همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان من یک مشکل دارم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم . امروز 28 ام ماه میلادی هست و فقط 3 روز از مجانی بودن Halo3 وقت باقیست .
من وقتی میرم که از کامپیوتر بازی بگیرم و گزینه Download to xbox ـو میزنم . و بعد رمزمو میزنم و بعد می گه که شما روش پرداخت ندارین و می گه کردیت کارت اضافه کن . طبیعتا ما کردیت کارت نداریم .
حالا من این بازی رو چطور بگیرم ؟ از xbox برم بگیرم اون وقت کردیت کارت نمی خوتد ؟
لطفا کامل توضیح دهید .اگرم قبلا توضیح دادین لینکشو بذارین !

نميدونم.من خودم فقط با وي چي ان يك زماني ميتونستم شير كنم :d

عر بازی بخوای dlc بگیری باید حتما *** شر کرد ؟ منطقه فرق نداره مثلا من اکانتم اروپا یا امریکا باشه.

- - -ویرایش - - -

نميدونم.من خودم فقط با وي چي ان يك زماني ميتونستم شير كنم :d

عر بازی بخوای dlc بگیری باید حتما *** شر کرد ؟ منطقه فرق نداره مثلا من اکانتم اروپا یا امریکا باشه.

- - -ویرایش - - -

براي هر چيزي كه بخواي بخري بايد شير كني.فقط اگر free باشه ميتوني بدون شير دانلود كني.نه فرقي نداره

دوستان من یکم پوینت داشتم که بعد از آپدیت به ویزا کارتم انتقال داده شد ، چجوری بفهمم چقدر شده ( یعنی به چقدر پول تبدیل شده ) ؟؟؟ واحد پول های اکانتم هم پوند هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or