cpt mc t4vish
کاربر سایت
سلام
من دستگام جی تگه ، میخوام برم لایو زیرا اسیر کال آف شدم ، در کل اصلا نمیدونم لایو چیه (یعنی این طوری بگم که هیچی نمیدونم)
یه تعمیر کار گفته ، 100 تومن میگیرم دستگاتو ال تی 3 میکنم
خواستم بدونم اصلا با ال تی 3 نمیشه رو هارد آفلاین و آنلاین بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
از یکی شنیدم برای لایو باید حتما دیسک بزاری تو دستگاه تا بشه رفت (100% برنر مکس) ؟
بنظرتون لایو به غیر از اکانت گلدش ، هزینه دیگه و دردسر های دیگه ای نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا با همین جی تگ راضی باشم و فشار تنهایی ، یا ال تیش کنم و خودمو از کف یه هم رده در بیارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی حجم میبره بخش بیگانگان گوستس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر و پوزش بابت ، زیادی سوال کردن
درود در مورد دستگاه جی تگ که اصلا این کنسول فاقد ارزش لایو اومدن هست و بعد از چند ساعت در لایو گشت و گذار و بازی حتما بن خواهد شود به دلیل تغییرات سخت افزاری کنسول فاتحش دیگه خونده شده و LT3 هم به دردش نمیخوره اگه نظر من رو میخوای شما به جای اینکه هزینه کنی جی تگ رو برگردونی که شاید هم بشه شاید نشه کاری ندارم شما این کنسول رو بفروش و یه دسته دوم سالم بخر چون جی تگ جایی توی لایو راه نمیده ماکروسافت این جواب اون سوال.
من بیشتر از این که شما گفتی 100 تومان میگیره بیشتر ترسیدم!!! اگه کامل کنسول شما رو بتونه از J TAG در بیاره که فک نمیکنم راه خوبی باشه چون اگر بعدا هم اثری از جی تگ توی کنسول بمونه خطرناک هست توصیه میکنم این کار رو بازم نکن در ضمن هارد رو هم کاملا از محصولات دزدی جی تگ دی ال سی و هر چیزی که توی لایو پولی هست قبل از ورود به شبکه باید کاملا پاک کنی و ریست کنی یا اینکه یه هارد دیگه بخری حداقل 120 گیگ برای کارها بسته بیشتر نمیخواد بیشتر هم بعد نیست ولی گرون در میاد.
ببین یه چیز بهت میگم گوش کن هر کی بهت گفته حتما باید برنرمکس باشه خیلی حرف مفت زده همین که بازی شما پچ شده عادی باشه و توی شبکه بالا بیاد کافیه بله برنر مکس مال زمانی هست که یه بازی رو میخوای هر روز صبح تا شب بازی کنی خوب به لنز دستگاه فشار میاد بعد چند ماه یا میسوزه یا کلا باید عوض کنی که 70 80 تومان در میاد برنرمکس از این بابت مهمه مال کنسول وگرنه هیچ برنرمکسی تضمین کننده بن نشدن کنسول شما نیست !!!
گلد که خوب هزینه داره ولی اگه شما نخوای از شبکه خرید کنی هزینه اضافی نداره ولی DLC ها و بازی های آرکد و... همه گیفت کارت دلار میخواد ولی اگه نخوای شما خرید کنی غیر از گلد هزینه دیگه ای شما نداری.
اینو بهت بگم کنسول جی تگ عین یه کنسول بن شده میمونه و فایده ای برای شما نداره و مثل یه زندان و زمانی که بن شد کنسول قبلیم همش احساس میکردم توی یه زندانم که راه فرار نداره ولی جذابیت لایو خیلی خیلی بیشتر از آفلاین هست دیگه انتخاب با خود شماست این موضوع.
COD GHOSTS هم با نصب اجباری بازی و کلیه آپدیت ها و چیزهای رایگان تا امروز 10 گیگ کامل هست:d