سلام دوستان اینجا سوالت مخصوص قسمت لایو سوالات در موذد اتصال لایو نت ورک قند شکن و.....خوب اینجا جواب نمیگیری.
دوست عزیزمون هم در مورد اپدیتت یه سوال مشخص هست ببین این دستگاه یه باکس واقعا مجهول هست هر چیزی ممکنه بشه barnay عزیز یک دفعه این اتفاق افتاده دلیل نداره دوباره این مشکل پیش مگر اینکه روی بایوس و زمانی کپی خور کردن کم کاری شده باشه.به هرحال شما باید اپ دیت کنی با نت که اگه حوصله داری و مستقیم میتونی از لایو اپدیت کن و گرنه برو قسمت و تاپیک اخرین اپدیت ها مسائل اونجا حل میشه.
یه سوالام با اجازتون بپرسم این قدر اینجا رو جاذبشو از بین بردین ادم دلش نمیاد بیاد ولی وب استادی هساتند نیاز هست برای من.بهرام جان سلام خوش بگذره ببین من این گیم هارو گرفتم از هر مغازه هر سایتی و هرکسی یه چیز میشنوم.100% به درد دوستان میخوره یواش یوا از شر من راحت میشید.
بتمن ارخام ارجین 2 دیسک هست یا 1 هردوش لازم هست یک برای مولتی که من نمیدونم اینو یک از دوستام گفت بپرسم.گیم بتل 4 هم گرفتم -بلک فلگ اسیسن کرید هم گرفتم و اخرین نوسخه لاکپشت های نینجا .در مورد ریلیزشون به خدا سر در گم شدم رو داشبورد بتل هست و ارخام هست تو سایت ها میگردم با شک میگن چون میخوام تستشون کنم ببینم سالم هستن یا نه گرفتم البته میدونم خوب خطر داره میخوام اونی که ریلیز شده خیالم راحت شه تست کنم.ممنون میشم.نسخه ارخام هم میگفتن سورس مشکل داره ایم دوستان این سایت گفته بدن.لطف کنید یه جواب به ما مرحمت کنید.....ه گیجه گرفتم.