همه چیز درباره ی Xbox Live

آقایون زیرساختیها دارن همه تلاششون رو میکنن ایام تعطیلات به گیمر ها خوش بگذره
یه کاری کردن که نتونید آنلاین بازی کنید برید سفر آب و هوا عوض کنید
واقعا باید سپاسگذار این همه توجه و درایت عزیزان باش... you have lost the connection
...

واقعا دستشون درد نکنه دهن مارو اول سالی 93 مسواک کردن:dخبرمون می خوایم 2xp 100 boot بزنیم ولی اینترنت ... :-&
من میخوام از این تریبون از مسئولین دلسوز شرکت مخابرات تشکر کنم که توی عیدی کم ما نگذاشتن مثل سال های قبل و ایام عید و تابستون :d
دوستان تبریک پینگ من به 1051 رسید چقدر فاز میده امشب =))

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من یه مشکل داشتم :ایکس باکس من {همین یه هفته پیش خریدم} به مودم وصل میشه ولی به اینترنت وصل نمیشه آخرش هم یه چیزایی در مورد mtu میگه نت ام هم پارس آنلاین مودمم هم Tenda لطفا اگه میشه کمکم کنید.

با تشکر.:((

سلام دوستان من یه مشکل داشتم :ایکس باکس من {همین یه هفته پیش خریدم} به مودم وصل میشه ولی به اینترنت وصل نمیشه آخرش هم یه چیزایی در مورد mtu میگه نت ام هم پارس آنلاین مودمم هم Tenda لطفا اگه میشه کمکم کنید.

با تشکر.:((

اول مودم رو روشن کن بزار کامل بیاد بالا بعد کنسول رو روشن کن
در ضمن سرعت نت هم مهمه یه تست بگیر بزار

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

دوستان راهی نداره به جز شیر کردن چی چی ان بازی رایگانو دی ال کرد؟ من کاهش پینگ میتونم شیر کنم منتها این کر** شیر نمیشه .تو سایت ایکس باکسم که کردیت کارد میخواد .

واقعا دستشون درد نکنه دهن مارو اول سالی 93 مسواک کردن:dخبرمون می خوایم 2xp 100 boot بزنیم ولی اینترنت ... :-&
من میخوام از این تریبون از مسئولین دلسوز شرکت مخابرات تشکر کنم که توی عیدی کم ما نگذاشتن مثل سال های قبل و ایام عید و تابستون :d
دوستان تبریک پینگ من به 1051 رسید چقدر فاز میده امشب
یارانه xbox live ما رو تو این 13-14 روز بدن
دمشون گرم من پول دادم واسه آنلاین زدن منتها بابت سرویس دهی خوبشون نتونستیم بازی کنیم پولشو میدن؟

دوستان راهی نداره به جز شیر کردن چی چی ان بازی رایگانو دی ال کرد؟ من کاهش پینگ میتونم شیر کنم منتها این کر** شیر نمیشه .تو سایت ایکس باکسم که کردیت کارد میخواد .

برای دانلود محتوای مجانی در لایو احتیاج به چیزی نیست تنها برای خرید نیاز هست

دوستان چند روزیه شدیدا تو x live اختلال دارم ...مثلا هر ساعت یه بار خود به خود از لایو دیسکانکت میشم .... زمانی هم انلاینم از هر راند بازی یکی در میون لاست کانکشن میزنه وسط بازی ... کسی این مشکل رو داره ؟؟

دوستان چند روزیه شدیدا تو x live اختلال دارم ...مثلا هر ساعت یه بار خود به خود از لایو دیسکانکت میشم .... زمانی هم انلاینم از هر راند بازی یکی در میون لاست کانکشن میزنه وسط بازی ... کسی این مشکل رو داره ؟؟

من و 5 تا از رفیقام که اهواز هستن دقیقا همین مشکل رو دارن وسط بازی میوفتیم بیرون

منم فکر میکردم مشکل از منه
حتی 2 روز پیش تو 10 مین 2 بار دیس کانکت شدم

ببخشید دوستان میدونم اینجا جاش نیست فقط میخواستم بدونم اگه رایت برنرمکس بزنم آیا حتما باید clear opc رو بزنم بعد از رایت بازی و آیا حتما باید همه ی گزینه ها رو تیک بزنم
(با کامپیوتر خودم نمیتونم برا همین با کامپیوتر فامیلم میخوام رایت کنم مشکلی بوجود نمیاد که اگه همه گزینه ها رو تیک کنم)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or