همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام عزیزان من تازه کنسول برای آنلاین ردیف کردم و توی این زمینه صفر کیلومترم.
من الان اکانت توی لایو توی سایت xbox.com/live ساختم.
بتل فیلد رو هم برنر مکس 100% گرفتم.
فقط هنوز دستگاه رو به نت وصل نکردم!
چیزی هست که باید در موردش اطلاعات کسب کنم؟آپدیتی چیزی می خواد؟ بعد خیالم راحت باشه که بن نمیشم!

مهمترین چیز قبل از اتصال اولیه باید آخرین فرمور هک رو بزنی بعد راحت میتونی آپدیت کنی اگه LT2 باشی آپدیت مستقیم LT3 رو از شبکه مستقیم بزنی یا از طریق بازی های روز روی دستگاه آپدیت بزنی مشکل برات ایجاد میشه در آینده فقط اگه میدونی آخرین فرمور هک رو بده دست یه تعمیرکار حرفه ای که بهش مطمعنی برات ردیف کنه بعدش وقتی شبکه بگه آپدیت کن آخرین ورژن رو مشکلی در زمینه امنیت پیش نمیاد برات.

دوستان من لایو اکثر اوقات بازی میکنم اگه دمویی رو یا پکHD ، از روی کامپیوتر دانلود کنم بعدش بریزم رو ایکس باکس وصل شم به لایو بن نمیشم؟
خیر بن نمیشی.یکی از دوستامون تو چندتا پست به دلایل بن شدن کاملا درست اشاره کردن.

مهمترین چیز قبل از اتصال اولیه باید آخرین فرمور هک رو بزنی بعد راحت میتونی آپدیت کنی اگه LT2 باشی آپدیت مستقیم LT3 رو از شبکه مستقیم بزنی یا از طریق بازی های روز روی دستگاه آپدیت بزنی مشکل برات ایجاد میشه در آینده فقط اگه میدونی آخرین فرمور هک رو بده دست یه تعمیرکار حرفه ای که بهش مطمعنی برات ردیف کنه بعدش وقتی شبکه بگه آپدیت کن آخرین ورژن رو مشکلی در زمینه امنیت پیش نمیاد برات.
من که خودم از این چیزا سر در نمیارم !!!!:d
چجوری باید بفهمم!!

سلام سایتی سراغ دارید که اپدیت اخری همین امروز یا دیشب گوست را داشته باشه با پیس دان کنیم بریزم رو کنسول این ماکرو احم----ق دانلودش جون میگیره مرسی .یه نکته البته زیاد گفتم نمیام دیگه تو این سایت ولی خوب اینو میگم بچه های لایو بن یا فلگ نشن یا هرچی.چون دوستمون خیلی توضیح داده دیدم حتما دلیلی هست ولی جای بحثش توی صفحه و تاپیک خودش هست به هر حال دوستان لطف کردن گفتند .هنوز هیچی نشده من 2 ساعت پیش از یکی از دوستام در باره گیم گوست متوجه شدم که یک لابی هک شده و مشخصا ایرانی هم بوده با وعده دادن پوینت گلد و امتیاز ولول اپ گیم 10 نفر با هم تو یک لابی ایرانی بودنند بن شدند تا 9999 پروفایل و کنسول .مواضب اباشید و نه این گیم کلا تو لایو نشناخته جوین لابی های پیشنهادی نشید ماکزیمکم با دوستان و کلن خود بازی کنید که لذت گیم زهر نشه به ادم.
بله من خبرش رو شنیدم و چند تایی دیدم بن شدن سر هک کردن و خودشون رو LEVEL UP سرور های COD GHOSTS و یه سری خارجی هم بن شدن فقط ایرانی نبودن خوب دیگه عاقبت هک کردن COD همین هست
هر کی در رابطه با این قضایا بود Code of Conduct شود.البته بعضی ها هم یه تک بازی کردن از بازی اومدن بیرون بن نشدن چند نفری رو سراغ دارم ولی به شدت کار خطرناکی کردن از سال قبل اکتیویژن از سر BO2 خیلی سخت گیری میکنه در رابطه با هکرها در بازی و چیترها ولی واقعا LEVEL UP کردن انقدر ارزش داشت که دوستان خودشون رو بن کردن !!!

- - -ویرایش - - -

من که خودم از این چیزا سر در نمیارم !!!!:d
چجوری باید بفهمم!!

بابا کشتی مارو دیگه کنسولت رو ببر یه تعمیرکار معتبر در شهرتون بگو میخوام شبکه بازی کنم فرمور هک آپدیت میخوام نصب کنید یه زمانی بود آرکد با الایت 15 T بود اسلیم 20 T العان نمیدونم چقدر میشه جان خودم این دیگه کاری نداره راحتر از اون چیزایی هست که میگی :d

- - -ویرایش - - -

سلام من قبلا یه اسلیم 4گیگ داشتم اون راحت به لایو وصل می شد حالا یه 250 گیگ گرفتم فک نمیکنم بن باشه چون هیچ اروری مبنی بر بن بودن نمیده و پروفایلمو هم از طریق فلش به هارد دستگاه فرستادم...اما اصن نمیتونم به لایو وصل شم همیشه live conection error میده!!تو سایت ماکرو هم ارور کدو زدم اما چیز خاصی دستگیرم نشد..به نظرتون باید چیکار کنم؟اصن live connection error برای چی هست و روش فیکس کردنش چیه؟

اگه connection گزینه اولی ارور میده و به انتها LIVE نمیرسه که وصل بشه قطعا تنظیمات داخلی مودم شما مشکل پیدا کرده بن نشدی ولی اگه چیزی دیگه غیر از این بود باید بیشتر توضیح بدی یا کد ارور رو بگو.

دوستان این دموی castlevania lords of shadow 2 که اومده دانلود کنیم با هوریزون بندازیم رو ایکس باکس بعد وصل شیم به لایو بن نمیشیم؟
چون بعضی از دوستان میگفتن احتمال بن شدن هست

دوستان این دموی castlevania lords of shadow 2 که اومده دانلود کنیم با هوریزون بندازیم رو ایکس باکس بعد وصل شیم به لایو بن نمیشیم؟
چون بعضی از دوستان میگفتن احتمال بن شدن هست

هر چیزی که توی xbox live باشه فروشی اگه دیسک داشته باشه عیب نداره ولی اگه میخوای از طریق هارد بیاری بریزی توی دستگاه اگه ماکروسافت پیدات کنه احتمالا پوست دستگاه رو میکنه شک نکن.
مگه بازیش دیسک اش نایابه ؟؟؟
کلا هر چی از بیرون به صورت رایگان وارد دستگاه بشه از طریق PC مثل DLC ها AVATAR ها GAMES ها وتم ها و... اگه توی لایو پولی باشه روی دستگاه پیدا بشه رایگان داری استفاده میکنی کار دستگاه تموم شده است توصیه ایمنی به تمام دوستان.:d

آخرین ویرایش:
هر چیزی که توی xbox live باشه فروشی اگه دیسک داشته باشه عیب نداره ولی اگه میخوای از طریق هارد بیاری بریزی توی دستگاه اگه ماکروسافت پیدات کنه احتمالا پوست دستگاه رو میکنه شک نکن :))
مگه بازیش دیسک اش نایابه ؟؟؟
کلا هر چی از بیرون به صورت رایگان وارد دستگاه بشه از طریق PC مثل DLC ها AVATAR ها GAMES ها وتم ها و... اگه توی لایو پولی باشه روی دستگاه پیدا بشه رایگان داری استفاده میکنی کار دستگاه تموم شده است توصیه ایمنی به تمام دوستان.:d

سلام.
دادش من یه بیست تا تم رو کنسولم هست که قدیمی ان. از کجا بفهمم این تم ها تو لایو رایگانند و بن نمیشم رو این مورد؟ تم ها رو یه نفر برام ریخته که الان بهش دسترسی ندارم بپرسم ازش.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

بله من خبرش رو شنیدم و چند تایی دیدم بن شدن سر هک کردن و خودشون رو LEVEL UP سرور های COD GHOSTS و یه سری خارجی هم بن شدن فقط ایرانی نبودن خوب دیگه عاقبت هک کردن COD همین هست
هر کی در رابطه با این قضایا بود Code of Conduct شود.البته بعضی ها هم یه تک بازی کردن از بازی اومدن بیرون بن نشدن چند نفری رو سراغ دارم ولی به شدت کار خطرناکی کردن از سال قبل اکتیویژن از سر BO2 خیلی سخت گیری میکنه در رابطه با هکرها در بازی و چیترها ولی واقعا LEVEL UP کردن انقدر ارزش داشت که دوستان خودشون رو بن کردن !!!

- - -ویرایش - - -

بابا کشتی مارو دیگه کنسولت رو ببر یه تعمیرکار معتبر در شهرتون بگو میخوام شبکه بازی کنم فرمور هک آپدیت میخوام نصب کنید یه زمانی بود آرکد با الایت 15 T بود اسلیم 20 T العان نمیدونم چقدر میشه جان خودم این دیگه کاری نداره راحتر از اون چیزایی هست که میگی :d

- - -ویرایش - - -

اگه connection گزینه اولی ارور میده و به انتها LIVE نمیرسه که وصل بشه قطعا تنظیمات داخلی مودم شما مشکل پیدا کرده بن نشدی ولی اگه چیزی دیگه غیر از این بود باید بیشتر توضیح بدی یا کد ارور رو بگو.

تا xbox live میره و xbox live error میده اینم از error code تنظیمات مودم چه مشکلی داره به نظرت؟
62754318364914099950.jpg

سلام.
دادش من یه بیست تا تم رو کنسولم هست که قدیمی ان. از کجا بفهمم این تم ها تو لایو رایگانند و بن نمیشم رو این مورد؟ تم ها رو یه نفر برام ریخته که الان بهش دسترسی ندارم بپرسم ازش.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
نمیدونم من که تم ها رو ندیدم ولی اگه توی لایو یکی شون پولی باشه خطرناک محسوب میشه اگه نظر من رو میخوای پاک کن توی لایو تم FREE رایگان خوشگل هم هست:d

- - -ویرایش - - -

تا xbox live میره و xbox live error میده اینم از error code تنظیمات مودم چه مشکلی داره به نظرت؟
62754318364914099950.jpg

قطعا مشکل از مودم خودت هست چون توی ارور به وایرلس اشاره کرده اگه بی سیم استفاده میکنی یه بار هم با کابل LAN تست کن ببین همین ارور رو مجددا میده کلا اگه TESTconnection مشکل داشته باشی که قطعا باید همون طور باشه اگه شما اینترنت سرویس عوض کرده باشی احتمالا مودم قاطی کرده باشه که تنظیم هر مودم هم به مشخصات اون مودم بر میگرده ولی اگه نهایت نتونستی کار کنی میتونی به شرکتی که ازش اینترنت گرفتی به پشتیبانی شون بگو یه نفر رو بفرستنن از این کارمنداشون که میان بار اول خونه اینترنت رو وصل میکنن فقط کار اینجور آدم ها هست چون خیلی دردسر داره بیان برات ریست کنن(البته هزینه داره) از نوع احتمالا زیاد دیگه مشکل حل میشه.
ولی در مجموع این یه ارور مشکل داخلی هست توی لایو همچین اروری نمیده.من غیر از این مواردی که گفتم نظریه دیگه ای ندارم
با این حال چون گفته وایرلس قطعا به اینترنت ربط داره برای اینکه مطمعا بشی یه بار این راه رو تست کن با کابل TESTconnection LAN رو از صفحه Available Networks برو توی wired network گزینه ی canfigure network رو بزن بالای صفحه دو قسمت هست شما Additional settings رو بیا پایین صفحه نوشته Restote to Factory Defaults وقتی کلیک کردی روی این گزینه برگرد عقب صفحه Network settings و گزینه Text Xbox Live Connection رو بزنن اگه این ارور رو دوباره تکرار کرد قطعا مشکل مودم هست و همون کاری که بالا گفتم رو انجام بده دیگه انشالله دیگه این دفعه موفق بشی.
ضمنا اگه سه دایره علامت سوال Network Internet xbox live هر کدوم قرمز بشه توی اون بخش مشکل داری ولی اگه همون اول test Network قرمز شود 100 درصد مشکل از مودم خواهد بود.

آخرین ویرایش:
سلام
اگه من مثلا بخوام اکس باکسمو بفروشم! اکانت لایو خودمو از توش پاک کنم ، بعدا دوباره میتونم اکانت لایومو با همون پوینت ها داشته باشم؟o:-)

آقا یه چیز جالب بر خلاف کنسول های BAn شده که تا بخوان به Live اتصال پیدا کنند میزنه که Your cosnole band from..... برای بنده یه پیغام Update میاد !!! تابلو چی هست پیغام یه بار زدیم برای 7 پشتمون کافی بود!!!!

حالا نمی دونم دوباره اومدن این پیغام چه حکمی داره!!! راهی هسست آخرین آپدیت و دستی بریزم تا دیگه پیدایش نشه و به Live سریع Sign In کنه؟؟؟؟

آقا یه چیز جالب بر خلاف کنسول های BAn شده که تا بخوان به Live اتصال پیدا کنند میزنه که Your cosnole band from..... برای بنده یه پیغام Update میاد !!! تابلو چی هست پیغام یه بار زدیم برای 7 پشتمون کافی بود!!!!

حالا نمی دونم دوباره اومدن این پیغام چه حکمی داره!!! راهی هسست آخرین آپدیت و دستی بریزم تا دیگه پیدایش نشه و به Live سریع Sign In کنه؟؟؟؟

احتمالا فایل آپدیت کوراپت شده میتونی از سایت رسمی ایکس باکس دانلود کنی.

درود.من یه مشکلی با بازی gta v دارم هنگامی که میخوام عکس بگیرم یا کلا جوین بشم ارور سوشیال کلاب میده.اینترنت من پیشگامانه و راحت به لایو وصل میشه و پینگم بیشتر وقتها 60 تا 70 هست.امروز رفتم پارس آنلاین ثبت نام کردم 2 مگ بپیرم واسه gta v onlin.به نظر دوستان اگه پارس آنلاین بپیرم مشکل حل میشه.دوستانی که پارس آنلاین دارن ازش راضین.؟

درود.من یه مشکلی با بازی gta v دارم هنگامی که میخوام عکس بگیرم یا کلا جوین بشم ارور سوشیال کلاب میده.اینترنت من پیشگامانه و راحت به لایو وصل میشه و پینگم بیشتر وقتها 60 تا 70 هست.امروز رفتم پارس آنلاین ثبت نام کردم 2 مگ بپیرم واسه gta v onlin.به نظر دوستان اگه پارس آنلاین بپیرم مشکل حل میشه.دوستانی که پارس آنلاین دارن ازش راضین.؟
سرعت دانلود فرقی نداره برا لایو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or