همه چیز درباره ی Xbox Live

بله من خبرش رو شنیدم و چند تایی دیدم بن شدن سر هک کردن و خودشون رو LEVEL UP سرور های COD GHOSTS و یه سری خارجی هم بن شدن فقط ایرانی نبودن خوب دیگه عاقبت هک کردن COD همین هست
هر کی در رابطه با این قضایا بود Code of Conduct شود.البته بعضی ها هم یه تک بازی کردن از بازی اومدن بیرون بن نشدن چند نفری رو سراغ دارم ولی به شدت کار خطرناکی کردن از سال قبل اکتیویژن از سر BO2 خیلی سخت گیری میکنه در رابطه با هکرها در بازی و چیترها ولی واقعا LEVEL UP کردن انقدر ارزش داشت که دوستان خودشون رو بن کردن !!!

- - -ویرایش - - -

بابا کشتی مارو دیگه کنسولت رو ببر یه تعمیرکار معتبر در شهرتون بگو میخوام شبکه بازی کنم فرمور هک آپدیت میخوام نصب کنید یه زمانی بود آرکد با الایت 15 T بود اسلیم 20 T العان نمیدونم چقدر میشه جان خودم این دیگه کاری نداره راحتر از اون چیزایی هست که میگی :d

- - -ویرایش - - -

اگه connection گزینه اولی ارور میده و به انتها LIVE نمیرسه که وصل بشه قطعا تنظیمات داخلی مودم شما مشکل پیدا کرده بن نشدی ولی اگه چیزی دیگه غیر از این بود باید بیشتر توضیح بدی یا کد ارور رو بگو.

تا xbox live میره و xbox live error میده اینم از error code تنظیمات مودم چه مشکلی داره به نظرت؟
62754318364914099950.jpg

سلام.
دادش من یه بیست تا تم رو کنسولم هست که قدیمی ان. از کجا بفهمم این تم ها تو لایو رایگانند و بن نمیشم رو این مورد؟ تم ها رو یه نفر برام ریخته که الان بهش دسترسی ندارم بپرسم ازش.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
نمیدونم من که تم ها رو ندیدم ولی اگه توی لایو یکی شون پولی باشه خطرناک محسوب میشه اگه نظر من رو میخوای پاک کن توی لایو تم FREE رایگان خوشگل هم هست:d

- - -ویرایش - - -

تا xbox live میره و xbox live error میده اینم از error code تنظیمات مودم چه مشکلی داره به نظرت؟
62754318364914099950.jpg

قطعا مشکل از مودم خودت هست چون توی ارور به وایرلس اشاره کرده اگه بی سیم استفاده میکنی یه بار هم با کابل LAN تست کن ببین همین ارور رو مجددا میده کلا اگه TESTconnection مشکل داشته باشی که قطعا باید همون طور باشه اگه شما اینترنت سرویس عوض کرده باشی احتمالا مودم قاطی کرده باشه که تنظیم هر مودم هم به مشخصات اون مودم بر میگرده ولی اگه نهایت نتونستی کار کنی میتونی به شرکتی که ازش اینترنت گرفتی به پشتیبانی شون بگو یه نفر رو بفرستنن از این کارمنداشون که میان بار اول خونه اینترنت رو وصل میکنن فقط کار اینجور آدم ها هست چون خیلی دردسر داره بیان برات ریست کنن(البته هزینه داره) از نوع احتمالا زیاد دیگه مشکل حل میشه.
ولی در مجموع این یه ارور مشکل داخلی هست توی لایو همچین اروری نمیده.من غیر از این مواردی که گفتم نظریه دیگه ای ندارم
با این حال چون گفته وایرلس قطعا به اینترنت ربط داره برای اینکه مطمعا بشی یه بار این راه رو تست کن با کابل TESTconnection LAN رو از صفحه Available Networks برو توی wired network گزینه ی canfigure network رو بزن بالای صفحه دو قسمت هست شما Additional settings رو بیا پایین صفحه نوشته Restote to Factory Defaults وقتی کلیک کردی روی این گزینه برگرد عقب صفحه Network settings و گزینه Text Xbox Live Connection رو بزنن اگه این ارور رو دوباره تکرار کرد قطعا مشکل مودم هست و همون کاری که بالا گفتم رو انجام بده دیگه انشالله دیگه این دفعه موفق بشی.
ضمنا اگه سه دایره علامت سوال Network Internet xbox live هر کدوم قرمز بشه توی اون بخش مشکل داری ولی اگه همون اول test Network قرمز شود 100 درصد مشکل از مودم خواهد بود.

آخرین ویرایش:
سلام
اگه من مثلا بخوام اکس باکسمو بفروشم! اکانت لایو خودمو از توش پاک کنم ، بعدا دوباره میتونم اکانت لایومو با همون پوینت ها داشته باشم؟o:-)

آقا یه چیز جالب بر خلاف کنسول های BAn شده که تا بخوان به Live اتصال پیدا کنند میزنه که Your cosnole band from..... برای بنده یه پیغام Update میاد !!! تابلو چی هست پیغام یه بار زدیم برای 7 پشتمون کافی بود!!!!

حالا نمی دونم دوباره اومدن این پیغام چه حکمی داره!!! راهی هسست آخرین آپدیت و دستی بریزم تا دیگه پیدایش نشه و به Live سریع Sign In کنه؟؟؟؟

آقا یه چیز جالب بر خلاف کنسول های BAn شده که تا بخوان به Live اتصال پیدا کنند میزنه که Your cosnole band from..... برای بنده یه پیغام Update میاد !!! تابلو چی هست پیغام یه بار زدیم برای 7 پشتمون کافی بود!!!!

حالا نمی دونم دوباره اومدن این پیغام چه حکمی داره!!! راهی هسست آخرین آپدیت و دستی بریزم تا دیگه پیدایش نشه و به Live سریع Sign In کنه؟؟؟؟

احتمالا فایل آپدیت کوراپت شده میتونی از سایت رسمی ایکس باکس دانلود کنی.

درود.من یه مشکلی با بازی gta v دارم هنگامی که میخوام عکس بگیرم یا کلا جوین بشم ارور سوشیال کلاب میده.اینترنت من پیشگامانه و راحت به لایو وصل میشه و پینگم بیشتر وقتها 60 تا 70 هست.امروز رفتم پارس آنلاین ثبت نام کردم 2 مگ بپیرم واسه gta v onlin.به نظر دوستان اگه پارس آنلاین بپیرم مشکل حل میشه.دوستانی که پارس آنلاین دارن ازش راضین.؟

درود.من یه مشکلی با بازی gta v دارم هنگامی که میخوام عکس بگیرم یا کلا جوین بشم ارور سوشیال کلاب میده.اینترنت من پیشگامانه و راحت به لایو وصل میشه و پینگم بیشتر وقتها 60 تا 70 هست.امروز رفتم پارس آنلاین ثبت نام کردم 2 مگ بپیرم واسه gta v onlin.به نظر دوستان اگه پارس آنلاین بپیرم مشکل حل میشه.دوستانی که پارس آنلاین دارن ازش راضین.؟
سرعت دانلود فرقی نداره برا لایو

تنها شرکتی که میشه راحت توی ایران آنلاین بازی کرد مخابرات دولتی هست که پینگش برای بازی آنلاین خوبه که در مجموع مخابرات هم 3 ماهه تابستون ها هم خراب میشه ولی در طول 9 ماه دیگه خیلی بهتره.

سلام دوستان من میخوام اینترنت بگیرم، بین پارس آنلاین و آریا فون، برای آنلاین بازی کردن و هم اینکه سرعت دانلود خوب باشه کدوم رو توصیه میکنید؟

سلام دوستان من میخوام اینترنت بگیرم، بین پارس آنلاین و آریا فون، برای آنلاین بازی کردن و هم اینکه سرعت دانلود خوب باشه کدوم رو توصیه میکنید؟

عزیز من مهمترین چیز توی آنلاين بازی کردن پینگ بالاست ولی سرعت دانلود اونجا به درد میخورد که به خوای یا چیز رو از live دانلود کنی یا اینکه آپديت کنی

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

عزیز من مهمترین چیز توی آنلاين بازی کردن پینگ بالاست ولی سرعت دانلود اونجا به درد میخورد که به خوای یا چیز رو از live دانلود کنی یا اینکه آپديت کنی

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
من خودم همه این چیزا رو میدونم قبلا هم با اکس باکس و هم با pc آنلاین بازی کردم.
سوال:

البته برای بازی کردن من هیچ کدوم توصیه نمیکنم بنده چون در مورد پارس آنلاین من خودم میخواستم بگیرم با رییس نمایندگی شهر خودمون که یه جورانی آشنایی هم با هم داشتیم یه بار ازش پرسیدم ping شما برای بازی آنلاین اگه من میخوام انجام بدم چقدره هست اونم گفت پینگ شرکت ما حدودا 300 به بالا است البته این رو هم اضافه کنم من شاتل هم که داشتم به درد بازی آنلاین نمیخوره و شبانه تا ping 1000 میره یه چیز در حد فاجعه هست خیلی تاخیر داره اونم توی طول روز از 350 به بالا میرفت و پایین تر نمیومد !!! اگه پینگ حدود 110 120 باشه توی کنسول ها میشه مثلا cod 180 200 ولی توی pc حدودا همون پینگ 4.2.2.4 که شما نمونه میگیرید همون میشه ولی توی کنسول های بازی همیشه پینگ بیشتر از pc ها هست من هر دو رو دارم در شرایط مساوی امتحانشون کردم.
ولی ADSL مخابرات خیلی بهتره برای بازی اگه شما یک یه ماهه 128 توی شهرتون نامحدود یا محدود بگیری میفهمی چقدر بهتره برای بازی من با خیلی از بچه ها صحبت کردم مخابرات اکثر شهرها پینگ پایین و خوبی داره در حالت عادی حداکثر از 100 تا 120 هست پینگش برای بازی و زیر صد هم یه وقت هایی میره در کل اون شرکت هایی که شما میگی بدرد بازی آنلاین نمیخوره.

آخرین ویرایش:
من خودم همه این چیزا رو میدونم قبلا هم با اکس باکس و هم با pc آنلاین بازی کردم.
سوال:

اریا فون نمیدونم خوبه یا نه اما پارس انلاین مخصوصا برای اتصال با وای فای مشکل داره ئ ارور mtu میده منم خودم پارس دارم و مجبورم بریج کانکت بشم این مشکل اکثر کسانی که با پارس سرویس دارند باهاش مواجه اند در کل برای انلاین بد نیست اما خوبم نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or