iman_axe
کاربر سایت
مشکل اصلی تعطیلات عید هست هفته دیگه شنبه ساعت 7 صبح به بعد شما بازی کن اگه دوباره این مشکل رو داشتی هر چی که خاصی به من بگو :d
- - -ویرایش - - -
مگه راه دیگه ای هم داری جز آپدیت ولی یه راه هست 2 ماه دیگه فرمور هک آپدیت کنسول میاد و متقابلا یه ماه بعدیش آپدیت بعدی xbox live منتشر میشود و در نهایت شما یک ماه فرصت بازی امن رو دارید اگه دوست داری اینو امتحان کن :d
- - -ویرایش - - -
آپدیت که مشکلی نداره من زدم اگه قرار به بن باشه یه هفته تا دو هفته بعد آپدیت هست .اگه منظور شما از مشکلات اخیر اینترنت هست که اون فقط برای کشور ما هست چه ربطی به ماکروسافت داره.
- - -ویرایش - - -
ما هم از این قاعده مستثنی نیستیم بهترین کار توی این وضعیت اینکه که عین من بیشینید آفلاین بازی کنید و از عید لذت ببرید توی لایو موندن با این اینترنت اعصاب فولادین میخواد :d
چهار روز دیگه درست میشه !!!
- - -ویرایش - - -
چقدر خرافاتی
- - -ویرایش - - -
نه عزیز مشکل نت ایرانی هست نه جهانی همه این اتفاقات که گفتی خیلی طبیعییه و اون هم که توزیح دادی دی لی di lay هست و به خاطر اینترنت کشور ما هست به آپدیت بیچاره ماکروسافت چه ربطی داره![]()
دوست عزیز خیلی سعی کردم جلوی خودمو بگیرم و چیزی نگم. فقط میگم وقتی اطلاعات کافی و حتی سواد درست حسابی نداری مجبور نیستی بیای اینجا جواب بقیه رو بدی. تقریبا تو همه ی موارد کاملا بی ربطه جوابایی که به این بنده خدا ها دادی... من فقط میگم مجبور نیستی همین:d