همه چیز درباره ی Xbox Live

قبلا ترنسفر کردی ؟ اگه آره فکر کنم گفته که الان دیگه نمیتونی انجام بدی. چون من امروز دیدم تو خوده کنسول گفته محدودیت داره واسه هر سال.

دو تا پست بالاتر هم پرسیدم که توی یه سال چقدر یا توی یه بار چندتا گیم و dlc میشه گرفت که کسی هنوز جواب نداده :دی
نه مشکلم همین جاست که هیچی ترنسفر نکردم گفته دیگه نمیتونی استفاده کنی :d
العان که میخوام استفاده کنم اینو میگه...

آخرین ویرایش:
نه مشکلم همین جاست که هیچی ترسفر نکردم گفته دیگه نمیتونی استفاده کنی :d
العان که میخوام استفاده کنم اینو میگه...
مشکلی نداره دیگه ! این مسیج میگه تو یه سال تعداد محدودی میشه ترنسفر کرد(هر 4 ماه یک بار)
تو این صفحه که این مسیج هست A بزن میره واسه ترنسفر.

بعد کلا توی همون یه باری که میخوای ترنسفر کنی چه تعداد میشه میدونی ؟ مثلا چندتا گیم یا dlc میشه یه جا ترنسفر کرد یا نکنه کلا یه دونه میشه هر 4 ماه یه بار؟

بعد کلا توی همون یه باری که میخوای ترنسفر کنی چه تعداد میشه میدونی ؟ مثلا چندتا گیم یا dlc میشه یه جا ترنسفر کرد یا نکنه کلا یه دونه میشه هر 4 ماه یه بار؟
وقتی لایسنس ترنسفر میکنی هر چیزی که خریدی روی اون کنسول ترنسفر میشه و اگه دانلود کنی رو اون کنسول توی تمام پروفایل های روی اون کنسول قابل اجراست.
اما اگه بعد ترنسفر کردن یه چیزی بخری دیگه اون ترنسفر نشده!

یادم نبود این یکی رو :دی سوال اخرم در مورد ترنسفر اینکه اگه یکی مثلا پروفایل رو داده باشه واسه یه کار دیگه به یه نفر بعد اون ترنسفر باهاش انجام بده بعدا میفهمه طرف یا معلوم نیست اگه چک نکنه ؟

یادم نبود این یکی رو :دی سوال اخرم در مورد ترنسفر اینکه اگه یکی مثلا پروفایل رو داده باشه واسه یه کار دیگه به یه نفر بعد اون ترنسفر باهاش انجام بده بعدا میفهمه طرف یا معلوم نیست اگه چک نکنه ؟

تاریخ میخوره برادر ... البته تا وقتی چک نکنه مشخص نیست, مهم نیست شما هم بگو یهو دستم خورد ترنسفر شد! چمیدونستم! D:

دوستان من میخوام دی ال سی یه بازی دانلود کنم موقع دانلود منو میفرسته به صفحه
change payment option
دی ال سی هم که میخوام دانلود کنم رایگانه
چه کار کنم ؟
راستی مگه با پوینت دیگه نمیشه خرید کرد ؟

من سی دی رو که میزارم میگه284مگ باید دانلود بشه درصورتی که من بخوام با ایکس باکس دانلود کنم خیلی طول میکشه .نمیشه آفلاین ریخت؟

آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام دی ال سی یه بازی دانلود کنم موقع دانلود منو میفرسته به صفحه
change payment option
دی ال سی هم که میخوام دانلود کنم رایگانه
چه کار کنم ؟
راستی مگه با پوینت دیگه نمیشه خرید کرد ؟
میشه خرید کرد ولی دیگه پوینت نیست تبدیل به واحد پول ریجن یا locale شده برای من شده £

هیچ DLC مجانی نمیگه کردیت کارت وارد کن !!! مگه شما چی رو میخوای دانلود کنی ؟؟؟
من وقتی میخوام با پی سی از سایت xbox دانلود کنم وقتی روی گزینه دانلود میزنم صفحه ای باز میشه مینویسه change payment option وقتی روی این گزینه رو میزنم صفحه ای باز میشه که باید کردیت کارت رو وارد کنم
من قبلا دی ال سی های رایگان رو خیلی راحت دانلود میکردم

من وقتی میخوام با پی سی از سایت xbox دانلود کنم وقتی روی گزینه دانلود میزنم صفحه ای باز میشه مینویسه change payment option وقتی روی این گزینه رو میزنم صفحه ای باز میشه که باید کردیت کارت رو وارد کنم
من قبلا دی ال سی های رایگان رو خیلی راحت دانلود میکردم

بله از سایت XBOX این مشکل رو داره هر چیز رایگانی رو شما بخوايد دانلود کنی میگه کردیت کارت اراعه بده !!!

آخرین ویرایش:
خوب راهی نداره که دانلود کرد ؟
یا سایتی سراغ دارید که دی ال سی ها رو بشه از اونجا دانلود کرد ؟
از سایت که راهی نداره نه والا سراغ ندارم چون مستقیم دانلود میکنم تا حالا مشکلی از بابت سرعت اینترنت نداشتم.ولی احتمالا دوستان میدونند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or