ArAg
کاربر سایت
بله من خبرش رو شنیدم و چند تایی دیدم بن شدن سر هک کردن و خودشون رو LEVEL UP سرور های COD GHOSTS و یه سری خارجی هم بن شدن فقط ایرانی نبودن خوب دیگه عاقبت هک کردن COD همین هست
هر کی در رابطه با این قضایا بود Code of Conduct شود.البته بعضی ها هم یه تک بازی کردن از بازی اومدن بیرون بن نشدن چند نفری رو سراغ دارم ولی به شدت کار خطرناکی کردن از سال قبل اکتیویژن از سر BO2 خیلی سخت گیری میکنه در رابطه با هکرها در بازی و چیترها ولی واقعا LEVEL UP کردن انقدر ارزش داشت که دوستان خودشون رو بن کردن !!!
- - -ویرایش - - -
بابا کشتی مارو دیگه کنسولت رو ببر یه تعمیرکار معتبر در شهرتون بگو میخوام شبکه بازی کنم فرمور هک آپدیت میخوام نصب کنید یه زمانی بود آرکد با الایت 15 T بود اسلیم 20 T العان نمیدونم چقدر میشه جان خودم این دیگه کاری نداره راحتر از اون چیزایی هست که میگی :d
- - -ویرایش - - -
اگه connection گزینه اولی ارور میده و به انتها LIVE نمیرسه که وصل بشه قطعا تنظیمات داخلی مودم شما مشکل پیدا کرده بن نشدی ولی اگه چیزی دیگه غیر از این بود باید بیشتر توضیح بدی یا کد ارور رو بگو.
تا xbox live میره و xbox live error میده اینم از error code تنظیمات مودم چه مشکلی داره به نظرت؟
![62754318364914099950.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fupload7.ir%2Fimages%2F62754318364914099950.jpg&hash=d0be277b7c613cd717c6e7c2b31934f0)