همه چیز درباره ی Xbox Live

ميتونيد از طريق پيسي وارد اكانتتون تو سايت لايو بشيد و از اونجا دانلود كنيد
اگه كد باشه كه همونجا وارد ميكنيد اگه هم دانلودي باشه به اكتيو دانلودتون اضافه ميشه و با روشن شدن كنسول دانلود ميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

من با کامپیوتر امتحان کردم فقط اگه کردیت کارت داشته باشم میتونم خرید کنم از حساب خود اکانتم استفاده نمیکنه راه حل چیه ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

دوستان من میخوام سیزن پس یه بازیی رو بخرم تو اکانتم پول هست ولی نه از خود کنسول نه از سایت چه با چیز پی ان چه بدون چیز پی ان نمیتونم خرید کنم :|

مدتيه كه ميرم فيفا بشدت لگ دارم.شما هم دارين؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

ما هم یه دو به دو زدیم دیروز بعد 20 دقیقه اومدیم بیرون لگ های وحشتناکی داشت. مشکل اصلی تعطیلات ایام عید هست تموم بشه اینترنت آدم وار میشه هر چی بدبختی میکشیم از این تعطیلات هست :d
یا تایم اوت میده یا دیسکانکت تمام بازی ها نه فقط fifa 2014

گناه ما چيه كه تو تعطيلات تو چهارديواريمون ميخاييم بازي كنيم:(

الان ديدم bioshok burial episode 2 واسه خريد اومده..٤٠ دلار دارم ولي نه اپيسود يك و نه ٢ رو دان نتونستم بخرم.كسي ميتونه زحمتشو بكشه و منم در عوض جبران كنم واسش؟

آقا من میزنم join وارد میشه و از اون به بعد یک سری مراحل رو باید طی کنی او که اسم کوچک بود نوشتم بعدش که یه ایمیل بود نوشتم ..... پسورد هم نوشتم ..... ریجن دستگاهم استرالیا است ...... بعد از چند مرحله یه جا میخواد یه نوار پر بشه که میگه دامینه شما با ایمیل نمیخونه یا ییه همچیم چیزی !!!!! چیکار کنم !!؟؟؟؟؟؟؟

گناه ما چيه كه تو تعطيلات تو چهارديواريمون ميخاييم بازي كنيم:(

الان ديدم bioshok burial episode 2 واسه خريد اومده..٤٠ دلار دارم ولي نه اپيسود يك و نه ٢ رو دان نتونستم بخرم.كسي ميتونه زحمتشو بكشه و منم در عوض جبران كنم واسش؟

منم همین مشکلو دارم داداش مثکه فعلا راهی نیست منم چندبار پرسیدم کسی جواب نداد

سلام
اقا من اپدیت جدید cod ghosts رو با کامپیوتر دانلود کردم و بعدش ریختم روی فلش حالا فلش رو زدم به xbox چجئری میتونم اپدیت رو بریزم روی ایکس باکس ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or