همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان راهی نداره به جز شیر کردن چی چی ان بازی رایگانو دی ال کرد؟ من کاهش پینگ میتونم شیر کنم منتها این کر** شیر نمیشه .تو سایت ایکس باکسم که کردیت کارد میخواد .

برای دانلود محتوای مجانی در لایو احتیاج به چیزی نیست تنها برای خرید نیاز هست

دوستان چند روزیه شدیدا تو x live اختلال دارم ...مثلا هر ساعت یه بار خود به خود از لایو دیسکانکت میشم .... زمانی هم انلاینم از هر راند بازی یکی در میون لاست کانکشن میزنه وسط بازی ... کسی این مشکل رو داره ؟؟

دوستان چند روزیه شدیدا تو x live اختلال دارم ...مثلا هر ساعت یه بار خود به خود از لایو دیسکانکت میشم .... زمانی هم انلاینم از هر راند بازی یکی در میون لاست کانکشن میزنه وسط بازی ... کسی این مشکل رو داره ؟؟

من و 5 تا از رفیقام که اهواز هستن دقیقا همین مشکل رو دارن وسط بازی میوفتیم بیرون

منم فکر میکردم مشکل از منه
حتی 2 روز پیش تو 10 مین 2 بار دیس کانکت شدم

ببخشید دوستان میدونم اینجا جاش نیست فقط میخواستم بدونم اگه رایت برنرمکس بزنم آیا حتما باید clear opc رو بزنم بعد از رایت بازی و آیا حتما باید همه ی گزینه ها رو تیک بزنم
(با کامپیوتر خودم نمیتونم برا همین با کامپیوتر فامیلم میخوام رایت کنم مشکلی بوجود نمیاد که اگه همه گزینه ها رو تیک کنم)

آخرین ویرایش:
این فیفا خیلی نامرد شده دیروز داشتم تو season بازی میکردم حریف یک هیچ از من جلو بود اوایل نیمه دوم ارتباط طرف با من قطع شد
خوب باید سه هیچ من برنده باشم دیگه در حالی که اون رو یه هیچ برنده کرد

مشکل دیسکانکت شدنه مکرر از طرف مخابراته باز خرابکاری کردن !!!

من هم که مبین نت دارم همین مشکل رو دارم هی وسط بازی هاست چنچ میزنه و من رو میندازه بیرون از بازی!
من گفتم شاید من تنها این مشکل رو دارم و گفتم شاید بخاطر اینه که با وای فای وصلم برا همین میخواستم امروز با کابل وصل شم شاید درست شه!!

جالبش اینکه من تا دو هفته پیش مشکل نداشتم الان این مشکل 1 هفته است ایجاد شده و حتی نمیشه یه راند بازی بدون مشکل و لاست کانکشن زد ...حالا دیسکانکت شدن ناگهانی از لایو بماند:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or