cpt mc t4vish
کاربر سایت
خب عزیزم همین بی اطلاعیته که 6 تا کنسول بن کردی وگرنه من سابقم از شما بیشتره 1 کنسولم به باد ندادم. نخیر من حقوق بگیر جایی نیستم. اتفاقا یه حرفت یکم درست بود همین مشکل اینترنت تو این چند وقتس.. ولی برای من جالبه شما با چه اطمینانی میگی مشکل از تعطیلات عیده و 1 هفته دیگه درست میشه؟ مشکل ایشون ممکنه 1000 دلیل داشته باشه. جدا از اینکه خود لایو service alert زده بود و از کاربرا هم عذر خواهی کرده بود.این جملتون : "
مگه راه دیگه ای هم داری جز آپدیت ولی یه راه هست 2 ماه دیگه فرمور هک آپدیت کنسول میاد و متقابلا یه ماه بعدیش آپدیت بعدی xbox live منتشر میشود و در نهایت شما یک ماه فرصت بازی امن رو دارید اگه دوست داری اینو امتحان کن" هم که کلا تعطیله من اصلا چیزی راجع بهش نمیگم. نکته بعدی اینکه مشکل فریز کردن فیفا دقیقا با کم کردن تعداد فرند ها بر طرف میشه و ایشون خرافاتی نیستن!
بعد من نمیدونم شما چه اصراری داری تمام مشکلات رو بندازی گردن نت ایران. وقتی تو توضیحات خود آپدیت نوشته که مشکلات اخیر matchmaking حداقل برای cod که سوال ایشون بود با این آپدیت رفع میشه. آخرین نکته که از همه هم جالب تره اینه که اون دوستمون اصلا داره یه چیز دیگه میگه من نمیدونم واقعا اینی که گفت چه ربطی به delay (نه di lay در ضمن 'توضیح' رو هم اینجوری مینویسن)داره
برای همین چیزاس که میگم شما مجبور نیستی نظر بدی. امیدوارم ناراحت نشده باشی رفیق . الکی کلی وقت گذاشتم اینو بنویسم
کمتر از این کارا میکنم...
1-دورد دوست عزیز من نگفتم 6 تا کنسول بن کردم گفتم 6 ساله xbox 360 دارم و در مجموع سه کنسول اولی آرکد رو فلگ کردم اگه شبکه میرفت بن 100 درصد بود بنا به دلایلی فروختم دومین کنسول رو اسلیم خریدم اون رو بن کردم و خودم هم پاش وایسدم چون 9 روز halo 4 رو زودتر بازی کردم و حقم هم بود و العان این کنسول که دارم سومین کنسولم هست !!!
2-من با اون اطمینانی می گم که دو 2 سال پیاپی توی نوروز و عید تجربه خرابی اینترنت رو داشتم.
3-اون دوست مون پرسید ((آقا آپدیت اومده آپدیت کنیم))و در جواب گفتم مگه راه دیگه ای هم داری جز آپدیت ولی یه راه هست 2 ماه دیگه فرمور هک آپدیت کنسول میاد و متقابلا یه ماه بعدیش آپدیت بعدی xbox live منتشر میشود و در نهایت شما یک ماه فرصت بازی امن رو دارید اگه دوست داری اینو امتحان کن :d
4-من به فیریز نگفتم خرافاتی به 89 فرند گفتم و رو حرف هم هستم چون با عقل جور در نمیاد!!!
5-من اصراری ندارم مشکلات رو گردن اینترنت بندازم بیشتر همین مردم هستن که یکباره با شروع تعطیلات به اینترنت هجوم میارن و زیر ساختار کشور ما که به راحتی به هر شهری و روستایی اینترنت میده نمیتونند ساپورت کنند و اینترنت ارزان کردن همانا بدبختی عید ما هم همانا چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان است.
6-آره این مورد رو بهت حق میدم من اشتباه کردم چون هنوز این رو نخونده بودم و اون هم نگفت کدوم cod bo2 یا ghosts :d
Xbox Live Service Alert Affecting Xbox One, GTA V and Call of Duty: Black Ops II - Xbox One, Xbox 360 News At XboxAchievements.com
7-از این لحن حرف زدن آخرت هم خوشم نیامد
![31 :-& :-&](/styles/default/xenforo/smilies/meep/31.gif)
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
میخواستم یه چیزی بگم دیگه نمیگم :d