همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام . من تا دیروز راحت به لایو وصل میشدم ولی امروز همش بین نتورک و اینترنت ارور mtu میده . از مخابرات سرویس میگیرم . مشکل از کجاست ؟

شما تازه این مشکل را پیدا کردین من الان 4 تا 5 روز است که کلا نمی توانم به لایو وصل بشم صبح و شب و نصف شب هم نداره .همین مخابرات لعنتی را هم دارم.:(

شما تازه این مشکل را پیدا کردین من الان 4 تا 5 روز است که کلا نمی توانم به لایو وصل بشم صبح و شب و نصف شب هم نداره .همین مخابرات لعنتی را هم دارم.:(

دیگه داره حالم از این سرویس دهنده ها بهم میخوره . یه بار نشد بدون قطعی باشه . یکی نیست بگه آخه بابا سرعت پایینه هیچی , چرا قطعی ؟ آخه چرا اونایی که باید سرعتشون بالا باشه ، بالاس فقط ماها این جوریم . همه بدبختیا مال ماهاس
یه بار نشد با خیال راحت بریم لایو

سلام
من ه مودم وای فای دارم می خوام یه جوری تنطیمش کنم که با وایرلس سیستمم به نت وصل باشه و لنش هم به ایکس باکس وصل باشه تا باهاش به Xbox Live وصل باشه فقط یه مشکلی هست واسه این که لپتابم با وایرلس به نت وصل باشه بایت تنطیمات مودم روی حالت PPPoE باشه اما توی این حالت ایکس باکس به Xbox Live وصل نمیشه
وقتی حالت مودم میذارم روی Bridge ایکس باکس به Live وصل میشه اما لپتاب به نت وصل نمیشه
یه راهی نیست که هردو اینها هم زمان به نت وصل باشه

آخرین ویرایش:
اقا اگه برا بار اول xbl وصل شی گلد مجانی میده چه جوری میشه گرفت؟؟
باید بخری.

- - -ویرایش - - -

سلام بچه ها من چند ماهی Xbox گرفتم وقتی می خوام وصل بشم به لایو میگه باید آپدیت کنم
برا وصل شدن به لایو میگه باید آپدیت کنی ، اگه آپدیت کنم میتونم بازی های که دارم رو بازی کنم یه موقع بن نشم ، در ضمن بازی جدید رو همه رو اجرا میکنه
خیلی ممنون میشم کمکم کنید
اپدیت کن و سعی کن بازی برنرمکس استفاده کنی

دوستان چرا هر وقت میخوام black ops2 بازی کنم هیچ کسیو پیدا نمیکنه؟ یعنی همش این پیغامو میزنه searching for player ولی هیچ کسو پیدا نمیکنه در حالی که همون لحظه 20000 نفر انلاین هستن.مشکل چیه ؟

برای آنلاین بازی کردن, دیسک ها حتما باید برنز مکس باشه؟ اگه از این دیسک های معمولی که به روش 97% رایت شده باشه استفاده کنیم چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟

برای آنلاین بازی کردن, دیسک ها حتما باید برنز مکس باشه؟ اگه از این دیسک های معمولی که به روش 97% رایت شده باشه استفاده کنیم چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟
نه حتمنی نیست فقط در باید حواست باشه که تو موج های بن از برنر مکس استفاده کنی منم معمولی استفاده میکنم.

این واقعی هست که اگه DNS خوده شرکت رو وارد کنیم بهتر میشه آنلاین بازی کرد؟

Last edited by a moderator:
آقا بنده هم فکر کنم 2009 بود BAN شدم یه آپدیت اومد ناگهانی yes زدیم و بعدش Stock framware شد و DVD KEY هم Hidden ولی بعدش هم که LT3.0 اومد و 2 تا آپدیت داشبورد اگه اشتباه نکنم!!
حالا از دوستان چند سوال ساده دارم:
1- امکان اتصال به شبکه لایو (یعنی فقط Online شدن ) هست؟؟
2- اگه مورد بالا شدنی هست با دیسک Burner Max مطمئن امکان دوباره لایو بازی کردن هست؟؟
3- یا نه به هیج کدوم از موارد بالا نمیرسه و با اتصال به Live درچا باز frameware می پرونه؟؟
4- یه موردی هم شنیدم که یه کلن که بن شده بودن با نصب یه نرم افزا روی کنسول دوباره دارن لایو بازی می کنن و به اصطلاح UnBAN کردن خودشنون رو این قضیه صحت داره؟؟ کسی انجام داده ؟؟

ببخشید یکم سوالاتم طولانی شد یه مدت نبودم به بزرگواری خودتون ببخشید..

live میشه بازی کرد به شرط اینکه قوانین این صفحه رو رعایت کنید و سرتون رو زیر بندازید بازیتون رو بکنید بعد از خرید gold دوست من هفته پیش به خاطر استفاده از برنامه های باز کردن اچیمنت بلاخره صفر کردن پروفایلش رو اکانت Code of Conduct کردن البته چون فقط به خاطر تقلب اچیمنت بود کنسولش رو بن نکردن ولی کلی تعضیف روحیه شود چون هشتاد هزار اچیمنت داشت!!!
آخرین قوانین بعد از حذف point و جایگزین کردن کارت اعتباری(که پوست ما رو بکنه ) ماکروسافت رو اینجا ببینید :d
Xbox Live Code of Conduct - Xbox.com

دقیقا متوجه نشودم ولی اگه بن شدی اون سال به آپدیت جدید اون سال نبوده flag شوده بودی قبلا یعنی به طور واضح بگم توی لیست سیاه بن قطعی بودی.
1-امکان اتصال به شبکه لایو همیشه هست در صورتی که اگه میخوای به طور مداوم بازی کنی یه اینترنت با ping خوب داشته باشی مثل مخابرات اکثرا پایینه پینگش ولی اگه با اینترنت های دیگه باشه به دلیل اختلاف زمانی با خارج بی چاره کننده است.
2- بازی ها چه Burner Max چه 97 درصد در صورتی که توی شبکه وارد بازی بشی دیسک خراب نباشه انقدر که بتونی بازی کنی آنلاین مشکلی نداره اما اگه ما میگیم برنر مکس به خاطر اینه که آدم که داره هزینه میکنه توی این گرونی اگه درایور شما خراب بشه میشه 200 t بصرفه اینکه درایو دستگاه رو آدم به مرور زمان پایین نیاره وگرنه این سوال رو خیلی از بچه ها از من میپرسن شبکه اگه 97 درصد باشه ارور بده ربطی نداره شما flag بشه ولی امنیت برنر مکس و راحتیش روی هارد ریختن خیلی بهتره در مجموع و به Code of Conduct یا همون BAN شدن هیچ ربطی نداره بن شدن هزاران دلیل داره ولی حداقل از این باید مطمعن باشید زمانی که بازی رو تهیه میکنید مشکل در رایت و STAFH شدن نداشته باشه البته درباره ی MW2 و بازی های انحصاری اگه میخواد شبکه بازی کنید برنر مکس رو حتما تهیه کنید.
3-نفهمیدم منظور شما رو !!!
4-من دوستانی داشتم که خیلی هم ادعا حرفه ای گری میکردن یکیشون قبل از اینکه موج بن شهریور زیرش کنه به من میگفت اگه دوباره بن شدی برو اطلاعات یه کنسول دیگر رو بریز توی کنسول بن شده تا دوباره بتونی بیای من هنوز با تعمیرکاری در این رابطه صحبت نکردم ولی اگه بلعد بود یا این کار شدنی بود دوباره بعد از گذشت دو ماه برمیگشت به شبکه پس قطعا راهی نیست من خودم هم دو تا کنسول بن کردم این کنسول سومیم هست توی 5 سال گذشته این گفتم که بگم پیشگیری بهتر است از درمان هیچ کسی نمیتونه از بن دربیاد در صورتی که ماکروسافت بخواد مثل بن کردن اشتباهی یا سر GTA V یه فروشگاه 2 ساعت زودتر فروخته بود بازی ها رو ملت رفته بودن توی شبکه ماکروسافت هم اخطار داده بود مثل گذشته اگه زودتر از ریلیز جهانی بازی کنید بن میشد اینجا هم بازی کرده بودن بن شدن با دیسک اورجینال تازه که بعد از بررسی های انجام شوده و شکایات زیاد معلوم شود فروشگاه 2 ساعت زودتر فروخته بود و همه رو UNBAN کرد مجدد ولی چیزی که واضح هست در مورد FLAG شدن و بنده بررسی کردم اگر کسی بازی رو زودتر از ریلیز جهانی انجام بدهد فلگ میشود و در موج بن های بعدی گرفتار خواهد شود که حدودا 6 ماه یکبار بن داریم غیر از موارد خاص که همون موقع بن میشن و بازی های بزرگ
اگر هم عجله دارید بازی رو زودتر از موعد انجام دهید تا ساعت ریلیز بازی وارد شبکه نشید اینم کلی گفتم برای دوستان
اگه کنسول شما دوستان الایت و آرکد هست به دلیل اینکه این کنسول های ساعت داخلی ندارن و اگه به شبکه متصل بشود تازه تنظیم میشود میتونید از طریق CONSOLE Settings clock ساعت و تاریخ رو زمانی که آفلاین هستید به جلو ببرید این روش بیشتر برای کنسول های slim و کنسول هایی که ساعت داخلی دارند توصیه میشود و اگر بعد از یک روز کنسول شما ساعت 22/11/2005 میشود ساعت 15:30 مهم نیست ولی
چون کنسول زمان رو در هارد ذخیره میکنید بهتر هست این کار رو انجام دهید چون فلگ داخلی هم داریم !!!

Last edited by a moderator:
مکس و راحتیش روی هارد ریختن خیلی بهتره در مجموع و به Code of Conduct یا همون BAN شدن هیچ ربطی نداره بن شدن هزاران دلیل داره ولی حداقل از این باید مطمعن باشید زمانی که بازی رو تهیه میکنید مشکل در رایت و STAFH شدن نداشته باشه البته درباره ی MW2 و بازی های انحصاری اگه میخواد شبکه بازی کنید برنر مکس رو حتما تهیه کنید.
موقعی مایکروسافت موج بن میفرسته باید برنر مکس استفاده کرد

آقا بنده هم فکر کنم 2009 بود BAN شدم یه آپدیت اومد ناگهانی yes زدیم و بعدش Stock framware شد و DVD KEY هم Hidden ولی بعدش هم که LT3.0 اومد و 2 تا آپدیت داشبورد اگه اشتباه نکنم!!
حالا از دوستان چند سوال ساده دارم:
1- امکان اتصال به شبکه لایو (یعنی فقط Online شدن ) هست؟؟
2- اگه مورد بالا شدنی هست با دیسک Burner Max مطمئن امکان دوباره لایو بازی کردن هست؟؟
3- یا نه به هیج کدوم از موارد بالا نمیرسه و با اتصال به Live درچا باز frameware می پرونه؟؟
4- یه موردی هم شنیدم که یه کلن که بن شده بودن با نصب یه نرم افزا روی کنسول دوباره دارن لایو بازی می کنن و به اصطلاح UnBAN کردن خودشنون رو این قضیه صحت داره؟؟ کسی انجام داده ؟؟

ببخشید یکم سوالاتم طولانی شد یه مدت نبودم به بزرگواری خودتون ببخشید..
میتونی به راحتی به لایو بن شی و بدون بن شدن هم به لایو وصل شی درباره ی دیسک برنرمکس هم تو دوتا پست بالاتر توضیح دادم.
درباره ی آنبن هم راحی وجود داره که با ایکس باکس جی تگ میشه آنبن کرد و 2 ساعت تو لایو بازی کرد که به دردسرش نمی ارزه یادمه یکی از ناظرین هم درباره ی این روش تو بخش ایکس باکس های جی تگ شده توضیح داده بود.به موارد بالا میرسه و در جا نمیپرده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or