر از این که شما گفتی 100 تومان میگیره بیشتر ترسیدم!!! اگه کامل کنسول شما رو بتونه از J TAG در بیاره که فک نمیکنم راه خوبی باشه چون اگر بعدا هم اثری از جی تگ توی کنسول بمونه خطرناک هست توصیه میکنم این کار رو بازم نکن در ضمن هارد رو هم کاملا از محصولات دزدی جی تگ دی ال سی و هر چیزی که توی لایو پولی هست قبل از ورود به شبکه باید کاملا پاک کنی و ریست کنی یا اینکه یه هارد دیگه بخری حداقل 120 گیگ برای کارها بسته بیشتر نمیخواد بیشتر هم بعد نیست ولی گرون در میاد.
ببین یه چیز بهت میگم گوش کن هر کی بهت گفته حتما باید برنرمکس باشه خیلی حرف مفت زده همین که بازی شما پچ شده عادی باشه و توی شبکه بالا بیاد کافیه بله برنر مکس مال زمانی هست که یه بازی رو میخوای هر روز صبح تا شب بازی کنی خوب به لنز دستگاه فشار میاد بعد چند ماه یا میسوزه یا کلا باید عوض کنی که 70 80 تومان در میاد برنرمکس از این بابت مهمه مال کنسول وگرنه هیچ برنرمکسی تضمین کننده بن نشدن کنسول شما نیست !!!
گلد که خوب هزینه داره ولی اگه شما نخوای از شبکه خرید کنی هزینه اضافی نداره ولی DLC ها و بازی های آرکد و... همه گیفت کارت دلار میخواد ولی اگه نخوای شما خرید کنی غیر از گلد هزینه دیگه ای شما نداری.
اینو بهت بگم کنسول جی تگ عین یه کنسول بن شده میمونه و فایده ای برای شما نداره و مثل یه زندان و زمانی که بن شد کنسول قبلیم همش احساس میکردم توی یه زندانم که راه فرار نداره ولی جذابیت لایو خیلی خیلی بیشتر از آفلاین هست دیگه انتخاب با خود شماست این موضوع.
COD GHOSTS هم با نصب اجباری بازی و کلیه آپدیت ها و چیزهای رایگان تا امروز 10 گیگ کامل هست:d
آقا خیلی ممنون
خوبه یکی پیدا شد یه راهنمایی کنه ، خدا رو شکر و تشکر از شما
پس کلا اگه بخوام بازیی لایو برم باید دیسک تو دستگاه باشه ؟؟؟؟؟؟ رو هارد نمیشه لایو زد؟؟؟؟
درسته ، تعمیر کاره هم گفت میخوای اگه خیالت راحت باشه ، برو یه دستگاه دیگه ، یا بخر یا عوض کن
من دستگام با نو فرقی نداره ، باورتون نمیشه ، یه پی اس 2 دارم ژاپنیه ، بدنه و لنز و دسته هاش و لوازمش و جعبشو ، 7 ساله دارمش ، آخ نگفته و با نو آک فرقی نداره ، با این که کلی باهاش بازی کردم ، ، پس یعنی این طوری منظورمه که این 360 منم که یک ساله دارمش ، جعیه و لوازمش و البته دستش یکم غلتکاش شل شده و صدا میده ، ، ، ، ، زیاد اراجیف نگم ، مامو تفاوت قیمتی ، مال من با یه دستگاه ال تی 3 نو چه قدر میشه ، البته فکر کنم جای سوالم این جا نباشه. (تفاوت قیمت بین مال من و یه ال تی 3 نو ، بنظرم با نو عوض کنم بهتره ، تا یه دسته دوم غیر قابل اعتماد) ؟؟؟؟؟؟
تشکر ، مهم بود برام ، خدا عمرت بده
خدا خیرت بده ، تو چند تا انجمن تخصصی همین سوال رو دادم هیچ کس نبود جواب درست درمون دهنه بابا این حرفا چیه وظیفه است:
-بازی که وقتی شما روی هارد هم بریزی دیسک اش باید توی دستگاه باشه حتما چون از روی هارد خالی نمی خونه دسیک بازی رو و باید همیشه دیسک بازی توش باشه.
-من چون با تعمیرکارا از نزدیک همیشه چند وقت یکبار صحبت میکنن این چیزا رو یاد گرفتم حرفش درست هست شما یا بفروش کنسول جی تگ رو البته با هارد((اگه از محصولات شبکه که پولی هست توش هست یا پاک کن فرمت بده برات کنن که مشکلی برای شما توی لایو پیش نیاره در آینده))یا عوض کن کنسول شما چون تغییرات سخت افزاری زیادی داشته به خاطر j tag برگردوندنش هزینه زیادی داره و معلوم نیست موفق باشه و امکان داره مجدد کار دستت بده شما اگه یه کنسول دسته دوم آرکد یا الایت بخری خیلی بهتر از اسلیم هست اسلیم هزینه های بسیار بالایی داره موقع خرابی چون خودم داشتم اینو به شما میگم یه آرکد و الایت دسته دوم ((به شرط بن نبودن)) از یه فروشنده بگیر همین که وارد لایو بشه کنسول مشکلی نداره و قابل استفاده مال شبکه است البته مراقب باش پورت کابل HDMI نسوخته باشه چون بیشتر کنسول های دسته دوم این مشکل بزرگ رو دارن چون کسی به خودم قالب کرد اول توی این ضمینه هوشیار باش و مدل کنسول هم جاسپر سری 2009و سال های بالاتر بهترین مدل خط تولید بود جاسپر توی هک فرمور مشکلات خیلی کمتری داره و راحت فرمور آپدیت سخت افزاری میشه و بعد از خرید حتما فرمور آپدیت بدید براتون انجام بدن LT3 آخرین ورژن برای لایو.
-بله میدونم شما چی میگی من کنسول بن شده خودم رو زیر قیمت بازار دادم با بالاترین امکانات هارد خرید بودم براش درایو شو کلا عوض کرده بودم و چند تا کار دیگه که هزینه سنگین برام داشت و 8000 پوینت ماکروسافت خرید کرده بودم از شبکه ولی چون با کنسول جی تگ دیگه فرقی نداشت 900 تومان بازار رو بخاطر اون مشکلش 600 دادم با تمام امکانات رفت ولی حالا که یک سال از این قضیه میگذره خیلی هم پشیمون نیستم چون به عشق لایو کنسولم رو فدا کردم تا پول یه کنسول سالم از توی خودش در بیارم شما هم اگر میخوای آنلاین بازی کنی باید یه بهایی بدی بلاخره قانون فروش بازار هم 30 درصد از قیمت کنسول در زمان حال حاضر کم میکنن و از شما میخرن کنسولت رو به نظرم بده بره خود تو راحت کن شما اگه لایو رو بیای ببینی پشیمون نمیشی.
ولی بازم میگم جی تگ به دلیل دستگاری سخت افزاری چند سال پیش مارکروسافت اعلام کرد با این مسله مقابله خواهد کرد توی لایو.
تفاوت قیمت کنسول شما اگه آرکد باشه یا الایت باید با یه کنسول فک نمیکنم از 150 200 بیشتر باشه اگه الایت مادربورد جاسپر گیر اوردی با توجه به مطالب بالایی که به شما گفتم از آرکد و اسلیم به مراتب بهتره.
-غیر قابل اعتماد هست کنسول دسته دوم همیشه ولی شما اگه کابل HDMI استفاده میکنی یا نمیکنی فرقی نداره فروشنده باید تست کنه و بالا آوردن بازی و نصب یک بازی جلوی چشم شما رو هارد که اگر مشلی داشت توی مغازه خودش مشخص شه و دیگه شما نگو کنسول LT3 این یه فرمور آپدیت هست که شما بعد از خرید باید انجام بدی شما دنبال یه کنسول مادربورد جاسپر آرکد یا الایت بگرد به شرط بن نبودن که وقت تست کردن توی خانه رو داشته باشی و اتصال به لایو چون اگر کنسول بن باشه هیچ جاش ننوشته فقط اگه به شبکه وصل بشی معلوم میشه کنسول بن شده یا نه العان هم کنسول بن شده توی بازار خیلی بیشتر شده بعد از موج بن شهریور پارسال 92 دیگه موفق باشی گفتی ها رو گفتم العان موقع خرید هست نزار تابستون بشه البته تابسوتون25 درصد کم میشه از کنسول طبق قاعده بازار ولی دسته دوم سالم و خوب شاید اون موقع گیرت نیاد.
امیدوارم حق مطلب رو ادا کرده باشم :d
خدا خیرت بده ، تو چند تا انجمن تخصصی همین سوال رو دادم هیچ کس نبود جواب درست درمون ده
اون وقت شما این قد صادقانه راهنماییم کنید ، نزارید کلاه بره سرم ، از عزت ، از مرام ، از معرفته و ..... شماس
مدل آرکاد سفید ، با مادربرد جاسپر ، تولید 2009 به بعد ، درست گفتم؟؟؟؟؟؟؟ فک نکم الایت مشکیه با مادربرد جاسپر براحتی گیر بیاد ، یادمه حرفی که با خنده یه تعمیرکار کنسول گفت ، این مشکیا ، الایت ها منقرض شده و گیر نمیاد و ........
150 ، 200 تومن باید بهش بدم یا بهم بده اگه بخوام یه آرکاد یا مثلا الایت بگیرم بجاش؟؟؟؟؟؟؟(شرمنده ، از حتی قیمت ها هم زیاد اطلاع ندارم)
فکر کنم دلیل گرون بودن اسلیم نسبت به بقیه مدلا ، یکی حجمشه و تعداد پورت های پشتش و سنسور لمسی و ........
وگرنه نسبت به کارایی سفیدا و مدل الایتشون بهترینه نه؟؟؟؟؟
یه سوال ذهنمو درگیر کرده (باز شرمنده:d)
بفرض الان ال تی 3 باشه ، بازی رو هارد ، بدون دیسک کار نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا شرمندمون کردی ، قربون شما
خرابتم رفیقاین حرفا چیه خجالتم میدی :d
شما دیگه باید بری بگردی پاساژها رو و مغازه ها رو همون جاسپر 2009 به بعد که گفتی الایت هم شاید باشه با اینکه خط تولید متوقف شود ولی توی بازار تک و توکی هست.
تازه گی بازار نبودم خیلی از قیمت ها اطلاع ندارم ولی بین 150 تا 250 باید رو پول فروش کنسولی که میخوای بفروشی بذاری کم و زیادش رو دیگه بسته گی به خود شما داره که به بالاترین قیمت پیشنهادی فروشنده های خریدار بدی و یه کلک هم فروشنده میخورن همیشه برو بگو اون مغازه گفت اینقدر ازت میخرم البته واقعی که اگه یارو گفت برو بده به اون ضایع نشی ولی اینجوری وقتی قیمت کارشناسی گرفتی فروشنده جماعت زرنگن میگن چند میدی اگه بالاتر از کارشناسی باشه که قبول نمیکنن ولی اگه مثلا 550 آرکد شما بی ارزه بگی 600 میدم همون 550 ور می دورن ازت البته من قیمت روز دسته دوم ها رو ندارم مثال زدم دیگه غیر اون میتونی دسته بازی کنسول که میخری بگی من نمیخوام 50 تومان کم کنه به جاش پول بذاری دسته اسلیم اورجینال بخری 125 تومان البته این اختیاری هست میتونی دسته بازی رو هم بگیری ولی معمولا دسته بازی های دسته دوم به شدت چرک و کثیف هست اگر هم هدست داری نگاه دور مال شبکه بگو نمیفروشم هدست حدودا 40 50 هست اورجینال یا مال یه دستگاهی که استفاده نشده دسته دومش 20 الی 25 میشه شاید یه مقدار بالا و پایین گفته باشه چون قیمت ها مال یک سال قبل هست.
برعکس قیمت جهانی اسلیم به خاطر آمدن سوپر اسلیم کمتر شده 250 دلار ولی اینجا ایرانه سرزمین متمدن ها !!! تنها فرق اسلیم و سوپر اسلیم((که از پارسال همه دیگه جی تگ میکنن توی بازار ایران))اینه که برق مصرفی چند ولت پایین تر!!! داره و کینکت رو مستقیم میخوره((که خودم سر این گزینه خر شدم خریدم اسلیم رو))همین هست وگرنه آرکد و الایت هم میخوره کینکت رو به نوعی دیگه با پورت usb و آداپدور که داخل خود جعبه کینکت هست.
همه ایکس باکس ها و همه مدل ها هیچ برتری نسبت به یک دیگه ندارن فقط برق مصرفی و خوردن مستقیم کینکت هست تفاوتشون و هارد های اسلیم و سوپر اسلیم فقط چند ثانیه زودتر لودینگ های بازی ها طول میکشه که اصلا ارزش رو نداره چند صدم ثانیه یا 5 ثانیه زودتر فقط کنسول های دوره های قبلی خیلی بهتر از اسلیم و سوپر اسلیم کار میکنن و مدل جاسپر 2009 به بعد هم سه چراغه دیگه نمیشه((البته سه چراغ نابود شود دیگه))
نه شما بازی رو وقتی رو هارد میریزی باید دیسک هم باشه خالی باشه درایو اجرا نمیشه بازی توی هیچ مدل کنسول x360 همچین چیزی شدنی نیست چون وقتی رو هارد هم نصب باشه لنز به صورت خودکار در حال خوندن دیسک هست حتی با وجود نصب رو دستگاه و هارد کنسول شما.
این حرفا چیه :dخرابتم رفیق
زحمت دادم ،
خیلی آقایی ، یادمه چند تا بودن میگفتن برو با یه سفید یا اون مشکیاش عوضش کن اگه میخوای بری لایو یا حداقل هزینه کمتر داشته باشه ، تازه رسیدم به حرفشون
100% درسته ، مصرف برق و پورت کینکت و ...... تفاوت میندازه ، سخت افزار فرقی نداره
اما من نزدیک 40 تا بازی تو هارد 250 گیگ کنسولم دارم ، به دیسک احتیاجی نیست ، عجیبه،شاید بخاطر سخت افزار جی تگیشه ، نه؟؟؟؟؟
خسته نباشید و تشکر:d