hamed2011
کاربر سایت
live
در مورد FLAG شدن و بنده بررسی کردم اگر کسی بازی رو زودتر از ریلیز جهانی انجام بدهد فلگ میشود و در موج بن های بعدی گرفتار خواهد شود که حدودا 6 ماه یکبار بن داریم غیر از موارد خاص که همون موقع بن
اگه کنسول شما دوستان الایت و آرکد هست به دلیل اینکه این کنسول های ساعت داخلی ندارن و اگه به شبکه متصل بشود تازه تنظیم میشود میتونید از طریق CONSOLE Settings clock ساعت و تاریخ رو زمانی که آفلاین هستید به جلو ببرید این روش بیشتر برای کنسول های slim و کنسول هایی که ساعت داخلی دارند توصیه میشود و اگر بعد از یک روز کنسول شما ساعت 22/11/2005 میشود ساعت 15:30 مهم نیست ولی
چون کنسول زمان رو در هارد ذخیره میکنید بهتر هست این کار رو انجام دهید چون فلگ داخلی هم داریم !!!
ممنون بابات جواب ها ولی چند نکته و نگرفتم
این فرق Flag و BAN توی چی هست؟ چه فرقی باهم دارن؟
بعدا تاریخ و ساعت کنسول رو ی 2005 هست سیو می زنم بازی ها به همون تاربخ رو هارد سیو میشه یعنی من قبل اتصال به شبکه لایو باید تاریخ و دستی ببرم به تاربخ روز و سیو. ها هم پاک؟
میتونی به راحتی به لایو بن شی و بدون بن شدن هم به لایو وصل شی درباره ی دیسک برنرمکس هم تو دوتا پست بالاتر توضیح دادم.
درباره ی آنبن هم راحی وجود داره که با ایکس باکس جی تگ میشه آنبن کرد و 2 ساعت تو لایو بازی کرد که به دردسرش نمی ارزه یادمه یکی از ناظرین هم درباره ی این روش تو بخش ایکس باکس های جی تگ شده توضیح داده بود.به موارد بالا میرسه و در جا نمیپرده![]()
2 تا دیسک برنر مکس دارم ولی بیشتر هدف ام اینه بدون دیسک برم لایو ببینم دستگاه تو چه وضعیتیه در حال حاضر
(دستگاه بنده زمان LT2 بن شد )