Bigame
کاربر سایت
اپدیت اخر رو از طریق خود لایو ریختم
مشکلی نیست حداقل تا این لحظه هیچ مشکلی نیست
منظور از مشکلی نیست چیست ؟
1. هنوز بن نشدی ؟
2. دیگه وسط بازی دیسکانکت نمیشی ؟
:d
اپدیت اخر رو از طریق خود لایو ریختم
مشکلی نیست حداقل تا این لحظه هیچ مشکلی نیست
دوست عزیز من دو تا کنسول بن کردم و این هم سومین عیدی هست که توی لایو هستم در مجموع 6 سال ایکس باکس داری و خیلی از این چیزا رو دیدم شما احتمالا حقوق بگیر یه شرکت اینترنت هستی که از این حرفا می زنی !!!
درود دوستان یه خبر مهم برای فوتبال دوستان ساعاتی قبل EA SPORTS™ 2014 FIFA World Cup Brazil™ Demo قابل بازی برای دارندگان gold منتشر شود میتوانید مستقیم از XBOX LIVE دانلود کنید FREE هست :dEA SPORTS™ 2014 FIFA World Cup Brazil™ - Xbox.com
حجم 1.66 GB
برای همین چیزاس که میگم شما مجبور نیستی نظر بدی. امیدوارم ناراحت نشده باشی رفیق . الکی کلی وقت گذاشتم اینو بنویسم
کمتر از این کارا میکنم...ولی این اصلا ربطی به گلیچ نداره. اگه تاپیک های دیگه مثل تاپیک های PC و PS4 ببینی، اونجا هم گفته شده که مشکل از مخابرات ایران.لایو از این گلیچ ها زیاد می گیره![]()
این COD BO II که یادمه کلا ایرانی ها نمی تونستن با خارجی ها بازی کنن کانکت نمی شد. یعنی با این اپدیت اونم درست میشه ؟ کسی تست زده این مورد رو؟
خب عزیزم همین بی اطلاعیته که 6 تا کنسول بن کردی وگرنه من سابقم از شما بیشتره 1 کنسولم به باد ندادم. نخیر من حقوق بگیر جایی نیستم. اتفاقا یه حرفت یکم درست بود همین مشکل اینترنت تو این چند وقتس.. ولی برای من جالبه شما با چه اطمینانی میگی مشکل از تعطیلات عیده و 1 هفته دیگه درست میشه؟ مشکل ایشون ممکنه 1000 دلیل داشته باشه. جدا از اینکه خود لایو service alert زده بود و از کاربرا هم عذر خواهی کرده بود.این جملتون : "
مگه راه دیگه ای هم داری جز آپدیت ولی یه راه هست 2 ماه دیگه فرمور هک آپدیت کنسول میاد و متقابلا یه ماه بعدیش آپدیت بعدی xbox live منتشر میشود و در نهایت شما یک ماه فرصت بازی امن رو دارید اگه دوست داری اینو امتحان کن" هم که کلا تعطیله من اصلا چیزی راجع بهش نمیگم. نکته بعدی اینکه مشکل فریز کردن فیفا دقیقا با کم کردن تعداد فرند ها بر طرف میشه و ایشون خرافاتی نیستن!
بعد من نمیدونم شما چه اصراری داری تمام مشکلات رو بندازی گردن نت ایران. وقتی تو توضیحات خود آپدیت نوشته که مشکلات اخیر matchmaking حداقل برای cod که سوال ایشون بود با این آپدیت رفع میشه. آخرین نکته که از همه هم جالب تره اینه که اون دوستمون اصلا داره یه چیز دیگه میگه من نمیدونم واقعا اینی که گفت چه ربطی به delay (نه di lay در ضمن 'توضیح' رو هم اینجوری مینویسن)داره
برای همین چیزاس که میگم شما مجبور نیستی نظر بدی. امیدوارم ناراحت نشده باشی رفیق . الکی کلی وقت گذاشتم اینو بنویسم
کمتر از این کارا میکنم...
((الکی کلی وقت گذاشتم اینو بنویسم
کمتر از این کارا میکنم...))شما که انقدر ادعا داری چرا بچه ها رو راهنمایی نمی کنی ؟!؟!؟!تو تاپیک فیفا زدم گفتم اینجا هم بزنم
دوستان مشکل قطعی وسط بازی فیفا واسه نت ایران نیست مشکل از EA هست . تو فروم EA یه تاپیک درشت زدن واسه FEEDBACK مشکلات قطعی وسط بازی کنسول ها .
اینم لینکش
EA Forums
البته اینو تو تاپیک مخصوص FUT زدن اما معلومه که داستان به SEASON هم مربوطه .در ضمن در اینکه اینترنت وضعیتش افتضاحه شکی نیست من خودم کلی پاکت لاست دارم اما این داستان مثل اینکه از طرف سرورای EA هست

میخواستم همینو بگم. کلا به نیمه دوم نمی کشه. دقیقه 40 یا 44 قطع میشه. جالب ترین نکته چه جلو باشی گل یا مساوی جزو باخت حساب میکنه
بعد میگن چرا ea میشه بدترین کمپانی. اون از BF4 با اون همه باگ مولتی پلیر و سینگل پلیر و پاک شدن چندین باره سیو اینم از این یکی.
ویرایش : PVZ رو یادم رفت. اونم مشکل سرور داشت. و احتمالا سایر بازی های ea games lol
دقیقآ من هم 1 ساعت پیش بازی کردم تو نیمه اول 1 هیچ جلو بودم بازی قطع شد 1-0 به نفع من تموم شد بعدش هم WIN هام اضافه شدمیخواستم همینو بگم. کلا به نیمه دوم نمی کشه. دقیقه 40 یا 44 قطع میشه. جالب ترین نکته چه جلو باشی گل یا مساوی جزو باخت حساب میکنه
فیفا رو زدم چرا این مشکل هنوز هم هست بعید میدونم اون ربطی به اپدیت داشبور داشته باشهدوست عزیز فیفا 14 یا کال آف بازی کردی مشکلی نداشتی؟ یعنی موقع بازی پیغام lost connection بهت نشون نداده؟ قعطی نداشتی؟
دوست عزیز یعنی اینکه بن نشدم کپی خور هم نمیره و ...منظور از مشکلی نیست چیست ؟
1. هنوز بن نشدی ؟
2. دیگه وسط بازی دیسکانکت نمیشی ؟
بله اصولا ربطی به پروفایل نداره اگه پروفتون از قبل بن نیست مبتونید بازی کنیدسلام دوستان 2 تا سوال داشتم
با پروفایلی که قبلا باهاش بازی کپی بازی شده (آفلاین) میشه به لایو وصل شد آنلاین بازی کرد و بن نشد
2- بازی های xgd2 هم میتونیم آنلاین بازی کنیم یا باید اصلی باشه بن نمیشیم
منم آپدیت جدیدو ریختم تا حالا درست داره کار میکنه

من نه ادعا دارم . نه وقت و حوصله. فقط آدم یه دقیقه میاد اینجا دوست داره اطلاعات موسق دستشو بگیره نه اینکه حرص بخوره...1-شما که انقدر ادعا داری چرا بچه ها رو راهنمایی نمی کنی ؟!؟!؟!
میخواستم یه چیزی بگم دیگه نمیگم :d