ممنون بابات جواب ها ولی چند نکته و نگرفتم
این فرق Flag و BAN توی چی هست؟ چه فرقی باهم دارن؟
بعدا تاریخ و ساعت کنسول رو ی 2005 هست سیو می زنم بازی ها به همون تاربخ رو هارد سیو میشه یعنی من قبل اتصال به شبکه لایو باید تاریخ و دستی ببرم به تاربخ روز و سیو. ها هم پاک؟
فلگ بعضی وقت ها میشه با فرمور هک آپدیت جدید ریختن روی دستگاه میشه پاک کرد ولی بن هیچ راهی نداره جز خریدن یه کنسول جدید x360 من کنسولم رو که میخواستم عوض کنم رفتم تهران با چند تعمیرکار حرفه ای هکر که صحبت کردن بن رو هیچ کاری نمیشه کرد با جی تگ هم نمیشه هر کی میگه بیخودی میگه اصلا هیچ راهی نداره چون کنسولی که بن شده به کنسول دستور میفرستن حق اتصال به شبکه رو نداری هر کی بن شده میدونه من چی میگم چون مقوله بن به CPU ایکس باکس برمیگرده و کاریش نمیشه کرد توی حرف همه میگه ولی من خودم 8 ماه صبر کردم که مثلا تعمیرکار بهم گفت حیف نفروش هر کاری کردم به هرکی گفتم هیچ راهی وجود نداشت تا فروختم یه کنسول دسته دوم الایت گرفتم.
اون تاریخ رو گفتم اگر شما به شبکه وصل بشی 5 ثانیه قبل از ورود به شبکه به صورت خودکار تنظیم میشه گفتم میشه تغییر دارد برای بازی های که هنوز ریلیز جهانی نشده اگه کنسول شما تاریخ و ساعت رو بعد از این که خاموش میکنی و روشن میکنی به شبکه وصل نشدی در setting به 2005 بر میگرده این کنسول 100 درصد عالیه برای زودتر از ریلیز چون کنسول فراموشی داره(مثل کنسول سومی من) :d ولی اگه یادش میمونه میشه تاریخ رو به جلو برد مثلا بذارید 2 روز بعد از ریلیز وقتی کلا چه بازی رو نصب کنی در این حالت چه save کنید شما با اون تاریخ ثبت میشه و اگر به شبکه برید مشکلی پیش نمیاد فقط شبکه تاریخ و ساعت شما رو آپدیت میکنه بازی هایی که save شده باشه در آینده رو کاری نداره چون دیگه توی هارد دستگاه ذخیره شده و لایو متوجه جعلی بودن تاریخ بازی نمیشه ولی کنسولی که 2005 میره تاریخ و همش بعد از روشن کردن از ساعت 3 بعد از ظهر نوشته ماکروسافت کاری نداره چون کنسول های قدیمی جاسوس نیستن کنسول های slim و super slim که تازه معرفی کردن اینا تمام جاسوس شبکه هستند چون بدون اجازه شما با اینترنت وایرلس هم الکی به شبکه وصل میشن و نمیشه جلوشون رو گرفت که بسیار کنسول های خطرناکی هستند چون خودم اسلیم رو هم داشتم فوضولی زیاد میکنه زمان که به شبکه کاری نداری.
- - -ویرایش - - -
میتونی به راحتی به لایو بن شی و بدون بن شدن هم به لایو وصل شی درباره ی دیسک برنرمکس هم تو دوتا پست بالاتر توضیح دادم.
درباره ی آنبن هم راحی وجود داره که با ایکس باکس جی تگ میشه آنبن کرد و 2 ساعت تو لایو بازی کرد که به دردسرش نمی ارزه یادمه یکی از ناظرین هم درباره ی این روش تو بخش ایکس باکس های جی تگ شده توضیح داده بود.به موارد بالا میرسه و در جا نمیپرده
کنسول jtag فقط میتونه آفلاین بازی کنه تا ابد اگه به شبکه وصل بشه درجا بن میشه !!!
JTAG برای کسی خوبه که یه کنسول بن شده داشته باشه که با جی تگ اون روی هاردش دی ال سی های پولی مجانی استفاده کنه که هیچ وقت لذت شبکه رو نداره.
هک j tag هم برای UNBAN کردن دروغی بیش نیست چون خودم تا پای عملش رفتم حاضر بودم 500 T هم بدم برام کنسولم رو درست کنن ولی اصلا این روش شدنی نیست تازه اگر هم شدنی باشه کنسولی که بن شده مثلا وقتی به صورت غیر قانونی برگرده شبکه مگه ماکرسافت بیکار نشسته یه بن شده رو بذاره توی شبکه راه بیفته دوره.