همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان.امروز بعد 5 ماه یه آکانت گلد از سایت ماتریکس گرفتم و از طریق pc رفتم که شارژ کنم متاسفانه pass آکانتم یادم رفته بود و خلاصه مجبور شدم ریست کنم از طریق ایمیل.بعد رفتم تو آکانت یک ماه گلد شارژ کردم و ایکس باکس و روشن کردم بعد 2/3 ساعت آپدیت اومدم وصل لایو بشم که نتونستم الانم هر چی تو قسمت گیمرتگ ایمیل و pass جدید میزنم ارور میده .در ضمن وقتی از طریق خود سایت xbox وصل میشم به آکانتم هم گیمرتگم عوض شده هم دوستامم پاک شدن خیلی گیج شدم اگه کسی میتونم لطفا راهنماییم کنه.ممنونم.

دوستان سلام. من 1 سالی میشه به لایو وصل نشدم میخاستم بدونم اگر وصل شم آپدیت ماکروسافت میاد ؟! اگر آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد>؟! کنسولم هم lt3 هست! بازی ها هم برنر مکس

چندتا سوال :
اینکه هیچ رقمه نمیشه با پروگسی وصل شد به لایو مثلا وی پی ای چیزی ؟ یا اینکه به یه برازر دیگه نصب کرد فایرفاکسی کرومی چیزی لول این آی‌ای احمق حتی فلش هم ساپورت نمیکنه !!
دوم اینکه جز اپ های خودش چیز دیگه ای نمیشه نصب کرد ؟ ( کرم اندروید اینجا هم رسوخ کرده : دی )
و اخر اینکه بچه های قدیمی چند تا از اپ های خوب لایو رو بگن ما نصب کنیم کلا چند از از اپلیکیشن های خوبش رو معرفی کنید . :noob xboxer:

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

دوستان سلام. من 1 سالی میشه به لایو وصل نشدم میخاستم بدونم اگر وصل شم آپدیت ماکروسافت میاد ؟! اگر آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد>؟! کنسولم هم lt3 هست! بازی ها هم برنر مکس

با خیال راحت آپديت کن و بازی کن مشکلی پیش نمیاد

سلام دوستان دستگاه من به لایو وصل میشه ولی تو نت ورک تست matchmaking service alert میده وقتی هم که فیفا لایو بازی میکنم وسط ای بازی 4 5 ثانیه بازی متوقف میشه بعد 4 5 ثانیه میتونی بازی این روند تا اخر بازی تکرار میشه مشکل از چیه راهنمایم کنین لطفا

سلام دوستان دستگاه من به لایو وصل میشه ولی تو نت ورک تست matchmaking service alert میده وقتی هم که فیفا لایو بازی میکنم وسط ای بازی 4 5 ثانیه بازی متوقف میشه بعد 4 5 ثانیه میتونی بازی این روند تا اخر بازی تکرار میشه مشکل از چیه راهنمایم کنین لطفا

مشکل سراسری هست

دوستان موقعی که میگه آپدیت لایو کنید . قسمت دوم آپدیت نصفش که دانلود میشه بعد این ارور رو میده باید چیکار کنم؟
16156141624348465708.jpg

دوستان موقعی که میگه آپدیت لایو کنید . قسمت دوم آپدیت نصفش که دانلود میشه بعد این ارور رو میده باید چیکار کنم؟

اگر آپدیت جدید اومده بهتر منتظر بشید روی سایت رسمی فایل را قرار بدند با فلش این کار را انجام بدید. چون اینترنت مدام قطع و وصل میشه فکر نمی کنم بتوانید در حال حاضر بصورت آنلاین آپدیت کنید.

پس الان چیکار میشه کرد یعنی لایو تعطیل؟ این مشکل رو همه دارن؟

برای UK آپدیت جدید نیامده من همین الان امتحان کردم خیلی راحت وارد لایو شد.اگر آپدیت اومده باشه فکر می کنم فقط ماله US باشه.

مرسی از پاسخ گویی ولی من اگه الان آپدیت جدید و دانلود کنم موقعی وصل کردن ایکس باکس به اینترنت پیغام آپدیت نمیده دیگه؟بعد اگه لینکی دارید از آپدیت جدید بهم ممنون میشم بدید من اولین بارمه میخوام وصل بشم لایو ممنون میشم کمک کنید
اگر آپدیت جدید اومده بهتر منتظر بشید روی سایت رسمی فایل را قرار بدند با فلش این کار را انجام بدید. چون اینترنت مدام قطع و وصل میشه فکر نمی کنم بتوانید در حال حاضر بصورت آنلاین آپدیت کنید.

برای UK آپدیت جدید نیامده من همین الان امتحان کردم خیلی راحت وارد لایو شد.اگر آپدیت اومده باشه فکر می کنم فقط ماله US باشه.

مرسی از پاسخ گویی ولی من اگه الان آپدیت جدید و دانلود کنم موقعی وصل کردن ایکس باکس به اینترنت پیغام آپدیت نمیده دیگه؟بعد اگه لینکی دارید از آپدیت جدید بهم ممنون میشم بدید من اولین بارمه میخوام وصل بشم لایو ممنون میشم کمک کنید

شما این فایل را دانلود کنید داخل یک فلش با فرمت FAT بریزید به کنسول وصل کنید و دستگاه را روشن کنید خودش شروع می کنه به آپدیت کردن.معمولا اگر آپدیت جدید بیاد با اختلاف یک روز در سایت رسمی قرار می گیره اگر شما باره اولت هست که وصل میشی فکر می کنم همین آپدیت کافیه.

شما این فایل را دانلود کنید داخل یک فلش با فرمت FAT بریزید به کنسول وصل کنید و دستگاه را روشن کنید خودش شروع می کنه به آپدیت کردن.معمولا اگر آپدیت جدید بیاد با اختلاف یک روز در سایت رسمی قرار می گیره اگر شما باره اولت هست که وصل میشی فکر می کنم همین آپدیت کافیه.

من آپدیت جدید ریختم از سایت ایکس باکس وصل لایو شد ولی پیغام ساخت گیمر تگ نیومد چه باید کنم؟ بعد من میخوام گیمر تگ رو بسازم این پیغامو میده باید چیکار کنم؟ یه عکس گرفتم از تست این برا بازی انلاین آماده اس؟
http://upload7.ir/imgs/2014-05/33770332013017129146.jpg

http://upload7.ir/imgs/2014-05/76163738651109519436.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or