همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان این بازی های فری برای بچه های گلد رو من هر کاری میکنم نمیشه دانلود کرد جریانش چی هست ویزا کارت هم زدم ینی من 2 تا بازی اخری هارو نتونستم دانلود کنم کسه دیگه هم مثل من هست؟

سلام هادی جان گل نوشتم بالا برات که برای ریجن 2 هستند من هم همین مشکل رو دارم و قبلا داشتم توضیح دادم بالا روش جالبی دارم برای دانلود این گیم ها .دوستان هم گفتم کسی خواست بگید توضیح میدم خودم هم همین کارو کردم.19 تا گیم ارکید و فیری تواین 2 ماه اخیر دانلود کردم تو لایو اونایی که دوستم هستند چک کنند.

سلام
دوستان من یه مشکلی دارم.وقتی به اکانت لایوم ساین این می شم و بعد وارد شدن به یه بازی خودش ساین اوت میشه.بعد دوباره از xbox guide ساین این میشم و بازیمو می کنم .وقتی دوباره به دشبورد بر می گردم دوباره خودش ساین اوت می شه.یعنی وقتی وارد یه بازی می شم یا از یه بازی خارج می شم خودش ساین اوت میشه
ممنون

بچه ها من یه مقداری پوینت داشتم چرا واسم تبدیل نکرده مایکروسافت؟
مشکل payment option رو چطور حل کنم کردیت کارت ندارم

نه سروش جان مربوط به کریدیت نیست یک بار از خود استور ماکرو سافت مثلا یک گلاه برای خخرید انتخاب کن یک بار از کنسول یکبار از خود سایت تو یکی کدوم خودش تبدیل به کارنسی میکنه.من البته بازم رو این حرفم هستم به سبک کاملا حرفه ای ولی تابلو و قدیمی ترین حقه دنیا سرمون کلاه تپوندو کشید بالا ماکرو میگی نه خرید کن بن میشی استفاده نکنی سال دیگه که هیچی 3ماه دیگه به وووووووووو رفته.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
استفاده از تایتل آپدیت(مثلا برای gtav) به صورت آفلاین و با هاریزون خطر بن یا فلگ نداره؟
اقا مهدی گل خودت استادی ببین دست کاری هرگونه توسط هر نرم افزاری در گیم اسکور و سیو و خود بازی خطر بن شدن داره مخوصا با هورایزون ولی شما میخوای تایتل اپدیت انتقال بدی نه موردی نداره ولی هیچ چیزی 100 % نیست مثل جریان کبریت که نوشته روش بی خطردستو بگیر رو اتیشش تا کجا .....میسوزه هچی وقت هیچی 100% نیست حتی برنر مکس این قانونه جهانه میگی نه خوب اینم حرفیهای نظری نمیشه چیزی گفت جز احترام.به نظر دیگران.

سلام دوستان اگه میشه منو راهنمایی کنید یه مشکل عجیب دارم .

من با اینترنت مخابرات تا چند روز پیش بازی های آنلاین رو خوب اجرا میکردم ولی فقط gta v رو نمی تونم با این سرویس مخابرات بازی کنم و جالب اینجاست وقتی مودم دوستم که وایمکس مبین نت داره رو وصل می کنم خیلی راحت به آنلاین gta وصل می شم عکس آپلود میکنم نه کارکتر خراب میشه . ولی با مودم خودم ( اینو بگم مودمم ازین ارزوناست که wireless نداره و یک پورت داره ، کلا 40 تومن گرفتم ) که از مخابرات سرویس میگیرم همون ارور قدیمی gta و سرورهاش رو میده

حالا به نظر شما مودم من قابلیت آپلود یا سرویس دهی به این بازی رو نداره یا کلا مخابرات مشکل داره ؟ ( مودم رو عوض کنم یا سرویس دهندمو ؟ )

با مبین نت وصل میشه ولی با adsl خودم که از مخابرات گرفتم نه !

سلام دوستان آقا من چطوری می تونم از این بازی های فیری گلد بدون زدن کارت اعتباری استفاده کنم؟ پست های قبلی رو خوندم چیزی نفهمیدم :d
سلام ارشیا جان برای دانلود بازی های فیری لایو که اکثرا ارکید هستند نیاز به کریدیت دیگه ندارند دوستان بدون کریدیت دانلود میکنم منم تو پی منت اپشنم کارت اعتباری وارد کردم فقط برای یک گیم بود اسسین کرید 2 اونم دوستان دیگه از سایت بدون این قضیه گرفتن.
نیاز به داشتن گلد -فضای کافی روی هارد ایکس باکس یا هرچی و اینکه گیمی که میبینی و میخوای دانلود کنی با لوکیشنت بخونه مثلا هیلو 3 برای لوکیشن uk هست -برای us نمیشه-که اونم گفتم تو پست بالا راه حل خودش رو داره ونیازی به کریدیت کارت نیست .مگه الان ازت ثبت پی من اپشن و کریدیت میخواد ؟؟؟؟؟ برا دانلود

- - -ویرایش - - -

من با اینترنت مخابرات تا چند روز پیش بازی های آنلاین رو خوب اجرا میکردم ولی فقط gta v رو نمی تونم با این سرویس مخابرات بازی کنم و جالب اینجاست وقتی مودم دوستم که وایمکس مبین نت داره رو وصل می کنم خیلی راحت به آنلاین gta وصل می شم عکس آپلود میکنم نه کارکتر خراب میشه . ولی با مودم خودم ( اینو بگم مودمم ازین ارزوناست که wireless نداره و یک پورت داره ، کلا 40 تومن گرفتم ) که از مخابرات سرویس میگیرم همون ارور قدیمی gta و سرورهاش رو میده

حالا به نظر شما مودم من قابلیت آپلود یا سرویس دهی به این بازی رو نداره یا کلا مخابرات مشکل داره ؟ ( مودم رو عوض کنم یا سرویس دهندمو ؟ )

سلام محم جان دوتا چیز متفاوت رو با هم مقایسه میکنی خوب مبین نت خدا تومن پول سرویساشه اینو هممون میدونیم منم مخابرات دارم 1 مگ خیلی هم خوب و ازی های اناین رو بازی میکنم gta باز نیستم ولی اولین بار که امتحان کردم وصل شدم به سرویسش نه مشکلی نداره.البته من هم از 4 شنبه شب دل خوشی از این نت ندارم که پشتیبان جز تشویق به صبوری کاری نمیکنه .شما مودمت اگه خراب باشه ربطی به ساختن کاراکترت و گرفتن عکس و...نداره .خوب اشکال کلی تو سرویس داری نویز داری تو خط یا مودمت کانفلیکت داره با سرویسی که داری باید همه اینهارو در نظر بگیری تازه خیلی ها اعتقاد دارند که برای لایو از وایمکس اساتفاده نکنن .شما اگه مشکا اپلود داری اینهارو با پیسی و سایت ها و نرم افزار های مخصوص این کار تست کن و مودمت رو خونه اشنا ببر تست کن یا مودم کس دیگه ای رو بگیر امتحان کن .اینجا هم تو این تاپیک جاش نیست و گرنه بیشتر میگفتم.ولی تست کن با مودم دیگری مودمت رو روی سرویس دیگه ای.از سایت های تست سرعت هم ببین سرعت چه قدر هست.وبگم تو این چند روز ما هم مشکل داریم با مخابرات حل میشه ایشالله .

مال منم مخابراته و مودم dlink وایرلس دارم
دقیقا همین مشکلو دارم و فقط مشکلم با gta هست ولی بازی های دیگه راحتم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or